2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید

90 بازدید | 10 پست

دیشب رفته بودم بیمارستان اکو قلب جنین(تو انومالی گفتن بطن مغزش بزرگه و دکتر گفت قلبشم باید چک بشه)از ساعت ۲ اونجا بودم تا ۵ و ۶ که نوبتم شد..شوهرم گفت من برم و بیام به کارام برسم گفتم برو خب زنگت میزنم...دوتا جلوم بودن زنگ زدمش گفتم بیا بعد که کارم تموم شد زنگ زدم میگم کجایی گفت تازه میخوام راه بیفتم..مغزم سوت کشید گفتم تا میاد بیاد تو این ترافیک حتما نیم ساعت دیگه طول میکشه..کلا هم همیشه از اول تا حالا این بشر دیر میکنه و بدقوله...منم تمومش انگار جمع شد با خستگی بیمارستان دیگه تا اومد کلی جیغ و داد زدم و دروری گفتم...اونم که چل مثل دیوونه ها رانندگی کرد..بعدم منو گذاشته خونه مامانم درخونه ام قفل زده...من موندم چیکار کنم با این بشر...شما بودید چیکار میکردید؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط طلاق نداری؟😑 از مرد بی عار متنفرم یه لحظه نمیموندن

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

خودت اسنپ میگرفتی بعدهم حتما باهاش بد حرف زدی. چه لزومی داره حتما تمام ازمایش و اونو ها شوهرتان راه بیفته دنبالتون؟؟درسته ارامس میگیرید و این حرفها اما مواقعی کار دارن الکی وایسادن اونا جه نتیجه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت اسنپ میگرفتی بعدهم حتما باهاش بد حرف زدی. چه لزومی داره حتما تمام ازمایش و اونو ها شوهرتان راه ...

اولا که شوهرم از ایناست که خانوادشو هرکاری واسشون میکنه پس چ لزومی داره واسه من نکنه...دوما اسنپم میخواستم بگیرم اتفاقا کسی قبول نمیکرد بعدم که کرد کلی دور بود ازم...سوما نگفت بهم که نمیرسم و کار دارم که من بدونم و خودم برا اینکه به کاراش برسه گفتم برو علاف نشو تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولا که شوهرم از ایناست که خانوادشو هرکاری واسشون میکنه پس چ لزومی داره واسه من نکنه...دوما اسنپم می ...

بازم جیغ و داد نداشت از صبح که پیشت بوده خودت میگی میتوانستی با سیاست رفتار کنی و از کارش پشیمون کنی هر چند حق داری بارداری هورمونات بهم ریخته اس

اولا که شوهرم از ایناست که خانوادشو هرکاری واسشون میکنه پس چ لزومی داره واسه من نکنه...دوما اسنپم می ...

ممثمثلا. شوهرت دنبال کار اونای تو هم از خانواده شوهرت کار بکش مثلا سمنوها و ...مادر شوهرت رو دنبالت راه بنداز. یا پدر شوهرت رو

باردارم الان

وای🥺🥺

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بازم جیغ و داد نداشت از صبح که پیشت بوده خودت میگی میتوانستی با سیاست رفتار کنی و از کارش پشیمون کنی ...

از صبح که میره کار پیش من نیست...نمیگم کارم درست بود ولی انگار از تمام ده دوازده سال زندگیم که بدقولی کرده بود جمع شد و فوران کردم فکرشو بکن شب عروسیمم حتی دیر اومد دنبالم آرایشگاه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممثمثلا. شوهرت دنبال کار اونای تو هم از خانواده شوهرت کار بکش مثلا سمنوها و ...مادر شوهرت رو دنبالت ...

مسنن کارا خودشونم نمیکنن...البته به گفته خودش جوونم که بوده برا عروس کاری نمیکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از صبح که میره کار پیش من نیست...نمیگم کارم درست بود ولی انگار از تمام ده دوازده سال زندگیم که بدقول ...

خب پس مدلشه نمیگم کار اونم درسته در قفل کرده رو زن حاملهای اونم بی منطقه اما حالا که حامله ای باید می جور رفتار کنی با سیاست چون الان دیگه بچه داری فعلا هم نه زنگ بزن نه هیچیکبعد اومد دنبالت منطقی حرف بزن بگو که حامله ای و اون داره. پدر میشه و باید مسئولیت پذیر تر