سلام عزیزان شبتون به قشنگی خودتون😍
گزارش امروزم
صبح ساعت ۹ و نیم بیدار شدم . در اتاقها رو بستم که اگه سر و صدایی شد همسر و پسرم بیدار نشن
دست و صورت شستم. مسواک زدم. موهام رو شونه کردم
بساط صبحانه رو گذاشتم روی میز
یه بسته جوجه کبابی از فریزر در آوردم که یخش باز شه برای ناهار
کرم ضد آفتاب زدم و لباس ورزشیمو تن کردم. توی بطری تخم شربتی و و دانه چیا ریختم و رفتم پیاده روی
سر راه نون تازه و سبزی و گوجه خریدم برگشتم خونه
دیدم همسر کل خونه رو گردگیری کرده و چند تا تیکه ظرف توی ظرفشویی بود اونا رو هم شسته صبحانه گلپسر رو داده بود اما خودش نخورده بود تا من بیام.قهوه هم درست کردم با هم نشستیم صبحانه خوردیم😍
برای کمک هاش کلی ازش تشکر کردم🥰
*نکته کلاسهای زندگی موفق: برای کوچکترین کاری که همسر برای کمک به شما انجام میده ازش تشکر کنید*
بساط صبحانه رو جمع کردم و همون لحظه شستم
خرید ها رو جابه جا کردم
سبزی رو آوردم پاک کنم که همسر هم اومد کنارم نشست و بهم کمک کرد و با هم صحبت کردیم و سبزی پاک کردیم😍
سبزی ها رو بدون اینکه بشورم گذاشتم توی ظرف روحی روش هم دو تا دستمال کاغذی گذاشتم. اینجوری تا ده روز هم سبزی سالم میمونه
رفتم دوش گرفتم و موهام رو سشوار کشیدم و آرایش خوشگلی کردم
حدیث کسا رو گذاشتم توی خونه پخش بشه🙏
به خاطر اینکه دیروز کل کارهای خونه دو انجام داده بودم امروز نقریبا کار خاصی نداشتم😉
با پسرم یکم موبایل بازی کردم و بعدش یه نقاشی جدید یادش دادم
جوجه ها رو گذاشتم توی سرخکن. ولی منو همسر به خاطر اینکه صبحانه دیر خورده بودیم اصلا گرسنه نبودیم . ناهار پسرم رو دادم . برای خودمون رو گذاشتم به عنوان عصرونه بخوریم که ناهار و شاممون یکی بشه
پسرم نشست کارتون نگاه کرد. منم روی مبل دراز کشیدم نیم ساعت خوابیدم . همسر هم رفت توی اتاق به کارهای پروژه اش رسیدگی کنه
بعد پاشدم به پسرم که دوست داشت کلمه مامان رو بنویسه یاد دادام چجوری بنوبسه☺
همسر برامون میوه پوست کند و خوردیم و باز کلی تشکر کردم 😍
همسر پیشنهاد داد بریم بیرون غذا بخوریم
آماده شدیم رفتیم یه دوری زدیم و بعدش غذا خوردیم و اومدیم خونه. دیویم بچه ها توی حیاطن. پسرم باهاشون بازی کرد بعدش کلاس کاراته شروع شد
منم توی این فاصله کلی نت گردی مفید کردم
برگشتیم خونه یه موهیتوی خیلی خوشمزه درست کردم و سه تایی خوردیم☺
یکم اتاق رو جمع و جور کردم .
با پسرم لگو بازی کردیم و بعدش فیلم دیدیم
الانم براتون مینویسم
کار خاص دیگه ای ندارم. برا امشب
آخر شب هم روتین پوستی و پماد لب و مسواک و نخ دندون
شبتون بخیر و خوشی