2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043371 بازدید | 88176 پست
گفتم که رگ کمرم گرفته بود دیروز من تو تخت گذشت.دخترم هم برای خودش بازی میکرد.سه سال نیمه اس.بعد شوهر ...

سلام عزیزم. خدا قوت

حتما این کار رو انجام بده و دو سه مدل غذا رو فریز کن.شاید بعضی از دوستان بگن ضرر داره. ولی الان با بسته بندی های جدید و یخچال های مدرن و پیشرفته اصلا جای مشکلی نیست

من خودم هر سری خورشت درست میکنم . بیشتر درست میکنم که دو تا ظرف هم بذارم فریزر.بعد توی ظرف هایی میریزم که درش کاملا کیپ بشه. توی پلاسکو ها دارن. بعدش هم دور ظرف رو سلفون میپیچم. طعم غذا اصلا عوض نمیشه. اینجوری همیشه غذا توی خونه دارم. دیدی که من گزارش میدم خیلی میرم بیرون از خونه. قبل از رفتن یه ظرف خورشت میذارم بیرون تا وقتی برمیگردم یخش باز شده باشه نهایت یه برنج میپزم.اینجوری دیگه دغدغه غذا درست کردن ندارم و غذا از بیرون نمیگیریم که ضرر چندین برابر بیشتر باشه.توی هزینه  و وقت هم صرفه جویی میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. خدا قوتحتما این کار رو انجام بده و دو سه مدل غذا رو فریز کن.شاید بعضی از دوستان بگن ضرر ...

سلام ممنون همچنین دوست عزیز 

دقیقا منم به خاطر ضررش نمیزاشتم

ولی گاهی مجبوریم

حتما باید بزارم از این ببعد جای خالیشو چندبار حس کردم 

مثلا فلافل و ناگت و همین خورشت قرمه و قیمه مدنظرم

این فریزر منه. همیشه مواد غذایی و خورشت توی فریزر دارم

عالی و مرتب ماشالا 

خوب بنا به شرایطمون باید فریزری داشته باشیم 

منم همیشه فریزری دارم مثلا نخودفرنگی باقالی ذرت هویج ریز و درشت خرما لواشک و .. پره

ولی غذای آماده تاحالا به خودش ندیده که از این ببعد میبینه خخخخ

حبوبات پخته هم همیشه دارم. برای هر غذایی مخصوص بسته بندی میکنن. مثلا این بسته حبوبات برای یه وعده آش ...

منم باید اینکار کنم چون دیگه شاغل هم شدم درسته تو خونه هستم ولی باید تمرکز بزار

فکر کنم نرسم همه چی رو تازه مصرف کنم 

تو این دوروزه ببینم میتونم 

میشه راهنمایی کنی 

این حبوبات که عالی بود اینو انجام میدم نخود و عدس و لوبیا میزارم تو یک بسته 

و خورشت هم قرمه و قیمه مثلا پختنی دو وعده میزارم که یکیشون فریز کنم 

البته اینا واس روزای مباداس

فلافل و ناگت هم خوبه 

دیگه چیا بزارم؟

منم باید اینکار کنم چون دیگه شاغل هم شدم درسته تو خونه هستم ولی باید تمرکز بزار فکر کنم نرسم همه چی ...

اگه این غذاها رو دوست داری اینا رو هم میتونی آماده کنی

مثلا بادمجون کبابی و گوجه رو میکس کن بذار برای میرزا قاسمی

بادمجون سرخ کن با سیر  میکس کن برای کشک بادمجون

سلام امروز با صدای بچه ها بیدار شدم ک زودتر از من بیدارشده بودند  پاشدم دیدم بعله پریود شدم و کمرم بدجور درد میکنه و گرفته اروم اروم جاهارو جمع کردم خونه رو مرتب کردم کلی ظرف تو سینک بود شستم همرو صبحونه اماده کردم ب پسرم سرلاک دادم جاشو عوض کردم اسفند دود کردم جارو برقی کشیدم ک کوچیکه شروع کرد ب گریه نصفه مونده الان اوردم جلوش جغجغه ریختم سر گرم بشه اگه اجازه بده پاشم بقیشو بکشم ناهار ب احتمال از بیرون باشه ولی شام قورمه بزارم از حموم دیروز پسر بزرگمو بردم ‌خودمو کوچیکه امروز بریم .امروز هردوتاشون از دنده چپ بلند شدن خدا ب دادم برسه 😬😬دوتا از تشک های مبل دربیارم بندازم لباسشویی.خونه رو گردگیری کنم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

