سلام سلام
خسته نباشید همگی
دیروز دیدم یک ماه از سال رفته و باید به اون قولم که میخواستم آخر هرماه یه خونه تکونی کوچولو داشته باشم عمل کنم
صبح ساعت ۸ بیدار شدم.بدون اینکه ساعت زنگ بخوره هوراااااا
کمد لباسها رو مرتب کردم.میز دراور و آینه گردگیری شد.یه سری وسایل و لباس اضافه بود که جمع شد رفت انبار.
بعد آشپزخونه،تمام وسایل روی کانتر و اوپن رو جمع کردم زیرشون دستمال کشیدم،فویل روی گاز رو یه اسکاج نسبتا اساسی کشیدم و کلا برداشتمش روی خود گاز رو هم دستمال کشیدم .کابینت سینک رو یکم مرتب کردم .یک کشو بود شلوغ شده بود اونم یکم مرتب شد،در کابینت ها دستمال کشی شد.میز و اوپن هم گرگیری شد
بعدم کلی چیزای شستنی جمع شد.لباسای پسرم،ظرف...فقط یک ساعتی پای سینک بودم.ماشین لباسشویی هم روشن شد و لباسا پهن شد.
در آخر هم یه جارو برقی جانانه تو کل خونه
از ساعت ۹ شروع کردم ۱ ظهر تموم شد.البته میتونست کمتر باشه.چون گاهی وسطاش باید به پسرم رسیدگی میکردم و خیلی کارای جزیی دیگه...
ساعت ۲ بچم رو خوابوندم و از دو نیم دوباره شروع کردم.اول گردگیری جاهایی که مونده بود رو انجام دادم.دستمال و اسکاج هارو گذاشتم تو وایتکس و با باقیمونده وایتکس سینک رو برق انداختم و باقیش رو ریختم تو سنگ دستشویی.
ورودی رو شستم .گلدونای شب بو خشک شده بود جمع کردم گذاشتم پارکینگ فعلا
کف آشپزخونه رو دو دور دستمال کشیدم
بعدم رفتم حمام را شستم و دوش گرفتم.
اگه میانگین ساعت مفیدش رو در نظر بگیرم میتونم بگم ۵ ساعته این خونه تکونی رو انجام دادم.درسته فقط ظاهر رو تمیز کردم و نصفه نیمه بود.اما بازم خیلی خیلی بهتر شد.امروز راضیم از خودم
برای شام هم خورش مرغ گذاشتم
راستی قرار گذاشتم بعنوان یه مینیمالیست روزی یک وسیله را هرچند کوچیک پرت کنم بیرون.قبلا از یه کاربرا شنیده بودم که اگه هرروز یه چیزی را بندازیم دور سر سال ۳۶۵ وسیله کم میشه
دیرو یه مجسمه بود یه تیکه ش شکسته بود و یه ظرف پلاستیکی تو حمام که رفتن تو سطل زباله و بازیافت
امروز هم چندتکه وسیله پلاستیکی.مژه فرکن و یه جا قابی.این چیزای ال مانند چیه؟ L که قاب و بشقاب روشوم وایمیسته.شکسته بود انداختم رفت
امروز استراحت میکنم چون از دیروز دست و کمر نمونده برام
ولی خب بازم کارایی هست
لباسای دستی رو بشورم.یکم خیاطی انجام بدم.
فردا هم ادامه خونه
حیاط و پارکینگ تمیز بشه