2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043352 بازدید | 88176 پست

سلام امروز ساعت ۱۰ بیدار شدم مامانم اومد رفتیم سیم کارت زدم ب نام مامانم البته ب لطف هول شدنام کارت ملی یادم رفته بود مجبور شدم دوباره برگردم بیارم 

قرمه سبزی گرم کردیم برنج هم گذاشتم بچه ها رو گذاشتم پیش مامانم رفتم باشگاه آنقدر خلوت و خوب بود حال کردم 

برگشتم ظرفا رو جمع کردم

رفتیم بیرون ی کم خرید کردیم جابجا کردم 

برای شام عدس پلو برای اهل خانواده برای خودمم 🥚

اهداف من :

⭐بیداری ۶ صبح 🌄✅

⭐ لاغری  رژیم داشتن و‌کالری شماری✅

⭐مراقبت غذایی  ✨سالم خوری   ✅✨نخوردن برنج و نون❌

⭐ورزش کردن روزانه✅

⭐ مراقبت و زیبایی   ✨مسواک زدن هر شب✅

✨روغن زدن به پاها❌

⭐ احترام به پسرم✅

⭐مرتب بودن خونه✅

⭐مطالعه   حتی شده روزی ۱ صفحه✅

⭐ خوندن ذکر بعد از نمازها✅

امروزم 

قهوه بخورم ✅

نهار درست کنم ✅

شام درست کنم    ✅

می خوام برم تهران خرید ✅

ظرفا شسته بشه ✅✅

آشپزخونه مرتب بشه ✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

اتاقم و تختم مرتب بشه ✅

اتاقم برقی بشه ✅

پذیرایی و آشپزخونه برقی بشه ✅

لباس خشک ها تا زده بشه ✅

میوه ها شسته بشه ✅

باشگاه برم ✅

حموم برم ✅

داروها ✅

کار گر دارم مغازه برا تمیز کردن مغازه    برم وسیله بدم تمیز کنه ✅

جانبی. رفتم اداره پست 

رفتم مغازه دو تا قفسه تمیز کردم 

وسیله های تهران جمع کردم 

ظرفای شام شستم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان شبتون بخیر😍

فعالیت امروزم

صبح ساعت ۸ و نیم با یاد خدا بیدار شدم.دست و صورتم و شستم . مسواک زدم. همسر هم بیدار شد. چایی دم کردم.صبحانه رو آماده کردم .با کلی ناز و آواز و قربون صدقه پسرم رو بیدار کردم. آرایش کردم و موهام رو بستم. صبحانه خوردیم

ظرفها رو جمع کردم ریختم توی سینک. پسرم رو آماده کردم رفتیم باشگاه. تا کلاسش تموم بشه یکم نت گردی کردم.بعد از کلاس بردمش کافه آبمیوه خوردیم و ماست گرفتم و برگشتیم خونه🥰

ناهار یه بسته خورشت قرمه از فریزر در آورده بودم یخش باز شده بود .فقط برنج دم کردم. سالاد هم آماده کردم. همسر میوه آورد خوردیم و یکم کارتون دیدیم. یه دور لباسشویی رو روشن کردم و دور تا دور اتاق ها رو مرتب کردم

ناهار آماده شد خوردیم.ظرفا رو همون لحظه شستم. واقعا خسته بودیم. من یه چرت یک ساعته زدم. 😴

بعد پا شدم گردگیری کردم و روی کابینت ها و اپن رو تمیز کردم. یه بسته جوجه کبابی از فریزر در آوردم برای شب یخش باز شه .تخم شربتی و لیمو ترش و عسل آماده کردم ریختم توی قمقمه. لباس ورزشی پوشیدم رفتم پیاده روی🏃‍♂️.پدر و پسر همچنان خواب بودن. یک ساعت پیاده روی کردم و سیب زمینی و فلفل سبز و گوجه و خیار خریدم رفتم خونه

خرید ها رو جا سازی کردم یخچال.چایی دم کردم. چایی خوردیم.پسرم رو آماده کردم اومدیم حیاط با بچه ها بازی کرد

بعدش کلاس کاراته شروع شد.همسر هم رفت پیاده روی

ساعت ۹ و نیم برگشتیم خونه. جوجه ها رو گذاشتم توی سرخکن

شام رو آماده و تزیین خوشگل کردم میز رو چیدم🥗.همسر هم یکم خرید کرده بود گذاشتم کابینت ها. شام خوردیم. ظرفا رو جمع کردم شستم. آشپزخونه تمیز و مرتب شد. گاز رو حسابی تمیز کردم.لباسشویی رو ضدعفونی کردم و لبه هاشو کامل تمیز کردم .دوباره روشن کردم خالی یه دور شسته بشه. چند تا مطلب خانه داری و همسرداری خوندم😍

