2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043609 بازدید | 88179 پست
سلام شما خوبین😘 خوشحالم پیامتون رو دیدم،شما من رو نمیشناسین ولی من از قدیم الایام میشناسمتون وچقدر ...

ممنون عزیزم این نظر لطف شما و همه دوستان عزیز هست گلم 

خوشحالم بخاطر داشتن دوستان گلی مثل شماها و ندیده دوستون دارم 😘💕

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
سلام من کلا زیاد حرف نمیزنم فقط میخونم برا همین منو یادتون نیست

ممنون عزیزم انشاالله همیشه شاد و خوش باشید گلم 😘💗

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🍃🍃🍃 🍃🍃🍃

💕سه نشانه ی خردمند:

1 سکوت،موقعی که ابلهان سخن میگویند

2 اندیشه،موقعی که دیگران خیال میکنند

3 عمل ،موقعی که تن پروران در خوابند

💠سه شنبه

ناشتا آب‌جوش خوردم و قدم زدم

صبحانه مخصوص درست کردم واسه خودم

گوشه کنارا جمع شد

گلها رو زیر باران گذاشتم

همه جا جارو شد+گردگیری

جاکفشی مرتب و گردگیری شد

تعداد زیادی فایل روانشناسی گوش دادم

تعدادی هم دانلود کردم، وقتهای مرده، گوش بدم و نکته برداری کنم

ناخن‌ها مرتب شد

ابروهام مرتب کردم

اسفناج پاک و شسته شد

برای نهار آش گذاشتم

فایلهای دیشب رو پرینت گرفتم و دورش رو دالبر زدم ببرم مدرسه

کیفم آماده کردم و برنامه رو گذاشتم

لباسشویی روشن شد+لباسها پهن شد

حمام با اعمال شاقه انجام شد+لباس با دست شسته شد

چرت کوتاه زدم

عصرانه مخصوص خوردم

💚خدایا شکرت

در بدترین شرایط همیشه یه راه نجات گذاشتی

🍃🌺🍃شاد باشید🍃🌺🍃

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام، صبح بخیر.  اتفاقا من دیشب یه سکانس دیدم و با خودم گفتم شخصیت جومونگ کلی مهارت ارتباطی آم ...

سلام عاقبت شما بخیر و شادی

کاملا با شما موافقم

بعضی فیلم‌ها اونقدر عمیق و خوب کار شدن که هیچوقت تکراری نمیشن. 

مثل قصه های جزیره 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام الان کامل معلم شدین  یا دارین برای معلمی میخونید  من فکر کردم میگین قبول شدین که بر ...

سلام

خداروشکر هفت خوان رستم رو گذروندم و الان کامل معلم هستم 

ممنون عزیزم این نظر لطف شما و همه دوستان عزیز هست گلم  خوشحالم بخاطر داشتن دوستان گلی مثل شماه ...

سلام مریم جون😍حال شما چطوره؟ بچه های گلتون خوبن؟ دخترخانمتون به آرزوشون رسید ان شاء الله 

سلام به همگی. اول اینکه عذر میخوام اگر پستم نامربوط به موضوع تاپیک هست اما به نظرم اینجا میتونستم نظرات بیشتری رو بگیرم. اگر ممکنه واسه انتخاب یکی از این دو راه با سنجیدن همه جوانب نظرتون رو بفرمایید. اگر زن و شوهری شاغل باشید با یه بچه و بالطبع شرایط کاری که گاها از نظر روحی خیلی خسته کنه آدم رو با حقوق معمولی. ترجیح میدین تو همین شرایط بمونین و کار کنین یا به خاطر آینده بچه تون و شرایط کاری خودتون که فشار روحی کمتر بشه مهاجرت کنید؟ البته اینکه کلی پول بابت پروسه مهاجرت و کلاس زبان و دالرترجمه و ...... اینها پرداخت کنید. چون واقعا دوراهی سختیه به نظرم از یه طرف آدم میگه اینجا بالاخره چند سال کار کرده و به یه ثبات نصفه نیمه رسیده و از یه طرف میگی اونجا هم چند سال اول سختی داره ولی بعدش احتمال رسیدن به یه رفاه نسبی هست اما غربته

سلام به همگی. اول اینکه عذر میخوام اگر پستم نامربوط به موضوع تاپیک هست اما به نظرم اینجا میتونستم نظ ...

سلام عزیزم.صبحتون به خیر و نیکی.

من اگه جای شما بودم می موندم.اینجا شهر و کشور خودمونه،هر ساعت و هر زمان که اراده کنید میتونید برید پیش خانوادتون،یا از دوست و آشنا کمک بگیرید.اینجا همه همزبون هستند،غربت خیلی سخته.غم دوری آدمو از پا درمیاره،خصوصا اگه اصلا تجربه نکرده باشید.

من اگه بودم،شده کارمو تعطیل کنم و کنار فرزندم (برای بهتر بودن حالش..‌) بمونم،اینکارو میکردم اما نمیرفتم.

🙂🙂☺☺🤗🤗

امیدوارم هرکجا هستید موفق و سلامت باشید و بهترین انتخاب جلوی راهتون قرار بگیره.🤲🤲🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند
سلام عزیزم.صبحتون به خیر و نیکی. من اگه جای شما بودم می موندم.اینجا شهر و کشور خودمونه،هر ساعت و هر ...

می دونی چیه بدیشه اینجاست ما تقریبا نصف پول رو دادیم برای مهاجرت که پس نمیدن تازه طبق قرارداد میگن باید بقیه اش رو هم بدین اما الان به دودلی افتادیم.دروغ چرا الان هم یه مدته کلی خرجهای یهویی نسبتا بالا برامون پیش اومد کلی عقب افتادیم

سلام عاقبت شما بخیر و شادی کاملا با شما موافقم بعضی فیلم‌ها اونقدر عمیق و خوب کار شدن که هیچوقت تک ...

دقیقا، آدم وقتی بچست داستانو دنبال میکنه بالغ که  میشه می فهمه، داستان بهانه ای برای انتقال مفاهیم آموزشی بوده

می دونی چیه بدیشه اینجاست ما تقریبا نصف پول رو دادیم برای مهاجرت که پس نمیدن تازه طبق قرارداد میگن ب ...

از صمیم قلب آرزو میکنم خدا خودش کمکتون کنه تا بهترین راهو انتخاب کنید.امیدوارم هرجا هستید،و در آینده هر جا بودید،موفق و سربلند و قوی و محکم و باراده و سلامت باشید.🤲

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند