2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043397 بازدید | 88177 پست

وای چقدر قشنگ وباسلیقه، ماشاالله بهت ،بسیار ذوقیدم مبارکا باشه ،وپرازبرکت وموفقیت باشه برات عزیزم    

هنوزم هروقت اسمتو میبینم یاد اون عکسای خونه های روی ابر بالای ابر ،خلاصه اون قشنگا میفتم  

وای چقدر قشنگ وباسلیقه، ماشاالله بهت ،بسیار ذوقیدم مبارکا باشه ،وپرازبرکت وموفقیت باشه برات عزیزم ...

فدات شم 

مرسی 😘😘😘

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز جمعه تون پر از حال خوب🥰💝💝

امروز صبح ۷ بیدار شدم سعی کردم خودم رو بخوابونم🤐 ولی دیگه خوابم نبرد بلند شدم چایی دم کردم و نشستم پای لپتاپ

دو ساعتی تقریبا کار کردم

پسرا بیدار شدن صبحانه خوردیم

خونه رو گردگیری کردم و کل خونه رو جارو کشیدم

از پروسه خونه تکونی مونده بود آشپزخونه ، سرویس ،حموم، ورودی  و هال ‌ امروز واقعا قصد ادامه خونه تکونی نداشتم ولی یخچال نیاز به تمیز شدن داشت، این شد که یخچال رو در حد خونه تکونی تمیز کردم، حسابی برق برقی شد.

کابینت ظرفهای مهمون رو هم تخلیه کردم دستمال و شیشه پاک کن شد و مجدد چیده شد.

کابینت استکان ها و لیوان‌های مهمون هم اساسی تمیز شد.

بخشی از. روی کابینت‌ها هم که اسپرسو ساز و سماور اونجا بود تمیز شد. دیگه خسته شدم و بقیه ش موند برای بعد( ظاهر آشپزخونه رو بهم نریختم و الان آشپزخونه مرتبه)

نماز خوندم

نهار خوردیم با پسرا

یکم پسرا بازی کنند بعدش بخوابیم

ادامه کارها باشه عصر

عصر:

ظرف بشورم

دوش بگیرم

لباسشویی روشن شه لباسها پهن بشه

پیراشکی درست کنم

لباس خشکا تا بشن

لباس اتو بزنم

انشالله تا آخر شب همسرم میرسن

فردا باید برم سرکار

پروژه م هم دو ساعتی که صبح کار کردم یکی از گره هاش باز شد، موند یه گره دیگه که یکم کوره باید بیشتر تلاش کنم

انشالله اگه بشه هفته پیش رو روزهای تعطیل زیاد داره یکم پروژه رو پیش ببرم

دوستان اگه موافق باشید در کنار کارهای روزمره ،چالش فردا رو همگی انجام بدیمهمه هم آخر شب بیایم گزارش ...

ممنون دوست عزیز منم سعی کردم چالش ها رو انجام بدم😍

با دخترم بازی کردم و در حین بازی از امام زمان براش گفتم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

صبح پاشدم8 رفتیم تره بار خرید میوه و صیفی جات برگشتیم شده بود 11 آبلیمو گرفته بودم صاف کردیم ظرف شستم ناهار داشتیم داغ کردیم شام هم دارم .میوه شوهرم شست خوردیم و اسکار دیدیم. خوابیدیم همگی یه 3 ساعت خسته بودیم.دو دور هم پتو انداختم ماشین شست.رو فرش دخترم کثیف کرده بود که شوهرم شامپو فرش کشید.

هفته پیش قرار بود کارم شروع بشه که به دلیل تنبلی من یک هفته فرصت گرفتم که از فردا شروع کنم.

سلام بچه ها امروز طبق معمول روزهای جمعه خونه مامان بودیم تا عصر که شد با مامان رفتیم یرس ی بلور گرفتیم مامان برای جهیزیه خواهرم گرفت منم ی دست آبگوشت خوری گرفتم و دوتا پیرکس مرغ 

مامان و بچه ها رو گذاشتیم خونه با همسر رفتیم بیرون 

کلی دنبال کفش نرم بودم به لطف پای بزرگ و پهنم با بدبختی ی کفش گرفتم 

۵ش پایین عبای نازنینم گیر کرد به ماشین اون رو بردم درست کرد 

برای بچه ها ی دفتر نقاشی گرفتم 

برای مامانم هم ی تیشرت گرفتم 

بعد از شام هم برگشتیم خونه 

سلام شب همگی بخیر

گزارش امروزم

صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم . یکم با همسر چت کردم. نت گردی کردم.توی  چند تا پیج آموزشی گشتم

