2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
سلام انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد. 💙 بیزحمت ممنون میشم اگه وقت کردین دستور حلیم رو بذارین. د ...

من با بلغور گندم درست میکنم 

ب ازای هر لیوان بلغور ۸ لیوان آب میریزم ی ساعت که پخت گوشت گوسفند اضافه میکنم و هر از گاهی هم میزنم بعد ۵ ساعت گوشت جدا میکنم و میکوبم ب بلغور اضافه میکنم ی کم نمک هم میریزم برای دو ساعت دم کنی میزارم آخر سر ی کم روغن حیوانی و دارچین میزنم عالی میشه و کشدار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل جان تازه دو ماه رو تموم کردم هنوز مشخص نیست😄 من میگم دختره ولی شوهرم میگه پسره ببینیم کدوم ب ...

ان شاء الله هر چی باشه که سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه عزیزم ♥️🤗🌹

بهار و باران خیلی قشنگه♥️♥️

شاید نیکا هم خوشت بیاد با توجه به اسم هایی که گفتی، دختر من نیکا ست به معنی لطیف و زیبا و خوب و خوش 🤩

علی هم که عالیه 🤗

ان شاء الله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 

من با بلغور گندم درست میکنم  ب ازای هر لیوان بلغور ۸ لیوان آب میریزم ی ساعت که پخت گوشت گوسفند ...

به به 🫠🫠🫠😋😋😋😋

دلم خواست 

تو اولین فرصت درست میکنم 

فقط یه چیزی گوشت گوسفند رو که اضافه میکنیم میپزه یا بلغور؟ خللی تو پختش ایجاد نمیشه؟ 

سلام به دوستان خوبم ♥️

امروز بچه ها رو از کلاس زبان برداشتم، پیاز خریدم،یه ربع به 5 خونه بودیم. 

چای دم کنم 

شام درست کنم 

ظرف بشورم 

گردگیری کنم 

جارو دستی بکشم 

قراره فردا ان شاء الله بی حرف پیش یه سفر سه روزه داشته باشیم 

چون فردا سرکارم و وقت نمیکنم امشب باید وسایل جمع کنم 

دوش بگیرم 

شام هم مرغ جوجه ای دارم تو فریزر، تو نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و زعفرون میخوابونم، بعد کف ماهیتابه رژیمی رو چرب میکنم، اینا رو می چینم توش، کنارش سیب زمینی متوسط رو سه تیکه میکنم، کنارش میچینم، نازک برش نمیدم سیب زمینی ها رو، قطر داشته باشه.

روی سیب زمینی ها هم نمک و فلفل سیاه میریزم، روی تمام مواد تابه هم مرغ هم سیب زمینی لیمو ترش و آب میریزم. میذارم آروم بپزه 

وقتی پخت در تابه رو باز میذارم تا سوخاری بشه. 

کنارش گوجه و پیاز هم کباب میکنم .

حتی مرغ کمی هم داشته باشم درست میکنم این غذا رو، چون طعم سیب زمینی هاش عالی میشه 🫠

اینم یه غذای اقتصادی و خوشمزه 🤗

مامان یسنا جون و بقیه امیدوارم خوشتون بیاد 

تنتون سلامت 

دلتون خوش 

جیباتون پر پول 

التماس دعا ♥️

ان شاء الله هر چی باشه که سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه عزیزم ♥️🤗🌹 بهار و باران خیلی قشنگه♥️♥️ ش ...

به به اسم دخترتون هم خیلی خوب تلفظ میشه هم معنیش خیلی خوبه😍

زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه الهی سوگل عزیزم انشاالله عروسش کنی❤️

به لیستم اضافه شد😉برای من هم دعا کنید این ویارم زودتر تموم بشه چون تو این شهر غریبم و دو هفته اس نمیتونم آشپزی کنم فقط خدا میدونه چطور زنده ام😄

به به اسم دخترتون هم خیلی خوب تلفظ میشه هم معنیش خیلی خوبه😍 زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه الهی سوگل ...

ممنونم آرام جانم ♥️♥️

بهترین ها نصیب خودت عزیزم 🤩😘

ان شاء الله زودتر خوب بشی قشنگم ♥️🤩😘

سلام به دوستان خوبم ♥️ امروز بچه ها رو از کلاس زبان برداشتم، پیاز خریدم،یه ربع به 5 خونه بودیم.&nbs ...

ممنون سوگل جونم😍حتما امتحان میکنم 

به نیتتون سه تا توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

سلام. برنامم برا امروز

9 ساعت بخوابم✅

کالریم رو 1400 ببندم.✅

باشگاه برم✅

خواهر زادم ببرم دکتر مرکز استانمون.✅

نهار برم خونه ی مامانم✅

ظرفا رو بشورم❌

نیم ساعت کتاب بخونم✅

بیمارستان برم برا داروهای مامانم✅

تخت و اتاقم مرتب کنم✅

اتاقم برقی بشه✅

اتاق پسرم مرتب بشه✅

پذیرایی و آشپزخونه رو برقی بکشم✅

خونه طی کشی بشه❌

میز نهار خوری مرتب بشه✅

حموم برم. دو بار یکی صبح. یکی بعد باشگاه  با اعمال شاقه

ظرفای دیروز شسته بشه✅✅

بالکن مرتب و جارو و دستمال بشه  ✅

داروهام بخورم✅

قهوم بخورم✅

افطار درست کنم و پهن و جمع کنم سفرشو✅

گاز و کناره های گاز مرتب کنم✅

لباس بشورم و پهن کنم✅

لباس خشک ها تا زده بشه بره سر جاش✅

لیست خرید ارسال کنم برا همسرم✅

جانبی مایه ماست زدم 

فرنی درست کردم 

دو تا از کیفام تمیز کردم داخلشو 

با پسرم درس کار کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ممنون سوگل جونم😍حتما امتحان میکنم  به نیتتون سه تا توحید میخونم هدیه به صاحب الزمان 🌹

مامان یسنا جون نمیدونی چه حس خوبی بهم تزریق کردی 🤩♥️

واقعا ممنونتم 

ان شاء الله خودت هم حاجت روا باشی 😘😘🌹🌹

مامان یسنا جون نمیدونی چه حس خوبی بهم تزریق کردی 🤩♥️ واقعا ممنونتم  ان شاء الله خودت هم حاجت ...

فداااات قشنگم 🫂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
من با بلغور گندم درست میکنم  ب ازای هر لیوان بلغور ۸ لیوان آب میریزم ی ساعت که پخت گوشت گوسفند ...

خیلی ممنون. 🙏💚

چقدر ساعت پختش طولانیه. یعنی ۶,۷ ساعت باید سر گاز باشه؟ بعد فرقی نداره گوشت با استخون یا بی استخون؟ با گوشت گوساله نمیشه؟ با گندم معمولی چی؟ چون الان از این گندمهای معمولی فقط دارم. 

ببخشید زیاد شد سوالام. 🙃