2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043285 بازدید | 88175 پست

دوستان من یه سوال مربوط به خانه داری بپرسم 

راستش من یه ماشین ظرفشویی دارم مال ۱۰ سال پیشه قبلا مستاجر بودم کابینت نداشتم بزارمش همونجوری سالم ولی بدون نصب نگهش داشتم 

بعد که خونه خریدم اومدم خونه خودم اینجاهم کابینت بندیش تکمیل بود ما خریدیم متاسفانه جا برای ماشین ظرفشویی نگذاشتن کابینت کار اوردیم میگه هزینه بره باید بشکافیم جا باز کنیم لوله کشی بشه تا نصب بشه 

خواهرم میگه بقیمت ۳۰ تومن بفروش بمن البته بگم ایرانیه 

بعد با پولش بر خودت طلا بخر 

همسرم میگه نه بزار باشه بلاخره یه روز دستمون پول میاد براش جا درمیاریم 

اینم بگم زیاد نیازم نیست بنطرتون کدوم کار درسته 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ان شاالله واقعا همین طوری باشه اتفاقا شمال بودیم فصل بهار نارنج بود، هم شربت بهار زی ...

إن شاءا... خدا سلامتی بده.

داروهاشو به موقع مصرف کنه،خیلی زود خوب میشه.نگران نباشید.مادرها همیشه راضی اند که تمام دردها و مریضیها رو خودشون تحمل کنند اما بچه هاشون همیشه سالم باشند.

مادر بودن خیلی سخته.🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
والا خیلی دکتر عوض کردم دیگه خستم شد  مهم نیست برام فوقش میمیرم دیگه شما دکترت اسمش چیه ولی ...

الهی هرچه زودتر حالتون خوب،خوب،خوب شه🤲🤲🤲

شفای همه بیمارا ان شاءالله🤲🤲اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌹

جان سلامت عزیز دلم😘🥰 درسته ایتجا مجازیه ولی دوستیامون واقعیه و نباشین نگران میشم،منم گاهی که فرصت ...

قربون مهربونی تون.

من هم به شما و دوستان عادت کردم.

خوش به حال اطرافیانتون که از محبت شما از نزدیک برخوردارن.🤗🤗

خیلی ممنونم، تارا رو یادمه فکر کنم اهل اصفهان بودن و میگفتن موهاشون بوره😃ولی بلبلشون رو یادم نمیاد� ...[/QUOTE]

[QUOTE=341272448]خیلی ممنونم، تارا رو یادمه فکر کنم اهل اصفهان بودن و میگفتن موهاشون بوره😃ولی بلبلشون رو یادم نمیاد� ...

بله یاد همه شون به خیر،اونایی که دیگه سر نمیزنن به این تاپیک،إن شاءا... هر جا هستند تنشون سالم و دلشون شاد باشه.

الهی آمین برای دعای زیباتون.

خداوند به خواهر عزیز شما هم هر چه زودتر سلامتی بده و قلب مهربون شما و خانواده تون رو شاد کنه.🤲

دوستان من یه سوال مربوط به خانه داری بپرسم  راستش من یه ماشین ظرفشویی دارم مال ۱۰ سال پیشه قبل ...

من از وقتی ماشین ظرفشویی خریدم بیشتر به واجب بودن،، داشتنش ایمان آوردم😅 به نظرم به طلا خریدن ارجحیت داره

اگه بتونین اون رو جای کابینت کنار سینک ظرفشویی نصب کنین به راه آب نزدیکتر میشه و احتمالا کنده کاری و خرجش کمتر،

فکر کنم اگه بزارید به جای کابینت کنار سینک میشه لوله ها و اتصالاتشو به طور روکار از داخل کابینت زیر سینک ،رسوند به راه آبی که برای سینکه و دیگه لازم نباشه دیوار کنده بشه،لوله ها داخل کابینتن و دیده نمیشن،فکر کنم بشه🤔🤔🤔 

بله یاد همه شون به خیر،اونایی که دیگه سر نمیزنن به این تاپیک،إن شاءا... هر جا هستند تنشون سالم و دلش ...

نمیدونم چرا ریپلای نشد...کپی کردم اما چرا اینجوری اومد؟؟؟انقدر فاصله؟؟؟!!!😅

سلام 🌹🌹 من امروزم رو مثل روزهای اخیر با نرمش شروع کردم. بعد یه صبحونه سریع برا پسرم و شوهرم درست ...

تبریک و احسنت برای تمام موفقیت هاتون.👏🏻👏🏻👏🏻

چقدر خوبه خونه رو تمیز و مرتب کنی بعد کسی بیاد...

🤗🤗🤗

بله یاد همه شون به خیر،اونایی که دیگه سر نمیزنن به این تاپیک،إن شاءا... هر جا هستند تنشون سالم و دلش ...

واقعا یادشون بخیر و کاش یه روز بیان ،اللهی امین برای سلامتی دوستامون🤲🤲

ممنون که برای خواهرم دعا میکنید🌹

این خواهرم تقریبا وقتی ۳۴ساله بود،همسرش رو از دست داد😔و با چهارتا بچه تنها موند و با کار کردن  و حقوقی که همسرش مونده بود بچه هاشو بزرگ کرد.چون میدونم چه رنجی کشیده الان دیدنش تو این وضع برام خیلی بیشتر ناراحت کننده اس.

2810