فریزر مرتب کردم آینه اتاق وآینه حموم تمیز کردم روی میز آرایش پاک کردم ظرف شستم برای شام هم یتیمچه انتخاب کردم که آسون باشه 

برنامه از این ببعدم دوش بگیرم.یه بافت رو پاره کردم اونو بشکافم مدت هاس گذاشتم گوشه کمد مونده شده واسم قورباغه زشت و بزرگ ( اشاره به کتاب قورباغه ات را قورت بده)

سلام عزیزم 🥰وقت شما هم به خیر بیزحمت اگه وقت کردین ممنون میشم دستور پیراشکی رو بذارین.🙏

سلام عزیزم

من خمیر رو خودم درست میکنم ولی دوستام میگن از نونوایی میگیرن و اون هم خوب درمیاد.

برای داخلش هم سیب زمینی سرخ کردم، سوسیس سرخ کردم، نرخ رو با ادویه پختم و ریش کردم

بعد رب سرخ کردم و مرغ رو باهاش یکم تفت دادم 

بعد همه این مواد و قاطی کردم( فلفل دلمه و قارچ و  خیلی موارد دیگه هم میشه اضافه کرد ولی خب پسرا قارچش رو جدا میکنن، همسرم فلفل دلمه رو و همچنین سایر موارد ، واسه همین من هیچی اضافه نمیکنم )

بعد خمیرم که کامل ور اومد ، دایره کوچولو ازش جدا میکنم یکم از این مواد و یه مقداری پنیر پیتزا داخلش میذارم و میپیچم( تو نت سرچ کنین مدل پیچیدن پیراشکی براتون میاره)

بعد هم یکم زرده تخم مرغ میمالم روی پیراشکی و یه کوچولو کنجد سفید روش میپاشم و نهایتا می‌ره ماکروفر.

اگه فر داشته باشین که خب بهتره حجم بیشتری توش جا میگیره

انشالله به شادی بپزین و بخورین

این فریزر منه. همیشه مواد غذایی و خورشت توی فریزر دارم

خداااا چه مرتبه   😍😍😍😍 فریزر من سگ میزنه. گربه می رقصه. اصلا نمی تونم فریزر مرتب نگه دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دوش گرفتم و یکم از بافت را شکافتم ولی بازم مونده از این قورباغه زشت ترین هاست که نمیتونم قورتش بدم.با دخترم بازی کردم.ناهار هم خوردیم.

برنامه ام اینه برم ظرف ناهار بشورم.میوه بشورم.شربت برای شوهرم درست کنم.ماسک ورقه ای بزارم رو صورتم.لباس هم یه دور باید بندازم تو ماشین.و اگر وقت اضافه اومد ادامه یافت بشکافم فکر کنم امروز تموم نشه و به فردا و پس فردا کشیده بشه.شام هم مواد آماده کردم بار بزارم.

همه کارهایی که اینجا اعلام کردم انجام شد.فقط الان تنظیمات گوشی نگاه کردم دیدم امروز 7 ساعت از گوشی استفاده کردم تا الان و دیروز 8 ساعت پریروز 5 ساعت نیم.قشنگ یه معتادم .باید به طور جدی به ترک گوشی فکر کنم.برای همینه همه کارهام میمونه.چون از حدود 8 صبح که بیدارم تا 6 عصر .از ده ساعت که وقت دارم کارام بکنم 7 الی 8 ساعت تو گوشی ام.