2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043258 بازدید | 88175 پست

سلام به همگی اول هفته خوبی داشته باشین🌸🌸

من دو روز اخر هفته خونه نبودم گزارش خاصی ندارم فقط اومدم سلامی بکنم و برم😅

و اینکه اومدم ذوقم و شادیم رو با شما تقسیم کنم  باورتون نمیشه باشگاه رفتنم تو همین دوازده جلسه که رفتم چه تاثیر مثبتی داشته تو قسمت شکم و پهلوم کلی بازخورد مثبت گرفتم  خیلی ها متوجه شدن با اینکه اصلا نگفتم که باشگاه میرم خیلی انگیزه گرفتم برا ادامه💪💪

کلاس برای بچه ها هم انشاالله داره جور میشه تا ادامه کلاس خیاطیم رو بتونم برم بالاخره بعد چند ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@خزانkazan   عزیزم خوبی ؟کم پیدا شدیا  گوشه ذهنم بودی ولی یادم میرفت صدات کنم حالتو بپر ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟

این چند وقت خیلی اتفاقای خوب برام افتاد که مهم‌ترینش آشنایی با دانه‌درمانی در کنار طب سنتی بود. خیلی از وقتم رو میگرفت ولی نتایج به‌صورت معجزه آسایی عالی بود شکر خدا

این دو سه روز اخیر هم منتظر نتیجه آزمون زبانم هستم دعا کن قبول شم دوس ندارم دوباره زبان بخونم😑 همین استرس زبان باعث شد کلی از صفحات اینجا رو خوندم شکر خدا و باز انگیزه پیدا کردم

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
سلام به همگی اول هفته خوبی داشته باشین🌸🌸 من دو روز اخر هفته خونه نبودم گزارش خاصی ندارم فقط اومدم ...

چقده ذوق کردم واست 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟ این چند وقت خیلی اتفاقای خوب برام افتاد که مهم‌ترینش آشنایی با دانه‌درم ...

سلام عزیزم قربونت منم خوبم 

یه توضیحی درمورد دانه درمانی میدی ؟چه خوب که از نتیجه راضی ای

اتفاقا به فکر زبانت بودم که چیکار کردی امیدوارم قبول شی

حسی که نسبت به زبان داری شبیه حس من به ریاضیه از اول دبستان همراهم بود تا اول دبیرستان   به حدی که موقع امتحان مریض میشدم از استرس   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

خب منم گزارش بدم که امروز نسبتا دست پرم

دکوراسیون و عوض کردم . جارو برقی کشیدم . گردگیری کردم . ظرف شستم ‌‌بعد نهار دوباره ظرف شستم. سینکو برق انداختم .سرویس بهداشتی شستم. دوش گرفتم. یه عالمه لباس شستم. لباسشوییم دوقلو هست و یکم زمان می‌بره .لباس ها رو پهن کردم رو طناب ‌. اگر بتونم چند تا اتویی دارم که باید انجام بدم.   

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

سلام شبتون بخیر و شادی

امروز صبح رفتم سرکار. 

دیشب قیمه گذاشته بودم تت ۷٠ درصد پیش رفت،  بقیه شو امروز فایزه زحمتشو کشید. 

محل کارمم خدارو شکر خوب پیش رفت،  یسری مسایل باید راجبش تصمیم گیری میشد و تعیین تکلیف میشد که خداروشکر خوب پیش رفت. 

دیشب نمیدونم چرت بدخواب شده بودم،  امروز از سرکار برگشتم مهدی سر سفره خوابید، منک از همون سر سفره منتقل شدم به اتاق و فایزه زحمت سفره رو کشید و رفت، ما هم خوابیدیم تا یه عالمه😁.  واقعا چسلید،  از اون خوابخا که بعد کلی فشار کاری جسمی و فکری با خیال راحت میری، خدا نصیب همه بکنه😁. 

بعد خواب عصر یه کافی میکس اماده کردم یکم خوابمو بشوره ببره. 

برای شام بادمجون کبابی کردم و کشک بادمجون گذاشتم. 

یکم ظرف شستم. 

هندونه برش زدم با خانواده صرف شد. 

بارون اومده و هوا دوباره سرد شد، دیشب کولر روشن کردیم امشب از سرما نمیشه در تراس رو باز کرد😁😁. 

حموم رفتم لباس دستی شستم ماشین روشن کردم. 

در ادامه نمازمو بخونم

شام سرو بشه

و ریلکس کنم امشب. 

به یه اسنراحت حسالی نیاز دارم این مدت خیلی فشار روم بود. 

انشاالله روزهای شاد و قشنگ برای همگی پیش رو باشه🥰🥰🥰

سلام عزیزم قربونت منم خوبم  یه توضیحی درمورد دانه درمانی میدی ؟چه خوب که از نتیجه راضی ای اتف ...

