2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست
سلام خداروشکر هفت خوان رستم رو گذروندم و الان کامل معلم هستم 

سلام دوستان، وقت همگی بخیر🌹

آذربانوجان، عذرخواهی میکنم بابت ریپلای

یه سوال داشتم ازتون 

ضمن تبریک بخاطر گرفتن نتیجه مدنظرتون😊 میخواستم بپرسم امکانش هست روند این آزمون رو توضیح بدین؟ 

اینکه منابعش چیه، چطوری مطلع بشیم از زمانش و ...

کنجکاو شدم یه مقدار در موردش بدونم

مرسی🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی. اول اینکه عذر میخوام اگر پستم نامربوط به موضوع تاپیک هست اما به نظرم اینجا میتونستم نظ ...

سلام من شرایط شما رو داشتم 

و تصمیم به نرفتن گرفتم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
وای پس یه تبریک از ته دل با یه چشمانی برق برقی برای شما

فداتون زنده باشین💚

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
الان راضی اید یا پشیمون شدید که نرفتین؟

والا بینشم  یه وقتایی راضی یه وقتایی میگم کاش میرفتیم  البته درصد راضی بودنم بیشتره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام دوستان، وقت همگی بخیر🌹 آذربانوجان، عذرخواهی میکنم بابت ریپلای یه سوال داشتم ازتون  ...

سلام

عصر بخیر

ممنون بابت تبریکتون💚

از کانال یا سایت های استخدامی باید پیگیر باشی، هر وقت دفترچه اومد منابع آزمون و رشته های مورد نیاز اعلام میشه

امسال منابع خیلی زیاد بود و به بخش عمومی، اختصاصی و تخصصی تقسیم شده بود. که برای دبیری  60درصد نمره کتبی امتیاز داشت و40درصد مصاحبه که توسط کانون ارزیابی برگزار شد

برای دبیری، آموزگاری، مربی بهداشت، مربی پرورشی، هر کدوم جداگانه امسال آزمون برگزار میشه. 

میتونین دفترچه آزمون گذشته رو دانلود کنین و جزئیات بیشتر مطالعه کنین

موفق باشین

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام خوبین بچه ها  دلم براتون تنگ شده بود  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ میام

سلام سوسن جون خدا بهت قوت بده💚

ان شاء الله زودی بیایی

سلام شبتون بخیر

امروز روز شلوغ و طولانی بود

صبح بیدار شدم وسایل علی جون رو آماده کردم با باباش رفت مدرسه.

یکم استراحت کردم تا فایزه بیاد.

فایزه که اومد یه چایی و صبحانه سرعتی خوردیم و رفتم دنبال یه کار اداری.

برگشتم خونه 

یه دوش گرفتم

نشستم پای لپتاپ و یکم کار کردم رو پروژه م‌.

نهار با فایزه خوردیم،همگی حاضر شدیم فایزه رفت،من و مهدی هم اسنپ گرفتیم رفتیم دنبال علی جون

برگشتنی دوستشم با خودمون آوردیم و رسوندیمش و رفتیم خونه پدر همسرم.

اونجا نهار علی جون رو دادم

تا اسنپ بیاد دو سه کلمه دیکته بهش گفتم. 

اومدم دندونپزشکی

انشالله یه مرحله دیگه باقیموند و بعدش دیگه با دندونپزشکی خداحافظی میکنم(حداقل تا یه سال🥴😅)

منتظرم اسنپ بیاد برم خونه

فردا:

فایزه میاد یکم با هم خیاطی کنیم

عصر خواهرام میان دیدنمون🥰🥰🥰

شب هم روضه خونه یکی از دوستان مون دعوتیم

🌱اگر به این می‌اندیشی که دیگران چگونه به تو می‌اندیشند، یا از دیگران میترسی، یا به خودت باور نداری!

✍🏻 #محمود_دولت_آبادی

☘️چهارشنبه

بیداری 6

آب جوش گذاشتم

نماز خوندم

صبحانه آماده شد

چادرم رو اتو زدم

مدرسه مون برف اومده بود خیلی رویایی شده بود لذت بردیم

توی راه ادامه فایلهای صوتی رو گوش دادم

7تا 12ونیم مدرسه بودم

زنگ آخر بچه ها را جایی بردن نشستم دفتر برگه تصحیح کردم و ادامه فایلهای صوتی رو گوش کردم و نت برداری کردم

سرراه برگشت کارت ملی م اومده بود رفتم گرفتم کاش نمی‌اومد (اینقدر عکسش داغون😬)

بیمه کار داشتم انجام نشد

دنبال لباس گرم گشتم چیزی پیدا نکردم

نهار گذاشتم

گلها رو منتقل کردیم حیاط خلوت، هوا یهو سرد شد

نمازها خونده شد

چرت کوتاه خواستم بزنم که باسروصدا... خوابم پرید، هرچی التماسش کردم برنگشت😒

قصه های جزیره دیدم😃

دنبال چندتا ایده گشتم واسه کاردستی

عصرونه گذاشتم

چند بار دمنوش دارچین خوردم(چون یبوست ایجاد میکنه نباید زیاده روی میکردم ولی هوا خیلی سرده می‌چسبه)

چند تا تمرین نحوه هدفگذاری برای یه کلاسم گذاشتم

چند مدل دستبند یاد گرفتم

تلفنی با دخترم و بابام صحبت کردم

ظرفها شسته شد

نت گردی کردم

و بقیه هم استراحت😌

💚خدایا شکرت

که روز به این قشنگی رو رایگان به همه ما هدیه دادی

🍃🌺🍃شادباشید🍃🌺🍃