2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043376 بازدید | 88176 پست

ما صبح اومدیم خونه تو سینک طرف بود شستم روی پیشخوان ها دستمال کشیدم نهار گذاشتم برنج شستم همسرم خرید کرده بود جا به جا کردم چندتا ایتم فریز کردم وسایل دیروز جا به جا کردم اتاق دخترم وهال واتاق خواب مرتب بود فقط سطحی وسایلی که سرجاشون نبود که گذاشتم سرجاش.

لباس های خشک جا به جا کردم ساک خودم ودخترم که الان حکم کشو داره مرتب کردم کارای دخترمم انجام دادم.

الانم‌برم به بقیه کارا برسم بیام گزارش بدم.

شادی صدام کنید
مشگلم با عصبانی شدنم نیست چون واقعا پسر بزرگم بدجوری شلوغه و رو مخ میره حق دارم عصبانی بشم . مشگلم ب ...

دقیقا منم همین بودم یعنی دقیقااااا

دخترمنم فوق العاده بد غذا بود هنوزم هست، مثلا گوشت و مرغ اصلا نمیخوره، ماهی نمیخوره، قارچ نمیخوره

منم انگار تموم عصبانیت و خستگیامو باید سر دخترم خالی میکردم بخاطر اینکه غذا نمیخوره😔خدا منو ببخشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوبم ♥️ خدیجه جان خوشحالم که اومدی، ان شاء الله زود خوب بشی  زهرا جانم امیدوارم د ...

ممنونم سوگل جونم😘

ان شاءالله حال شما هم زودتر خوب بشه🤲 

گرچه ترکوندن خونه باعث ناراحتیه اما همینکه همسرتون به خاطر شما مرخصی گرفتن جای تقدیر داره.خدا برای هم حفظتون کنه ،کنار هم خوشبخت باشین و چشم بد از زندگیتون دور🤲🌹

پیاده روی کن خدیجع جون  میگن‌میاره سنگ رو  مواظب خودت باش  ان شالله زودتر رفع بشه 🌺

ک

کارای خونه پیاده روی حساب نمیشن آیا😅😅

عطاره بهم گفته سنگا یه جایی ته کلیه ات جایگزین شدن باید طناب بزنی و بپر بپر کنی تا تکون بخورن

بهش گفتم من دیسک کمر دارم نمیشه ،میگه دیگه باید یه کاریش بکنی والا دارویی که میخوری اصلا بهشون نمیخوره که پودرشون کنه و از بغلشون رد میشه😐😑

وقت باشگاه رفتن رو هم ندارم

خدا پدر و مادرتون رو بیامرزه،روحشون قرین رحمت و آرامش ان شاءالله🤲🤲

خدا بیامرزه انوات شما رو و خداوند نگه داره عزیزای شما باشه ممنونم از دعاتون برای والدینم🙏😭

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

ک کارای خونه پیاده روی حساب نمیشن آیا😅😅 عطاره بهم گفته سنگا یه جایی ته کلیه ات جایگزین شدن ب ...

نه  پیاده  روی کن     من داییم سنگ دتشت  رفت پیاده روی  اومد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دقیقا منم همین بودم یعنی دقیقااااا دخترمنم فوق العاده بد غذا بود هنوزم هست، مثلا گوشت و مرغ اصلا نم ...

پسر من علاوه بر بدغذایی و کم غذایش شدیدا لجباز ترسو اعتماد بنفسش صفره بهونه گیر همه اینا باعث شده خیلی اذیت میکنه .تو چیکار میکنی با دخترت

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خدا بیامرزه انوات شما رو و خداوند نگه داره عزیزای شما باشه ممنونم از دعاتون برای والدینم🙏😭

ممنونم🌹

و همچنین نگه دار عزیزانت باشه ان شاءالله🤲🤲

منم مثل شما پدر و مادرم رو از دست دادم 😔وقتی ۱۱ساله بودم مادرم،و تو ۲۴سالگی پدرم 😔 الان ۴۰سالمه ولی هنوز بعضی وقتا به شدت به وجود و بودن مادرم احتیاج دارم.

همیشه وقتی از تلاش و زحمت مادرا حرف میزنن یاد مادرم میفتم بدون اینکه فکر کنم که الان خودمم یه مادرم در واقع خودمو در مقابل اون هیچ میدونم.

ممنونم🌹 و همچنین نگه دار عزیزانت باشه ان شاءالله🤲🤲 منم مثل شما پدر و مادرم رو از دست دادم 😔وقت ...

روحشون شاد باشه خدیجه جانم.خدا عمر طولانی و با عزت به شما و همسرتون بده در کنار فرزندانتون،تنتون سلامت و دلتون خوش و عاقبت به خیر باشید.🤲🌼

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
روحشون شاد باشه خدیجه جانم.خدا عمر طولانی و با عزت به شما و همسرتون بده در کنار فرزندانتون،تنتون سلا ...

خدا پدر و مادر رو رحمت کنه و بهشت برین منزلشون باشه ان شاءالله🤲🤲

ممنونم عزیز دلم😘همچنین شما دوست خوبم اللهی که همیشه خوبشخت و سلامت باشی و در کنار عزیزانت بهترینها نصیبت بشه🤲🤲🤲❤️