لباسها رو پهن کردم. با پسرم مار و پله بازی کردم🐍. کارای فردا رو لیست کردم نوشتم.حساب کتاب خرید امروزم رو نوشتم. الانم در خدمت شمام

بعدش مو هامو شونه بزنم. مام زیر بغل بزنم . مسواک و کرم دست و پا هم بزنم

احتمالا امشب به درخواست پسرم توی پذیرایی رخت خواب بندازم همگی بخوابیم😴😴😴

سلام عزیزممن خمیر رو خودم درست میکنم ولی دوستام میگن از نونوایی میگیرن و اون هم خوب درمیاد.برای داخل ...

مرسی عزیزم لطف کردین. 🙏⁦❤️⁩

به زودی امتحانش میکنم فکر کنم پسرم خوشش بیاد.🥰 

امروز منم بعد بیداری جاهارو جمع کردم .جاروبرقی کشیدم .صبحونه اوردم خوردیم.ی تلفن ب مامانم زدم ی ساعتی باهم صحبت کردیم .بعدش اسباب بازی های پسرمو جمع کردم ناهار خوردیم.سرویس ها و با حموم با اب گرم و فرچه خالی شستم .لباس خشک هارو تازدم گزاشتم سرجاشون.اشغال هارو جمع کردم .کل اشپزخونه رو دستمال کشیدم روی کابینت ها یخچال لباسشویی اجاق گاز.ی ۴۰ دقیقه چرت زدم الان پاشدم ی دورلباسشویی روشن کردم .شام بزارم پسرمو حموم ببرم .ظرف هارو بشورم 

.تو این  بین چندبار شیر دادم جای پسرمو عوض کردم ناخن هامو گرفتم موهامو شونه زدم مسواک وشوینده صبح زدم لباس هامونو عوض کردیم همگی  تقویت ابروهامو زدم صلوات شمردم حیاط مرتب کردم از اینجورکارهای ریزه 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

امروز گوشی گذاشتم کنار.هرچی میکشیم از همین گوشی میکشیم.جارو کشیدم کیسه اش گذاشتم همسرم خالی کنه پر بود فکر کنم ۳-۴ ماه دست نخورده.ظرف شستم.یه دور لباس انداختم ماشین.گردگیری کردم.کف زمین دستمال کشیدم.مربا و شربت درست کردم.ناهار گذاشتم خوردیم.شام بارگذاشتم.میوه شستم.ناخن خودم و دخترم مرتب کردم.

کارهایی که مونده.سیر اسباب کنم پودر سیر بشه‌.ظرف ناهار مونده بشورم.دوباره سیر بزارم که خشک بشه.تا الان گوشی ۴۹ دقیقه استفاده کردم و راضیم.برنج هم دم بزارم.چاشنی کنارش آماده کنم.پیش به سوی بقیه کارها.از فردا شاغل هم شدم به صورت پروژه ای و دورکاری.باید بیش از پیش تلاش کنم گوشی کم کنم.

اولین چیزی که باید من به طور جد کنار بزارم گوشی تا بتونم به کارام برسم.دومین مشکلم زیاد حرف زدنم.از امروز رفتم تو تمرین برای سکوت‌.فکرکنم اینم تاثیر می‌زاره تو انجام کارهام.میبینی دوساعت با دوستم دارم تلفنی حرف میزنم.یا مثلا با شوهرم مرتب حرف میزنم به جای اینکه پاشم کارام بکنم 

وارد کار شدم رسماً از فردا و یک جور بازاریابی و فروش که از هرکس که مشتری شود ده درصد سود برای من هست.امیدوارم بتونم از پسش بربیام.هم خانه داری هم همسرداری هم بچه داری این هم یک آب باریکه برام باشه.

سلام عزیزان شبتون بخیر

گزارش امروزم

ساعت ده و نیم از خواب بیدار شدیم. دیشب توی پذیرایی رخت خواب انداختم خوابیدیم. رخت خواب ها رو جمع کردم. مسواک زدم. دست و صورت شستم. کرم و رژ لب زدم . موهامو شونه کردم ریختم روی شونه هام. صبحانه مفصل آماده و تزیین کردم

صبحانه رو خوردیم یه یا علی گفتم و پاشدم به کارها برسم. همسر با پسر توی اتاقش مشغول بازی شدن . منم موهامو گوجه ای بستم و ظرفا رو شستم. سینک رو برق انداختم. آشپزخونه رو دسته گل کردم .

