2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044454 بازدید | 88227 پست
سرعت داااغونه انشاالله به زودی همت میکنی و میای میگی تموم شد
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
رعنا جون سلام شام پخته شد . پسرمو حموم بردم لباساشو شستم .اتو نمیتونم بکنم میدم شوهرم میکنه . ظرفا رو شستم . عصرونه درست کردم . ولی هنوز اتا ق خوابم مونده .دیگه فردا صبح میکنم . دخترمو زدمش از بس دیگه شورشو در اورد برام . از صبح تا حالا هیچ کاری برام نکرد به غیر از بردن اشغالا . وحتی وسیلای خودشم جمع نکرد به خدا مچ دست راستم درد میکنه . شاید برم شب دکتر شبانه روزی . یه ساعت مونده به فوتبال خدا کنه ایران ببره . حالا تا شب بازم کار دارم منه بیچاره شاید موقع فوتبال بچه بغل بتونم یه استراحت کنم . به نظر من بچه از همون کوچیکی باید کار کنه تا عادت کنه. من دخترمو کاری بار نیاوردم و حالا دارم چوبشو میخورم . و همیشه ی خدا خونم بهم ریخته و نا مرتبه . گریه گریه .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جون سخت نگیر کم کم برو جلو چون عادت نداره تنبل شده و براش سخته آخی ولی خیلی کار کردی آفرین مرقب خودت باش دست دردت کار نده دستت. انشاالله میبریم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الان باید برم لباسایی که خشک شده رو تا کنم بزارم تو کشو . لباسای امیرحسینم تاکنم وجمع کنم . حمومو بشورم . رو گازمو پاک کنم . و..فردا خواهرم میاد خونم اخر شب یا صبح زود باید کارایی که نرسیدمو بکنم . جمعه یا 5شنبه برای شام اگه خدا بخواد میریم رستوران . دارم فکر میکنم که چه جوری خونمو خلوت کنم .راست میگی اگه وسایل کمتر باشه ریخت وپاش کمتره .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام زهراجون.دختر منم مثل دختر شماست.من از بچگیش بهش کار میدادم ولی نمیکرد الانم نمیکنه.صبح اصلا بهش کاری نگفتم این طوری بهتر بود چون حرص هم نخوردم.خودم اروم اروم کارامو کردم.بعدش دیدم خودش به شوق اومده اتاقشو تمیز کرده. تازه بعد از اینهمه کار و خستگی من میاد میگه مامان بریم بیرون؟ من حوصلم سر رفته.منو میگی میخام فقط اون لحظه منفجر بشم.
الی آنی جون عقد و می خوان خونه شما بگیرن؟
عقد توی محضره؟ بعدش جشن دارین؟ ....
مادر پسر شجاع همسرم خریده اسمش و الان یادم نیست قیمتش از جمهوری شده 270؟؟؟؟؟؟؟ آخه ما خانوادگی شیر زیاد داریم خخخخخخخ