2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست

سلام   برنامم برا امروز به امید خدا 

بیدار شدم  

ظرفا رو شستم 

رفتم داروخونه 

رفتم دو تا مغازه خرید 

اومدم کتاب خونه 

لغت زبان  ۲ ساعت 

پشت لب تاب  ۲ ساعت 

خونه رو مرتب کنم 

ظرفا رو بشورم 

به  صورتم و موهام دارو بزنم 

دارو ها رو بخوریم 

نهار درست کنم 

خونه رو برقی بکشم 

تخت و اتاقم مرتب شه 

برم سر مزار 

گاز تمیز منم 

ابچکون جمع کنم 

فعلا همینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانم گلا . شبتون بخیر  نماز و روزه ها و عباداتتون قبول . شبهای قدر رو تسلیت میگم منو ار ...

الهییی    مباارکه  

خوش قدم باشه 😍😍😍😘😘😘😘 

اسمش چی گذاشتی ؟؟؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم گلا . شبتون بخیر  نماز و روزه ها و عباداتتون قبول . شبهای قدر رو تسلیت میگم منو ار ...

سلام انشالله قدمش مبارک باشه. شاهد موفقیت هاش باشین .خداروشکر که زایمان راحتی داشتین و سالمین.  

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
ممنون عزیزم.  آقا میثم 🥰

نامدار باشه ان شالله 🌺

نمی دونم چرا فکر کردم  اسمش میزاری ایلیا   چون لقب حضرت علی هست یا علی  یا علیسان     

من هر کی تو دور و برم بارداره ، عادت دارم براش اسم انتخاب کنم 😁 

اسم خواهرزادمم خودم انتخاب کردم ، مامانش با اینکه اولین بچش بود 😅

سلام دوسنان عزیرم 

من همیشه پیام های شما را می‌خوندم انرژی میگرفتم 

منم اوایل خیلی تو کار خونه کند بودم اکثر اوقات دل نمیدادم به کار و کارم پیش نمیرفت وقتی نشستم  فکر کردم چرا اکثرا خونم بهم ریختس به این نتیجه رسیدم که درست حسابی تمیز نمیکنم یعنی وقتی که کشوها را مرتب میکردم خیلی دقت نمیکردم که همه لباسها درست حسابی تا خورده باشن سر سری میچیدم 

و یه علت دیگه هم این که خیلی یواش یواش کار میکردم یعنی ظرف شستنم نیم ساعت  وقت میبرد اما الان سعی میکنم حرکات دستام سریع تر باشه که به بیشتر کارهام برسم 

اما واقعا هنر خانداری هنر با ارزشی هست 

و من اینجا به خانم های که همیشه تر تمیز هستن خسته نباشید میگم 

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

سلام سلام

خسته نباشید همگی

دیروز دیدم یک ماه از سال رفته و باید به اون قولم که میخواستم آخر هرماه یه خونه تکونی کوچولو داشته باشم عمل کنم

صبح ساعت ۸ بیدار شدم.بدون اینکه ساعت زنگ بخوره هوراااااا

کمد لباسها رو مرتب کردم.میز دراور و آینه گردگیری شد.یه سری وسایل و لباس اضافه بود که جمع شد رفت انبار.

بعد آشپزخونه،تمام وسایل روی کانتر و اوپن رو جمع کردم زیرشون دستمال کشیدم،فویل روی گاز رو یه اسکاج نسبتا اساسی کشیدم و کلا برداشتمش روی خود گاز رو هم دستمال کشیدم .کابینت سینک رو یکم مرتب کردم .یک کشو بود شلوغ شده بود اونم یکم مرتب شد،در کابینت ها دستمال کشی شد.میز و اوپن هم گرگیری شد

بعدم کلی چیزای شستنی جمع شد.لباسای پسرم،ظرف...فقط یک ساعتی پای سینک بودم.ماشین لباسشویی هم روشن شد و لباسا پهن شد.

در آخر هم یه جارو برقی جانانه تو کل خونه

از ساعت ۹ شروع کردم ۱ ظهر تموم شد.البته میتونست کمتر باشه.چون گاهی وسطاش باید به پسرم رسیدگی میکردم و خیلی کارای جزیی دیگه...

ساعت ۲ بچم رو خوابوندم و از دو نیم دوباره شروع کردم.اول گردگیری جاهایی که مونده بود رو انجام دادم.دستمال و اسکاج هارو گذاشتم تو وایتکس و با باقیمونده وایتکس سینک رو برق انداختم و باقیش رو ریختم تو سنگ دستشویی.

ورودی رو شستم .گلدونای شب بو خشک شده بود جمع کردم گذاشتم پارکینگ فعلا

کف آشپزخونه رو دو دور دستمال کشیدم

بعدم رفتم حمام را شستم و دوش گرفتم.

اگه میانگین ساعت مفیدش رو در نظر بگیرم میتونم بگم ۵ ساعته این خونه تکونی رو انجام دادم.درسته فقط ظاهر رو تمیز کردم و نصفه نیمه بود.اما بازم خیلی خیلی بهتر شد.امروز راضیم از خودم

برای شام هم خورش مرغ گذاشتم

راستی قرار گذاشتم بعنوان یه مینیمالیست روزی یک وسیله را هرچند کوچیک پرت کنم بیرون.قبلا از یه کاربرا شنیده بودم که اگه هرروز یه چیزی را بندازیم دور سر سال  ۳۶۵ وسیله کم میشه

دیرو یه مجسمه بود یه تیکه ش شکسته بود  و یه ظرف پلاستیکی تو حمام که رفتن تو سطل زباله و بازیافت

امروز هم چندتکه وسیله پلاستیکی.مژه فرکن و یه جا قابی.این چیزای ال مانند چیه؟ L که قاب و بشقاب روشوم وایمیسته.شکسته بود انداختم رفت

امروز استراحت میکنم چون از دیروز دست و کمر نمونده برام

ولی خب بازم کارایی هست

لباسای دستی رو بشورم.یکم خیاطی انجام بدم.

فردا هم ادامه خونه

حیاط و پارکینگ تمیز بشه

نامدار باشه ان شالله 🌺 نمی دونم چرا فکر کردم  اسمش میزاری ایلیا   چون لقب حضرت علی هست ی ...

😯😯😯😯😯😯😯😯😯😯

چقدر جاااالب چون قرار بود بزاریم ولی خب باباش این اسمو خیلی دوست داشت .