2777
2789
عنوان

درد نوک سینه

100733 بازدید | 54 پست

خانومای عزیز نزدیک پریودیم نیست و دردی که گاهی نزدیک دوران میگیرم فرق داره یکم خفیف تره و دقیقا نوک سینه هام وقتی دست میزنم درد میکنه.

تو سایتا دنبالش گشتم چیزی بدردم نخورد

کسی سابقه همچین حالتیو داشته؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پارسال به قدری درد میکرد که نمی تونستم بخواب و بامعاینه خودم فهمیدم یه چیز غیر عادی تو سینه ام حس میکنم و رفتم دکتر

سما هم اگه میتونی خودت معاینه کن ببین چیزی احساس نمیکنی

من ماه قبل ، کل ماه اینطوری بودم نوک سینم درد میکرد ، نزدیک پریودمم نبود... منتهی پریود که شدم و پریودم تموم شد درد اونم کم کم خوب شد 

بکوشیم پیش از آنکه کسی را داوری کنیم،اورا درک کنیم...
دکتر رفتی چیشد چ علاعمی رو داشتی

اول نوک سینه هام خیلی حساس شده بودن و کم کم درد شدید وقتی درد شروع میشد هیچ کاری نمی تونستم کنم و اگه شب بود نمی تونستم بخوابم

من تو خونه لباس زیر نمیپوشیدم ولی وقتی میپوشیدم آروم میشد واسه همین هی خودم رو قانع میکردم که فقط حساس شده که در آخر وقتی معاینه کردم یه توده تقریبا بزرگی رو احساس کردم که رفتم دکتر گفت سونو کن و انجام دادم گفت یه توده هست که چیزه بدی نیست فقط باید تحت نظر باشی که تحت نظر بودم وتو سونو دوم بعد چند ماه گفت بزرگ تر شده باید نمونه برداری کنی و جواب نمونه برداری گفت که سرطانی نیست فقط باید هر شیش ماه یه دور برم معاینه

دکتر رفتی چیشد چ علاعمی رو داشتی

بابت دردش هم گفت اصلا بهش فکر نکن و تنش های عصبی نداشته باش خدا روشکر الان دیگه اصلا درد ندارم مگر اینکه دچار طنش های عصبی (استرس. اضطراب. عصبانیت. هیجان...) شم

ایشاله ک دیگهدردش ب سراغت نیاد عزیزم. فقط نوک سینتون درد میکرد ؟

ممنون عزیزم😙😙

ان شالله شما هم همیشه سلامت باشی

اول آره ولی بعد دقیقا همون جایی که توده بود درد میکرد

ممنون عزیزم😙😙 ان شالله شما هم همیشه سلامت باشی اول آره ولی بعد دقیقا همون جایی که توده بود درد م ...

منم درد دارم دستمم درد داره زیربغلم پشتم گردنم نمیدونم بخاطر چیه .سینمم درد داره

خدایا شکرت   
منم درد دارم دستمم درد داره زیربغلم پشتم گردنم نمیدونم بخاطر چیه .سینمم درد داره

حتما دکتر برو

من اول رفتم بهداشت اون معاینه کرد که اون هم یه توده حس کرد و من رو معرفی کرد به یه جراح