2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044495 بازدید | 88228 پست
چه رسم های جالبی دارین باحاله
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخ ما کلی رسم داریم برا عروسی هرچند کم کم داره کم رنگ میشه...
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
آب سردو خوب اومدی.. باید کلمن بذارم
از مکالمه و پرگویی بیجا نجات پیدا خواهید کرد، اگر به خاطر بیاورید که مردم هرگز نصایح شما را قبول نمی کنند، مگر اینکه وکیل مدافع و یا دکتر باشید و آنها برای شنیدن صحبت های شما پول خرج کرده باشند.
رانا جان من باید برم خونه ممنون از راهنمایی هات عزیزمیییییییییییی فعلا عزیزم
آره عزیزم انشاالله به خوبی برگزار میشه خوشبو کننده بزن اما خیلی کم مخصوصا دستشویی قبل از اومدنشون هم یه کم پنجره ها رو باز بزار هوا عوض بشه عزیزم اگر کاری نداری من برم عزیزم فکر کنم شما هم باید بری باااااای
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام من ساعت 4 رسیدم خونه دختری رو بردم کلاس زبان طفلکی پسرم تو اغوشی خوابش برده و سنگین شده بود کمرم درد گرفت . رعنا عجب تقلب های خوبی بلدی افرین به تو . الان مواد کتلت رو اماده کردم . امیر حسینم خوابیده میخام برم دوش بگیرم الان دارم با دوستم تلفنی حرف می زنم .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
تا شوهری برسه باید کتلتو سرخ کنم و پسرمو حموم ببرم . با این وجود ظرفای نهارم نشسته مونده با دخترم کلی دعوا گرفتم که تو باید بشوری حالا گرد گیری اتاق خواب مونده که مداد رنگی و دفتر و لباسای اون ولو تو اتاق خوابه من اگه خودمو بکشم به کار اتاق خوابم نمیرسم . تازه لباسای شسته شده رو هم باید اتو کنم . وای .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
زهرا جون عزیزم خسته نباشی خدا قوت خیلی خوب بودی آفرین. اتو و نمیتونی بدی همسرت؟البته همسر منم اتو نمیکنه.اما شرایط شما فرق داره
عزیزم الان دوران سختی داری دوست مامانم دو تا بچه داره دخترش که الان هفت سالشه و پسرش که 3 سالشه همیشه خونه و زندگیش مرتبه. امروز برای شما ازش پرسیدم شرایط شما رو و سن بچه ها رو گفتم. گفت من از مامانت هم بپرس صبح بیدار میشم و همسر و راه میندازم وقتی رفت سریع غذا میزارم حالا چه برای ناهار یا شام.اگر 7/30 صبح نزارم میدونم که دیگه اون روز غذا نداریم. گفت حتما از شب قبل بااااااید بدونم واسه ناهار چی باید بزارم و وسایلش و آماده کنم. تا ناهار و میزارم باید صبحونه دخترم و بدم و پسرم اگر بیدار شد برای اونم همینطور. و بعد تکلیف دخترم که تا 11 طول میکشه غذاش و بدم و آمادش کنم سرویس برسونمش و میام همسرم اومده باید ناهار اون و بدم و شروع میکنم به تمیز کاری. گفت حتی به این فسقلی یاد دادم باید مثلا از راه میرسیم کفشهات و بزاری تو جا کفشی(راست میگه همین که میان اینجا کفشهاش دستشه دنبال درب جاکفشی و جا میگرده). همینطور اسباب بازیهاش که من امروز خودم دیدم یه کیف داده بود دستش که توش پر از عروسک حیوانات بود وقتی می خواستن برن بهش گفت بدو همشون و جمع کن می خوایم بریم دیدم فسقلی داره دونه دونه جمع میکنه میریزه تو کیف. این خلاصه ای از گفته های این خانم بود. بیچاره شمالی هم هستن هر روز مهمون داره .
الی آنی جون خوبی؟ مهم اینه که انجام شده چون بالاخره این زمان و انرژی و میبرد اما با انجامش فکرت آزاد شده که خیلی خوبه