یه بسته قیمه از فریزر در آوردم. برنج هم کته کردم. چایی هم آماده کردم

لباسمو عوض کردم . موهامو بستم . یه آرایش ملایم هم کردم

پسرم بیدار شد با هم صبحانه خوردیم

اسپند دود کردم

برقا رفت🙄

یک ساعت بعد اومد. منم توی این فاصله ابروهامو تمیز کردم و وکس گذاشتم رو صورتم. با مامانم تلفنی صحبت کردم

ناهار آماده شد . با پسرم خوردیم. جمع کردم. آشپزخونه رو مرتب و تمیز کردم. روی همه لوازم برقی ها رودستمال کشیدم. گاز هم تمیز شد

یه بسته حبوبات پخته مخصوص آش رشته از فریزر درآوردم که یخش باز شه برا شام

روی میز ها رو دستمال کشیدم

لباس های خشک شده رو تا کردم گذاشتم کمدها

حدیث کسا رو با صوت گذاشتم توی خونه پخش شد

دو دست با پسرم مار و پله بازی کردم

مکمل هامو خوردم

بعد پاشدم آرایش کردم. اسنپ گرفتم رفتیم موبایل فروشی. یه مشکل برنامه داشتم رفع شد بعدش پسرم رو بردم شهربازی

یک ساعت اونجا بازی کرد

بعد همسایه مون زنگ زد که بریم حیاط

ما هم برگشتیم و من تخمه آفتابگردون برداشتم دور هم توی آلاچیق نشستیم و بچه ها با هم بازی کردن

به گربه ها غذا دادم

ساعت ۹ برگشتیم خونه

بساط آش رو بار کردم. حبوباتش آماده بود. . پیاز داغ و نعنا داغ هم درست کردم. آش مون  یکساعته آماده شد

جاتون خالی خوردیم. ظرفا رو گذاشتم ظرفشویی

با پسرم یکم برنامه کودک دیانا و روما نگاه کردیم

با همسر تصویری صحبت کردیم

میوه  خوردیم

بعدش یه چایی نبات دست کردم خوردیم

الانم براتون مینویسم

بعدش هم طبق چالش هر شب.روتین پوستی و تکرار جملات آرامبخش با پسرم و یه گفتن یه آرزو

🌙چالش های امروزم رو با موفقیت گروندم⭐

امروز صبح برنامه ریزی کردم و شروع کردم یکی یکی انجام دادن و تیک زدن کارها.ظرف شستم.روشویی توالت جرم گیری کردم.دوش گرفتم.شام و سالاد درست کردم.فلفل دلمه ای خرد کردم چهارتا گذاشتم فریزر.اجاق گاز تمیز کردم.ناهار خوردیم.یکم هم کار کردم برای شغلم برای روز اول که سود برام نداشت.میوه شستم و شربت درست کردم.فردا هم همین کار میکنم و برنامه هام می‌نویسم و تیک میزنم.

سلام عزیزان شبتون پر از انرژی😉

امروز بعد از دوماه فول شارژ شدم

فرهنگسرای نزدیک خونه مون جلسات زندگی موفق رو دوباره برپا کرده. امروز اولین جلسه اش بود رفتم. حتما براتون گزیده صحبت ها رو مینویسم که شما هم استفاده کنید

صبح ساعت ۱۰ بیدار شدم دست و صورت شستم مسواک زدم. توی دستشویی رو مواد من زدم تا یکساعت بمونه

موهام رو شونه زدم . گوجه ای بستم  . کرم آبرسان زدم و رژ زدم

با همسر چت کردیم و عشقولانه در کردیم. 😍امشب از سفر برگشت😉

بعد کمی نت گردی مفید کردم

پسرم بیدار شد

چای دم کردم و صبحانه خوردیم

ظرفا رو از ماشین ظرفشویی در آوردم

مواد ماکارانی رو آماده کردم

یه بسته مرغ محلی هم از فریزر در آوردم برای شام که همسر میاد یه فسنجون خوشمزه و خوشرنگ درست کنم🥰

با مامانم تلفنی صحبت کردم. باز گله کرد  که چرا این مدت که همسرم نبود نرفتم تهران خونه شون.منم قانعش کردم که رهام باشگاه داشته و ...