اتفاقا من عاااااشق ریاضی م😍. ریاضی رو هم دارم میخونم البته اگر جناب زبان اجازه بدن🤕

دانه درمانی رو مطالعه نکردم که اطلاعات کاملی داشته باشم ولی برای درمان، برای هر مشکلی نقاط خاصی از دست رو مشخص میکنن و اون نقاط رو دانه های به‌خصوصی میچسبونن مثلا ماش، گندم شنبلیله کتون و ....

اولش اصلا امید نداشتم آخه قبلش کلی به انواع پزشک‌ها مراجعه کرده بودم درمان‌هاشون خیلی  موقت بود و گاهی خود دکترها ناامیدمون میکردن

ولی از وقتی این درمان‌ها رو در کنار بعضی ماساژها شروع کردم حال مریضمون زمین تا آسمون فرق کرده

مثلا اگر نمره سلامتیش از ۱۰۰ شاید با ارفاق ۱۰ بوده الان نمره سلامتیش به جرات میتونم بگم ۷۰ هست

به همه هم گفتم که چقد خوبه، شاید یک نفر دیگه با این روش حالش خوب بشه...

خب منم گزارش بدم که امروز نسبتا دست پرم دکوراسیون و عوض کردم . جارو برقی کشیدم . گردگیری کردم . ظرف ...

ماشاالله چقدر کار کردین، خدا قوت 👏

من اگه بودم انقد آب و تاب میدادم سه صفحه گزارش در میومد ازش😬، حیفه اینهمه کار تو چند خط آخه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
اتفاقا من عاااااشق ریاضی م😍. ریاضی رو هم دارم میخونم البته اگر جناب زبان اجازه بدن🤕 دانه درمانی ر ...

چه جالب و چه عجیب 

اول فکر کردم منظورتون دانه خواری هست 

چون دیدم افرادی با این رژیم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام

گزارش خلاصه از هفته گذشته بدم

اول اینکه دیدم خیلی وقتهام داره هدر میره و از هفته پیش دوباره شروع کردم تایم کارهام رو نوشتم و نتیجه خوب بود و بیشتر به کارهام رسیدم

وضعیت مرتب بودن خونه معمولا در حد قابل قبول بود

مطالعه هم یک کتاب لکنت دستمه، که باید با تامل خونده بشه، میخونم اما کند پیش میره

گاهی که بچه ها نبودن  یا درس نداشتن  عادت‌های اتمی و ملت عشق رو صوتی گوش دادم

فیلم هم درخت گردو و سرخپوست رو دیدم و دیگه  فعلا فیلم دیدن متوقف شد تا بعد امتحان ها

تو این هفته یروز جشن الفبا علی بوده و رفتیم

یروز یک جلسه توجیهی یک دبیرستان شرکت کردم برای پارسا

یروز  سه تا کوچیکارو بردیم برای اجرای سلام فرمانده تو میدون شهدا

یروز هم با محمد رفتم پارک

امتحانهای علی امروز تموم شد🎉 و امتحان های ثنا و پارسا از فردا شروع میشه 🤕

تو دو نوبت نخود سبز خریدیم دفعه اول همسر تمیز کرد و حدود 4، 5 وعده شد و ما تو دو وعده خوردیم 😬 دفعه دوم گفت خودت تمیز کن که قدر بدونی و دیگه فکر کنم جیره بندی مصرف کنم 🤭

یکی دوبار کیک پختم

بعد مدتها لازانیا پختم و اتفاقا همون روز پدرشوهر سرزده اومد و نهار نگهشون داشتم و برای ایشون جداگانه خوراک مرغ درست کردم

ورزش نکردم اما پیاده روی زیاد داشتم

آها نمایشگاه گل هم رفتم و از اونجا فقط کتاب خریدم برای بچه ها 😁

کلی گل قشنگ و قیمت مناسب داشت اما با محمد بودم و خیییییلی شلوغ بود و چادر و کیف هم که معضله

دیگه گل نخریدم، البته یه کوچولو هم تقصیر موجودی کارتم بود 😐

چقدر عجیب من تا به حال نشنیده بودم.تهران انجام دادین؟

سلام دستورات رو با عکس توضیح میدادن و دقیقا همونطور باید عمل میکردم

فاصله من با ایشون کیلومترهاست

سلام   برنامه ی دیروزم 

با پسرم امتحاناتش رو کار کنم ✅

تخت و اتاقم مرتب کنم ✅

نمازام بخونم ✅✅

داروهام بخورم ✅+امگا۳ خودم ❌و   +امگا پسرم ❌

دوش بگیرم ✅

ظرف های شام  دیشب بشورم ✅

پذیرایی مرتب شه ✅

برم خونه ی مامانم ✅

برم خونه ی مادربزرگم ❌

برم دنبال پسرم ✅

جانبی ⬅️ شام درست کردم   آبچکون جمع کرده بودم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
2810