2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044794 بازدید | 88238 پست
سلام . من بعد از خستگی درکردن یک روزه وقت کردم بیام . نمیدونم خونهمچرا مرتب نمیشه . شوهرم جارو برقی کشید و دخترم مم جمع و جور میکنه . ولی تا میخام یه کاری بکنم شلوغ میشه .میرم اشپزخونه . کلی ظرف و غذا پختن و گاز پاک کردن و مرتب کردن ابچکانو ..... کار هست وقتی به دخترم میگم بیا کمک میاد و یه کار میکنه . پشت سر هم توقع نداره بگم بدش میاد .و بچه کوچیکه که بیدار میشه میره سراغ اون . تازه شوهرمم یه چیزو که برمیداره میزاره سر جاش ولی چن بار باید بگم . خرید خونه وقتی میره چیزای اضافی میگیره مثلا سه مدل پنیرمیگیره . دخترم خیلی لج میکنه . هم با من هم با باباش . مرسی از راهنماییت رعنا جون و همه کسایی که میان .
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلاااااام مامی پسر شجاع تبریک میگم بهت برای خونه تمیز و جمع و جورت سلام زهرا جون خوبی؟ زهرا جون خونت و خلوت کن این بهترین راهه مرتب نگه داشتنه.یعنی اسباب بازی ها رو کم کن.دکوری های خونه رو جمع کن.کابینت دم دستیت و خلوت کن و زیاد ظرف و ظروف دم دستت نزار تا مرتب کثیف نکنی و مجبور باشی بلافاصله تمیز کنی و جمع کنی من یه مدت هر چی میدویدم بازم کار بود و کار. بعد چند تا مهمونی که رفتم دیدم چقدر خونشون خلوته و مرتب کردنش راحت تر.اومدم تمام شمع و دکوری های خونه رو جمع کردم گذاشتم توی کمد خیلی راحت شدم خوب تازه اولشه کم کم عادت میکنه به کار کردن همینکه ازشون کمک گرفتی خوبه. آقایون همینجورین توی خرید.عیبی نداره پنیر که خراب نمیشه اما میوه و ... اگر زیاد میخره وقتی خراب میشه ببر نشون بده بهش بگو واااااای چه میوه های خوبی خریده بودی حیف ما نمی خوریم خراب میشه.بگو عزیزم این دفعه کمتر بخر وقتی هم داره میره خرید بگو عزیزم حیفه دور ریز داشته باشیم یه جوری بخر زیاد نیاریم.کم کم درست میشه مطمئن باش
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی پسر شجاع امروز همسرم رفته پوشک و شمامپو نی نی و خریده. راستی من یک کیف بزرگ پوما دارم کرم رنگ و گرون زشته به عنوان ساک نی نی ازش استفاده کنم؟ آخه من کیف رنگی دوست ندارم و مخصوصا اینکه نی نی و باید ببرم مهد محل کارم خجالت میکشم کیف رنگی دست بگیرم.نمیدونم چیکار کنم.فعلا می خوام توی همون ساک بیمارستانم و ببتدم تا ببینم نظر شما مامان های مهربون چیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام صبح بخیر رعنا جون خوبی . مرسی بخاطر راهنمایی که میکنی . و تبریک بخاطر نی نی گلت . من اومدم گزارش کار بدم . شما بببنید چطوری به کارام نمیرسم یا چرا خونه همیشه لنگ میزنه . اول میخوام یه گرد گیری کنم . بعد ظرفای صبحون رو جوع کنم . بچه ها بیدارن . تا جای پسرم مو عوض کنم و دست وصورتشو بشورمو ولباساشو عوض کنم و موهاشو شونه بزنم دخترم صبحونه بخوره . دوباره میام . بعد از اون ساعت یه ربع 10دخترمو باید ببرم کلاس والیبال . تا ساعت 11ونیم میاد باید نهار درست کنم . فعلاتا ظهر . بای
خدایا ممنون که همیشه کمکم میکنی
سلام رانا جون نه عزیزم چه اشکالی داره مهم اینه که خودن راحت باشی راستش منم نرسیدم کیف مخصوص نی نی بخرم یه کیف چرمی بزرگ داشتم که بیمارستان هم همونو بردم احسان 2 ماهه بود که یه کیف شیک قرمز دیدم وخریدمش البته من از رنگای جیغ خوشم میاد راستی پوشک مولفیکس بهترینه احسان کوچولو اوایل با مای بیبی مدام اذیت میشد شامپو هم امیدوارم فیروز گرفته باشی
سلام دوستام صبحتون قشنگ دیروز که رفتم خونه همسری زودتر رسیده بود و همه ظرفا را شسته بود کلن شوهر من علاقه زیادی به تمیزی داره و خیلی بانظم و انضباطه در حد وسواس... من کلن دختر منظمی نبودم چون همیشه تو زندگیم سرم شلوغ بوده و درآن واحد هزار تا کار داشتم ولی الان خیلی منظم شدم منم آشپزخونه خیلی خلوتی دارم فکر میکنم راز تمیزی یه آشپزخونه واقعن در خلوت بودنشه رو کابینتام چهارتا چیز دارم یه ساندویچ ساز یه چای ساز یه گلدون و یه دکوری(میناکاری). حتی از این سرویسهای چای و ادویه هم ندارم. دیشب بخودم کاملن استراحت دادم کلن من سه شنبه ها کم میارم شام املت خوردیم برای ناهار امروزم به برنج ساده با کنسرو ماهی قناعت کردیم. ولی بخودم قول دادم با توجه به اینکه آخرین روز کاری هفته امروزه و دو روز تعطیلی در پیش دارم کم کاریمو با ناهارای خوشمزه در روزهای آتی جبران کنم برنامه های امشب::: موهای صورتمو اپیلاسیون کنم واسه شام امشب به کشک و بادمجون فکر میکنم به پسرم حریره بادم میدم تماشای فوتبال خوابوندن جوجه خان شستن ظرفها آخر شبم یه دوش بگیرم و سریع برم لالا
رانا من زیاد ساکهای مخصوص سیسمونی را دوست ندارم البته خودم خریدم ولی بنظرم زیاد جالب نیستن ترجیح میدادم یه ساکی استفاده کنم که اگر بیرون جایی با خودم بردم یا گاهی لازم شد همسرم دست بگیره زیاد مشخص نباشه که مخصوص بچه هستش