اتاق خواب خودمون رو جارو برقی و تی کشیدم. گردگیری اساسی کردم. پنجره و لبه پنجره رو کامل پاک کردم. توری آکاردئونی رو هم جاروبرقی کشیدم و کاملا خاک هاشو گرفتم

برای ناهار مرغ آبپز کردم. برنج هم دم گذاشتم. برای پدر و پسر که سخت مشغول بازی بودن شیر کاکائو بردم. خودمم خوردم

افتادم به جون پذیرایی

اول با فرچه مخصوص جاروبرقی فرش ها و مبل ها رو خاک گیری کردم. بعد یه جارو برقی اساسی زدم. توری آکاردئونی تراس هم خاک گیری و دستمال کشی کردم. و کف پذیرایی رو هم تی کشیدم و در آخر همسر اومد همه پذیرایی رو گردگیری کرد

رفتم حموم لباس خوشگل پوشیدم. موهام رو سشوار زدم. آرایش کردم.  .لباس ها رو ریختم لباسشویی

بساط ناهار رو آماده کردم. غذا رو تزیین کردم و گذاشتم سر میز

ناهار رو خوردیم بلافاصله ظرفا رو شستم

لباس ها رو پهن کردم یه دور دیگه لباسشویی روشن شد

با پسرم بازی موبایلی کردم. نت گردی مفید داشتم

همسر رفت استراحت کرد ما هم کارتون دیدیم و بعدش گل یا پوچ بازی کردیم

برای ناهار فردا قیمه بار گذاشتم

همسر بیدار شد برامون چایی دم کرد خوردیم.من لباس ورزشی رو پوشیدم و رفتم پیاده روی. یکساعت پیاده روی کردم یکم سر راه جیگیلی بیگیلی خریدم و کمی دل و جگر گوسفند. برگشتم خونه.همسر شام رو به عهده گرفت . گفت شما برید حیاط . من جگر ها رو آماده میکنم بر ای شام . پسرم رو آماده کردم. رفتیم حیاط با دوستاش بازی کرد. ما مامان ها هم گپ و گفت کردیم

ساعت ۸ و نیم برگشتیم خونه. همسر شام رو آماده کرد خوردیم . کلی تشکر کردم بابت کمک های امروزش

پسرم رو زود خوابوندم فردا صبح کلاس داره.

ظرفا رو شستم. آبچکون مرتب شد. میوه و بستنی آوردم با همسر خوردیم. الانم در خدمتتونم

انشالله بعدش کمی نت گردی کنم و مسواک و موهام رو ببافم و لالا

سلام شبتون بخیرخانمای پرتلاش 

ماشالله ب همتون

منم بعدازمدتهااومدم تاپیکوخوندم خیلی خوب بود

واقعاخیلی بااراده اید

منم بتونم ازاین ب بعد میام وگزارش میدم 

ازخودم بگم خدمت شما دوستای قشنگم من سه تابچه دارم دخترام بزرگن پسرم 11سالشه خونه دارم 

درحال حاضرم مشغول خونه تکونی ام آشپزخونه روتموم کردم فرشارم صب قالیشویی میادببره

امروززیادنتونستم کارانجام بدم فقط ی پادری شستم ویکمی اتاق خودمونومرتب کردم پردشوقبلاشسته بودم 

الانم همسرخوابه پفیلادرست کردم بابچه هابخوریم لباس ریختم

ماشین بشوره پهن کنم ظرفای شاموبشورم زیارت عاشورا بخونم 

دست و پاموابرسان بزنم بخوابم 

امیدوارم روزای خوبی کنارهم داشته باشیم😊 

زندگی رو دوست دارم باهمسروبچه هام  

🔴🔴🔴🔴🔴🔴

دوستان اگه موافق باشید یه چالش بذاریم هر کدوممون زمانی که داریم وقتمون رو بیهوده توی نت تلف میکنیم ؛چند دقیقه اش رو اختصاص بدیم به آموزش مطلب علمی ،  خانه داری ،همسرداری یا فرزندپروری و .... بعد همینجا به اشتراک بذاریم همه استفاده کنیم

من الان خودم یه مدته هر مطلب آموزنده ای از هر کجا پیدا میکنم توی دفتر یادداشت گوشیم سیو میکنم

تا اونجا که بتونم برای شما دوستانم هم به اشتراک میذارم🥰♥️

تمام ویژگیهای شب مساوی ویژگی های زن است

تمام ویژگیهای روز مساوی ویژگی های مرد است

✅ زن+مرد= شب+روز= یک شبانه روز کامل رادرست میکنند.(زوجیت میسازند)

✅ اگریک زن بخواهد شب باشد،

باید آن ویژگی های مثبت رو در حدّ عالی اجراکند،باید همیشه احیاء باشد.

