2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044853 بازدید | 88245 پست
مرسی دوستم واله جون به سلامت عزیزم آره کارها رو امروز فردا نکن فردا بیا گزارش بده
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای سلام دوستان عجب تاپیکی... خوره منه... یک تنبل خانوم باحال منم همش کارهام عقب می افته... از این به بعد میام گزارش میدم رختها رو شستم اما تا نکردم سرجاشون بذارم ظرف نشسته دارم شام باید بپزم پایان نامه دوستمو صفحه آراییشو تموم کنم چندتا بنگاه زنگ بزنم برا فروش خونه
خدایا شکرت.... خودت این بچه سید رو برام نگهش دار....
مامانی جون و مامانی الی نازه عزیز خیلی خیلی خوش آمدین تا وقتی کارها رو کتوب نکنید و پیگیری هر روز بیشتر کاره عقب افتاده دارین. اولویت بندی کنید و بسم الله بگید و شروع کنید. بعد هم بیاید اینجا و تیک بزنید کارهای عقب افتادتون و به ما هم اینجوری انرژی میدید
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
منم دوش گرفتم یه سایت و یه تاپیک عااالی پیدا کردم دارم آموزش که گذاشته رو می خونم و تو ذهنم تمرین میکنم. الان باید برم دنبال مدل و رنگبندی انتخاب کنم و.... رفتیم پوشک بخریم هاگیز گیرمون نیمد قرار شد فردا بریم بنی هاشم. الان هم باید برم ببینم برای ساک بیمارستان چیا بزارم و شروع کنم ـآماده کردن یه کیف پوما بزرگ دارم فعلا تو اون میزارم تا انشاالله ساک بخرم
سلام دوستام من دیروز پسرمو بردم آرایشگاه خودمو وزن کردم و امروز که میخواستم بیام سرکار همراه ناهار کمی کیک آوردم باشد که چاق شوم البته الان زیاد حالم خوش نیست چون پسرم امروز با بدقلقی تمام از خواب بیدار شد و تا اومدم سرکار رواعصاب بود شددددددیددددددددددد
سلام دوستان من تازه 10 صبح از خواب بیدار شدم میخوام برنامه خواب وبیداری رو مرتب کنم ساعت 12 شب خاموشی میزنم تو خونه کلی هم کار دارم همه رو تا ساعت 12 امشب انجام میدم - ناهار -نظافت هال نظافت آشپزخونه -شستن گاز -شستن ظرفها -شستن لباسهای احسان -ماسک جوانه گندم -دوش - بازی با احسان فعلا همینا ساعت یک ربع به 3 میام گزارش میدم
واااله جون آفرین پس بالاخره یک کار انجام دادی.گل پسرت و ببوس عزیزم بیا پیش خودم سریع چاقت میکنم. هرروز که میری خونه شربت درست کن با کیک بخور هر شب پلو و ماکارونی بخور هر روز بستنی بخور دو ماهه ببین چی میشی خخخخخخخخخ
سلام مادر پسر شجاع خوبی عزیزم منم میام ببینم چه کارهاییت و انجام دادی منم فعلا دارم آموزش میبینم و انشاالله فردا می خوام سفارش پارچه رو بدم برای درست کردن نمدی امشب هم برم دماسنج برای اتاق نی نی بخرم و پوشک و کهنه آب گیر از داروخانه و... راضیم از خودم خدا رو شکر از تنبلی در اومدم و کارهام داره روی غلتک میفته
ستاره جون کار همیشه هست فعلا پرنیا جون واجب تره انشاالله تا فردا حسابی خوب میشه و میای کارهات و اینجا لیست میکنی
منم الان از رها جون یه کم خریدهای سیسمونی و انجام دادم تب سنج چوب رختی عروسکی گوش پاک کن خدا بخواد تا آخر هفته 90 درصد کارهاش تموم میشه