2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043302 بازدید | 88175 پست

سلام

دیروز بعد صبحانه، خونه رو. جم کردم. 

لباسها رو تا زدم رفتن کمد. 

تو محل کارم یه چالش پیش اومده بود که خیلی ذهنم رو درگیر کرده بود،  باید برای پرسنل برنامه دقیق تری بریزم تا زمانی که نیستم انقد چالش پیش نیاد و کارها گره بخوره، انشالله شنبه که رفتم این موضوع برای رسیدگی در اولویت هست. 

ظهر بعد نهار خواستیم بخوابیم،  یهو طوفان شد و بارون شدید گرفت، صدای طوفان با خوابی که میدیدم قاطی شد و نتیجه رو خودتون حدس بزنین😜😁. 

غروب همسرم اومد رفتیم بیرون، من نشستم پشت فرمون و خب از خودم راضی بودم. 

رفتیم برای مودم که سیمش خراب شده بود،  سیم خریدیم،  وقتی اوردیم خونه دیدیم بازم کار نمیکنه تو ذوقمون خورد😐😐

بعدش رفتیم خونه پدر همسرم،  خودش مسافرته،  جاریم اونجا بودن،  نشستیم یکم حرف زدیم و شد اخر شب،  برگشتیم خونه،  شام رو. مهمون یخچال شدیم. 

ابگوشت رو از غروب گذاشتخ بودم.  شیر خریده بودیم جوشوندم و خوابیدیم. 

امروز بعد صبحانه • ماست درست کردم.  ظرف شستم.  همسرم رفت پشت بوم کولر رو سرویس کنه،  امسال خیای هوا خوب بود هنوز کولر لازم نشده بودیم، ولی از این به بعد احتمالا گرم بشه باید کولر سرویس بشه. 

احتمالا بعد از پروژه کولر بریم بهشت رضا. 

نهار رو اماده میکنم که برگشتیم بخوریم. 

لباسها باید اتو بشه. 

خونه مرتبه کار خاصی نداره. 

پروژه های تیر ماه: 

از شیر گرفتن اقای مهدی( علی اینجوری صداش میکنه😁). 

دندون پزشکی خودم( احتمالا خیلی کار داره،  دندونای جلوم هستن و فک میکنم در بهترین حالت یه ماه درگیرش باشم). 

اگه اکی شد دوختن یه مانتو تابستونی( مدلشو انتخاب کردم فقط باید برم پارچه بخرم) 

بریم یه روز خوب رو بسازیم انشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینجای روز: 

قرار نبود خونه رو جارو بزنم ولی چون کولر روشن شد محض اطمینان یه گردگیری کردم و خونه رو جارو. زدم،  یه تغییراتی هم تو دکوراسیون خونه دادم انشالله برای فصل گرم اماده بشیم. 

یه عالمه لباس اتو زدم. 

ظرف شستم دوباره

همسرم ابگوشت رو تکمیل کرد و علی رو برد حموم. 

یه لیست خرید باید بنویسم. 

بعد نهار قرار شد یکم استراحت کنیم بعد بریم بهشت رضا. 

برای شام میخواستم دلمه درست کنم ولی چون بیرون هستیم نمیرسم. احتمالا کوکوی گوشت کوبیده بخوریم. 

بعد نهار خودم حموم برم. 

لباس دستی بشورم

ماشین روشن کنم

دوتا خیاطی کوچولو دارم انجام بدم. 

فردا باید برم سرکار،  نهار ماکارونی میگم بزاره. 

اگه بتونم یه جمع بندی داشتخ باشم واسه لیست نهار و شام خوب میشه.  اینطوری خیلی داریم تکرتری میخوذیم و حبوبات تو برنامه غذاییمون خیلی کمرنگ شدن. 

اگه بشه سالاد هم دوباره بخ سفره برگرده خوبه،  یه مدته سرم شلوغ بود حضورش سر سفره کمرنگ شده. 

و مهمترین بخش تامین اب خانواده😁😁.  فعلا کلمن گذاشتم توش یخ انداختم و کاسنی و گلاب به میزان خیلی کم توش ریختم تا از اون بخوریم. 

برای برنامه غذایی همسرم هم باید یه برنامه جدی داشته باشیم، که با خودش باید تنظیم کنم. 

بریم واسه راند بعدی😁😁😁🥰🥰🥰

سلااااااام  

دقیقا یادم نیس آخرین بار کی گزارش دادم از نظر جسمی زیاد روبه راه نبودم و بیشتر به استراحت گذشت 

هفته ای که گذشت ...