لباس های خشک شده رو تا کردم یه دست لباس دیگه هم ریختم لباسشویی

ناهار رو دم گردم

دستشویی رو که مواد زده بودم برقی بورقی کردم

تراس رو شستم و به گلدونا آب دادم و برگ هاشون رو تمیز کردم

ناهار رو خوردیم ظرفا رو همون لحظه سریع شستم

همه جای خونه رو جاروبرقی کشیدم بعدش تی زدم و گردگیری کردم

مرغ محلی رو گذاشتم بپزه

ساعت ۴ حاضر شدیم رفتیم فرهنگسرا. تا ساعت ۵ اونجا بودیم. بچه ها هم توی یه کلاس دیگه با هم سرگرم بودن

ساعت ۵ و ربع برگشتیم خونه

برنج خیس کردم و فسنجون رو هم آماده کردم

پسرم رو بردم حموم خودمم دوش گرفتم

میوه خوردیم و کارتون نگاه کردیم

بعدش طبق معمول هر عصر رفتیم محوطه مجتمع

قبل از رفتن یه دور کل خونه رو نگاه کردم دیدم همه جا تمیز عین دسته گل برق میزنه 😊

بچه ها توی حیاط بازی کردن

به گربه ها غذا دادم و نوازششون کردم

نون خرد و برنج هایی که جمع کرده بودم رو برای پرنده ها ریختم

با همسر که در مسیر برگشت بود تلفنی صحبت کردم

برقا دفت و ما موندیم توی حیاط🥴

ساعت ۹ و نیم برق اومد برگشتیم خونه

سریع برنج رو دم کردم .کل خونه رو برای اومدن همسر که چند روزی ازمون دور بود آماده کردم

خودمم یه لباس خوجل و عروسکی پوشیدم موهام رو هم دم اسبی بستم و سوسکی هامو حالت دادم جلو صورتم. آرایش ملایم کردم

همسر اومد و یه استقبال گرم ازش کردیم

شام رو آماده و تزیین کردم خوردیم

ظرفا رو شستم و نشستیم گپ زدیم

بعدش چای و تخمه بردم دور هم گپ زدیم

الانم در خدمت شمام

اهداف من :

⭐بیداری ۶ صبح 🌄

⭐ لاغری  رژیم داشتن و‌کالری شماری

⭐مراقبت غذایی  ✨سالم خوری   ✨نخوردن برنج و نون

⭐ورزش کردن روزانه

⭐ مراقبت و زیبایی   ✨مسواک زدن هر شب

✨روغن زدن به پاها

⭐ احترام به پسرم

⭐مرتب بودن خونه

⭐مطالعه   حتی شده روزی ۱ صفحه

⭐ خوندن نماز و ذکر بعد از نمازها

امروزم 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

اتاقم برقی بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش 

اتاق پسرم مرتب بشه 

نمازا 

داروها 

نهار پسرم رو درست کنم 

گاز و کنار گاز مرتب و تمیز  بشه 

آبچکون خلوت بشه 

جا کفشی مرتب بشه

میز نهار خوری مرتب و تمیز بشه 

کفشا بره جا کفشی 

ظرفا شسته بشه 

پذیرایی و آشپزخونه جارو برقی بشه 

طی کشی بشه همه جا 

لیاسا شسته بشه و پهن بشه 

باشگاه برم 

مغازه برم 

دوش بگیرم 

بخوابم 2ساعت بعد از ظهر 

برم مغازه عصر تا شب 

شام نمی دونم شاید خونه بودیم شایدم رفتم خونه ی مادرشوهرم 

داخل کیفام تمیز بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام صبحتون به خیر 

دیشب دخترم تب داشت خواب درستی نداشتم صبح هم ساعت شش و نیم بیدار شدم دیگه نخوابیرم متاسفانه تا الان هم کار خاصی نکردم همش سر گوشی بودم همزمان صبحانه هم خوردم و چای دم کردم یکم بی هدفم الانم قوطی پنیر گذاشتم جلوم میخورم 😢

