2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043498 بازدید | 88177 پست
😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯 چقدر جاااالب چون قرار بود بزاریم ولی خب باباش این اسمو خیلی دوست داشت .

از این جالب تر میشه 

که حدس میزدم باباش این اسم دوست داشته که گذاشتین  😁

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام خسته نباشید همگی دیروز دیدم یک ماه از سال رفته و باید به اون قولم که میخواستم آخر هرماه ...

خدا قوت 💚💚👍🏼👍🏼👍🏼

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عاقا من دیشب سجاده رو پهن کردم که نماز بخونم ، نمیدونم چی شد خوابم برد نمازمم نخوندم 😑 

امروز 

با پسرم درساش کار کردم  ۳ ساعت 

نهار داشتیم 

خوابیدم‌

یکم ماشین اوردن تو پارکینگ تمرین کردم‌

افطاری رو اماده کردم 

دیگه پری نشدم استرس دارم    باردار نباشم یه صلوات بفرستید 😥   البته بی بی منفی بود ولی سابقه ی عقب زدگی نداشتم 

الانم میخوام احیا بگیرم  و نمازم بخونم 

به موهام دارو بزنم و دوش بگیرم 

ظرفا رو بشورم 

ظرفای ابچکون جمع شه 

زبان بخونم 

البته ایلیا هم انتخاب باباش بود ولی خب نمیدونم چه علاقه خاااااااااصی به میثم داشت. 

نامدار باشه ان  شالله 💚💚💚💚💚💚💚  علی پشت و پناهش 💕

ممنون عزیزم 😘😘😘😘

سلام قدم نو رسیده مبارک باشه ❤

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
خوشیات نوش جونت ولی چرا اومدی تهران خبرم نکردی همو ببینیم    

ی روز بودیم بعد سفارت هم بلیط گرفتیم رفتیم مشهد

انشالله دو ماه دیگه میام مزاحمت میشم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

خانوما امشب ب یاد منم باشین دعام کنین ممنونم ازتون 

سلام دخترا،بالاخره خونه رو فروختیم و یه خونه بهتر گرفتیم😍اما رفتم زیر ۸۰۰ تومن قرض،به همین دلیل ماش ...

خوب به سلامتی  

مبارکه 💕💕💕

ماشینتم ان شالله یکی بهترش میگیری 

ی روز بودیم بعد سفارت هم بلیط گرفتیم رفتیم مشهد انشالله دو ماه دیگه میام مزاحمت میشم

نگین پس دو ماه دیگه ان شالله  رفتنی هستی  😍😍  خدا پشت و پناهت عزییزم 

ما هم ان شالله دیگه امسال بشه بتونیم بریم 

دیگه اعصابش ندارم از بلاتکلیفی خسته شدم ......  نه میتونم چیزی برا خونه بخرم ، .....

راستی بهت گفتم شاید بریم اتریش ، البته همه جا دویچه   

همسرم اونجا بیشتر پیشنهاد کار داره . ان شالله بتونه یکی از این پیشنهادا به قرارداد تبدیل بشه .... همه چی اکیه ها چون ایرانیم زیاد تمایل ندارن سختشونه دوندگی کنن ...

ی روز بودیم بعد سفارت هم بلیط گرفتیم رفتیم مشهد انشالله دو ماه دیگه میام مزاحمت میشم

راستی دو تیر امتحان گوته دارم ؟ 😥

تو امتحان دادی ؟؟