الآن متاسفانه زنان ما عموماً فوت کردند😔 😔

علیرغم اینکه بدن کارمیکنه چشمشون پلک میزنه، قلبشون میزنه،ولی مُردن؛

🔷 مثلاً من میگم بیایید تغییراتی که داشتید بگید،نمیان، میگن خجالت میکشیم یا اصلاً تغییر نداریم😱

🔴 ازجلسه ماه قبل تا جلسه این ماه تغییری نداشتی⁉️

✅ این یعنی شما هنوز " #حی "نشدی.

احیا نیستی

🌟"حی"یعنی:👇👇

✅ کسیکه تا ازش چیزی طلب میکنند،

نگاه نکنه ببینه خب کسای دیگری هستند، لیوان آب رو به مادر بدهند، خودش بلند بشود و بیاورد.

🔷 #حی_دوتا_ویژگی_دارد :

۱-توی هرشرایطی که قرارمیگیره باچیزهایی که توی خودش میبینه،توی زندگی اش، توی توانایی هایش، توی وجودش دارد، خودش راشکوفا میکنه.

مثلاً شما اومدنی خبر نداشتید که میخواهید "حی"شوید،

بلندشدید یه کیف👜 برداشتید اومدید کلاس

✅ با هرچیزی که توی این کیف هست خودت را "حی" کن.

🔸یعنی خیر آن چیزی که داخل کیف داری به دیگران برسون.

مثلاً این یک ظرف خرماچیپسی هست،به دیگران تعارف کن خیر این رو به چندنفر برسون.

یک لیوان آب رو بواسطه چند لیوان یکبارمصرف تقسیم کن به چندنفر بده.  

هرچیزی داخل کیفت داری به بغل دستی ات بده.

چیزی نداری

تجربه ای داری بهش بده...

🔷 پس "حی" دوتا ویژگی داره:

🔸 با چیزهایی که توی توانت هست، خودت راشکوفا کنی🌸

به شما یک دانه میدهند🌱

شما گلدان تحویل بدهی🍀

یعنی شما حی شده ای👌

💐 از حضرت امیرالمومنین علی علیه سلام پرسیدند:

آقاچراانقدر نخلستان دارید❓چطور اینها را به بارآوردید❓

💐فرمودند:هریک دانه خرمایی که میخوردم،هسته اش رامیکاشتم.

🌟 این حی(زنده)

🔷 هر چیز کوچکی به شمامیدهند بگو صدِ این چی میشه❓اونو انجام بده

خودتو با مهارت هایی که داری زنده کن

👇👇👇👇👇👇

🔷 آب داری توی خونه،بذار یخ بزنه به چند تا کارگر ساختمانی توی تابستان بده.

هرچی داری بگو این خیرش به کی میرسه❓⁉️⁉️

🔸مثال،

مهارت آرایشگری دارید چندتاعروس نیازمند رو باهزینه کم درست کردید❓

🔸این مانتوی زشت را دارم ،

چی میتونم بهش اضافه کنم که بشه یک مانتوی سکه دار❓❓⁉️❓⁉️

🔸یه فلفل دلمه ای دارم،

میتونم بکنم ظرف سالاد گوجه خیار

کسی میگفت: شوهرم سربازه و درآمد زیادی نداره

خانواده ی شوهرم خیلی توقع مهمانی ازم داشتن.

باسفره آرایی که بلدبودم" #حی"شدم👌

۳۰ نفر رو مهمانی کردم.

🔸 رفتم مرغ فروشی گفتم:

انقدرتعداد بهم کتف بده.

۱/آوردم اینهارو پاچینی درست کردم،

۲/با دوتا سیب زمینی تارت الویه درست کردم.

خیلی کم درست کردم، دائم میگفتم نذرحضرت زهرا سلام الله علیها که خیر کثیر هستن، خداکنه زیادبشه،کم نیاد.

بعدفامیل شوهرآمدند

وهمه گفتن وای ما چقدرخوردیم؛

متوجه نشدن من کم درست کرده بودم.

🔸هنوزم میگن فلانی توی سربازی پسرماچه سفره ای چید👌

این میشه "حی"

2810