2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 100733 بازدید | 54 پست

دوست عزیزمدمشکل درد سینه تون حل شد من چند وقته لینطورم وقتی سوتین میبندم نوک سینه و این جوشهای قهوه ای اطراف سینه متورم میشه و درد شدید میگیره بعد یه مدت که نبندم خوب میشه ولی دست بخوره درد میکیره

سونو دادم کیست پلی کیستیک دارم گلم

خوب شد کیست سینه شما؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ویتامین ای خوردم دردش خوب شد؟اونوقت دست میزدید خیلی سفت بود یا نرم؟الان باید چکار کنید ؟آخه منم ی ...

خوب شد درد سینه شما؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
کیست ک خوب نمیشه همیشه هست

پس چیکار کردین درد داره؟؟

ویتامین ای ک‌گل مغربی بخور هم دردشو کم میکنه هم از لزدگتر شدنش جلوگیری میکنه

منم درد دارم ولی نرفتم هنوز دکتر 

دردای شما چجوری بود؟

سونو درد داره؟

درد و سوزش و سنگینی.سونو درد نداره اصلا

اها ممنون 

شما دوتا سینتون بود؟