بسته پستی مو تحویل گرفتم با کلی غر غر (بدجور با مامور پست درگیرم)

یه کمدتکونی ریز داشتم 

جاکفشی هم همین طور یکم تکوندم

کشوها مرتب تر شد 

آقای خونه جاروبرقی کشید

زیرگلدونیا شستم به گل ها آب دادم

نمایشگاه رفتم کتاب خریدم کتابارو جابجا کردم

اجاق و سینگ رو برق انداختم 

همسر رو وادار به قورت دادن دوتا قورباغه کردم شرشون کنده شد

مامانمو یه هل اساسی دادم واسه قورت دادن یه قورباغه ی گنده

خودم ۶تا بچه قورباغه (شما نوزاد ۱ماهه تصورکنید )قورت دادم پاکسازی گوشی و یخچال و ذهن پابرجاست 

پیاده روی پابرجاست

دور ریز غذاییم تو این هفته به صفر رسیده

رو اندازه ی خرید مواد غذاییم حسابی کنترل داشتم 

داشبورد تکونی انجام شد (اگه ماهی یه بار تکونش ندم همسرم تبدیلش میکنه به اشغال دونی)

شونه ها و برس ها شسته شد

۳تا کتونی شسته شد

لباسا و حوله ها و روبالشتی شسته شد

چندتا اتویی داشتم که اتو شد

برنامه هفته آینده رو نوشتم  

دیگه یادم نمیاد 

روز و روزگارتون خوش   

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام من چندروزدیگه وقت زایمانمه لطفا برای زایمان راحتم دعاکن🥰

جاااانم شماهم باردار بودین  

مبارکا باشه امیدوارم به راحت ترین شکل ممکن زایمان کنید 

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
همه شون مثلا تحصیل کرده ان ولی درک و شعورشون صفره  حتی نمیذارن قرص افسردگی بخورم میگن چیزیت ...

عزیزم..

خیلی متاسفم واسه همسرتون   روحشون شاد

خیلی ناراحت شدم واسه رفتار اونا و از طرفی خوشحال شدم واسه یه دفعه بیرون رفتنت  این تصمیم یهویی رو بیشتر و بیشترش کن .....

راستی خیلی خوبه که کار میکنی واسه مدیریت هزینه ها و خریدای هیجانی هرسوالی واست پیش اومد میتونی بپرسی دخترا کمکت میکنن

گفتنیا رو دخترا گفتن امیدوارم بتونی از ادم های سمی زندگیت فاصله بگیری و زندگیتون غرق سلامتی و ارامش و عشق بشه 

برنامه امروزم

مطالعه کتاب عادت های اتمی «۲۰صفحه بخونم »

لباس ها را گذاشتم لباسشویی 

ناهار رژیمی 

گذاشتن پست در پیج کاری اینستاگرام 

چون پام در رفته 

تو استراحت مطلق هستم زیاد کار سنگین انجام ندادم 

@خزانkazan   عزیزم خوبی ؟کم پیدا شدیا 

گوشه ذهنم بودی ولی یادم میرفت صدات کنم حالتو بپرسم الان لایکتو دیدم گفتم بهترین فرصته 

اوضاع روبه راهه؟

مثلا چه جوری با خودم برخورد کنم  راهنمایی ام میکنی همراه با مثال

بهت پیشنهاد میکنم تاپیک من خودم را دوست دارم بانو آرتمیس رو بخونی کامل و جامع، یکی از بچه های سایت هم بصورت پی دی اف در آورده خیلی راحت و عالی 

سلام   من از مسافرت دیشب برگشتم با انبوهی از لباس نشسته 

۳ دور دیشب لباس شویی رو زدم   ولی دو دور دیگه مونده 

برنامم  برا امروز 

با پسرم امتحاناتش رو کار کنم 

تخت و اتاقم مرتب کنم 

نمازام بخونم 

داروهام بخورم +امگا۳ خودم و   +امگا پسرم 

دوش بگیرم 

ظرف های شام  دیشب بشورم 

پذیرایی مرتب شه 

برم خونه ی مامانم 

برم خونه ی مادربزرگم 

برم دنبال پسرم 

فعلا   همینا    لباسا رو هم نمیشورم  چون ابنحا بارونیه‌خشک نمیشه و اینکه  جا دیگه رو بند نی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام و صبح بخیر 

روزتون پر بار

این روزا اکثرا درگیر بیماری بودیم

خدا از همه دور کنه ان‌شاءالله 

خواندن جزء 1 به نیت سلامتی فرزندانم و عاقبت بخیری شون

اتمام کتاب دلبرکان

زبانشناس و لغات 504

مرور کل شعر های ماه

رفتن به بهداشت، عابر بانک، دارو خانه

رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند...
2810