2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2058627 بازدید | 88660 پست

من لیوانا و قاشق چنگالارو تو وایتکس گزاشتم بعد با مایع شستم 

یه کشو آشپزخونه رو ریختم بیرون وسایل ها پلاستیک پلاستیک بودن ظروف خالی مربا اینا پیدا کردم ریختم تو ظرف کلی دمنوش  وانواع  چایی از سبز و قرمز و ترش و چایی زنجبیل و انواع خار و بار پیدا کردم که مامانم کلا یادش رفته بود از اینا🤣🤣🤦

توالت هم وایتکس زدم

دوتا سفره شستم 

دم کنی ها رو شستم 

خونه رو جارو دستی زدم 

تلوزیون و تردمیل رو گردگیری کردم 

مادر بزرگم اومد پذیرایی و مهمون داری 

الانم دارم میرم پیش بسوی پیاده روی و خوندن کتابم 💃

برگشت به آزادی🕊

منم همچین وسواسی دارم اما نه تو خریدن معمولا هرچیزی به چشمم بیاد رو میخرم گرچه همه میگن از اینترنت ل ...

سلام پیشنهاد میکنم برای رهایی از وسایلی که استفاده نمیکنین تاپیک مینی‌مالیست شدن یعنی چی رو حتما بخونین.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام سوسن جان خوبی؟ اون روز زنگ زدم مادرم، و با اینکه چندان تمایل نداشت براش تا خونه مون اسنپ گرفتم. ...

سلام عزیزم.

به امید سلامتی کامل دوست خوبم.🌼🤲🏻

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
من کلل لباس مسکی زیاد میگیرم چون پر کاربرد تره همیشه رنگای کرم مشکی سفید طوسی بیشتر بخر هم استای ...

من عاشق رنگ سفیدم.پاک و زلال و آرامش بخش.

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

سلاااام بر عزیزانمدیروز:صبح رفتم سرکار سرما خوردمولی مجبور بودم برم ،کار مهمی داشتم که باید هماهنگش ...

سلام زهرا جان.

عززززیزم.🌼🌹😊

به سلامتی دنیا بیاد.🤲🏻

حالا باید اسم انتخاب کنید،شایدم انتخاب کردید‌ 🤗

إن شاءا... پسرتون هم بهتر بشه،هوا خوب بشه 

و مدارس حضوری بشن...🤲🏻

سلاااام بر عزیزانمدیروز:صبح رفتم سرکار سرما خوردمولی مجبور بودم برم ،کار مهمی داشتم که باید هماهنگش ...

چرا با گوشی خودتون ضبط نکردید،راحت تر بود که.👌🏻

سه تا داداش ❤️😍😍😍 

به سلامتی دنیا بیاد 🫂

اسمش چی انتخاب کردی ؟         چرا من تو ذهنم میاد محمد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام زهرا جان

تبریک میگم انشالله تنتون سالم باشه. 🥰

منم امروز داشتم دعا میکردم دیگه مدارس تعطیل نشه و فکر میکردم فقط تو استان ما اینجوریه.