گفتم اینجا بنویسم ببینم تا شب چه کار میکنم 

کل خونه رو هواست 

چندین بار باید لباسشویی رو روشن کنم 

اپن و لب کابینتها جمع و جور بشه 

پاک کردن گاز و دستمال کشیدن اپن 

شستن ظرفها

پخت نهار(نمیدونم چی درست کنم)

مرتب کردن هال و سالن 

جمع کردن لباسهای شسته شده قبلی 

( اونایی که امروز میشورم رو فردا جمع میکنم)

مرتب کردن ظاهری اتاق خودمون 

تهیه لیست خرید برای همسر

کل خونه جارو برقی میخواد 

اتاق دخترم هم بایدجارو کنم و طی بکشم که مطمئنم وقت زیادی ازم میگیره چون رنگ ریخته کف اتاقش و پاک کردنش به این سادگی ها نیست 

یه دورهمی دعوتم که فکر نکنم برسم برم با این حجم کار 

دوست دارم ورزش رو بیارم توی برنامم وزنم داره میره بالا 

با دخترم باید وقت بگذرونم و بازی کنم کتاب هم بخونیم 

امیدوارم دیگه تب نکنه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام صبحتون به خیر دیشب دخترم تب داشت خواب درستی نداشتم صبح هم ساعت شش و نیم بیدار شدم دیگه نخوابیرم ...

سلام عزیزم

به نظرم گوشی رو بذار کنار. اول آشپزخونه رو مرتب کن

بعد اناق ها و پذیرایی رو فقط سطحی مرتب کن

حتما به دورهمی برو که انرژی بگیری

شب همه این کارهایی رو که گفتی لیست کن فردا همه رو با ساعت گذاری انجام بده

مثلا خودت رو موظف بدون اتاق خودتون رو در عرض نیم ساعت مرتب کنی

جارو برقی رو در عرض ده دقیقه و .... همین جور بقیه کارها

سلام من امروز مهمون داشتم اولین کاربعد روتین پوستی ناهار گزاشتم ک با خیال راحت بپزه بعدش ظرف ها رو شستم خونه رو مرتب کردم ی دور لباسشویی زدم لباس هارو پهن کردم .جارو برقی کشیدم مهمون هام امدن پذیرایی کردم سالاد درست کردم بعدشم پلو گزاشتم و ناهارمونو خوردیم جمع کردیم ظرف هارو شستم چایی میوه اوردم جمع کردم ظرف هاشونو شستم مهمون ها رفتن دوباره خونه رو جارو برقی کشیدم پسر بزرگمو بردم حموم الانم نشستیم استراحت میکنیم شام هم دارم فقط مونده شام گرم کنم ظرف هاشو بشورم خونه رو اخرشب جمع کنم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام خوبین 

گزارش دیروزو امروزم 

دیروزصب از خواب بیدار شدم باپسرم همزمان با صبحانه خوردیم جمع کردم موهامو شونه کردم بافتم سبزی پلو با ماهی درست کردم برانهارازشب قبل خریدم مزه دار کرده بودم ماهی و

ظرفاروشستم یکمی استراحت وچایی خوردیم رفتم باشگاه اومدم دخترا همبرگرخونگی درست کرده بودن برداشام زیادم بود امروز ندارم خوردیم 

بادختراظرفاروشستیم آشپزخونه رو مرتب کردیم کافیه ی غذای سرخ کردنی درست کنن انگاراجاق گازباروغن گرفته 

کمکم کردن تمیزکردیم همه جارو

همسرم چایی خوردوخوابید منوبچه هامنچ بازی کردیم دو ساعت هین بازی خیلی خندیدیم پسرم عاشق بازی 

ساعت ۱/۵تازه خوابیدیم امروزم صب ۱۰بیدارشدم دیروز ک از باشگاه اومدم برق نداشتیم فوری فقط بدنموتوحموم شستم بر اهمین امروزدوش گرفتم موهامو روغن آرگان زدم وخشک کردم الآنم بافتم چون نهارداشتیم وقت اضافه داشتم خونه رو مرتب کردم و جاروبرقی کشیدم دستشویی وشستم دودورلباس ریختم ماشین الان پهن کنم باپسرم کیک درست کردیم آشپزی  خیلی دوست داره 

الآنم منوهمسرکیک وچایی خوردیم پسرم کیک باشیراونارفتن بیرون منم برداشام شایدمرغ بزارم بعدیکمی خرید دارم برم انجام بدم بیام برنجم بزارم 😊

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام