2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043611 بازدید | 88179 پست
🌺🌺🌺🌺 دقیقا! ای کاش بشه همه آدمهای منفی و مخرب را کنار گذاشت. آدمها در کنار همدیگه رشد میکنن خیل ...

هم حرفاتون هم کاراتون برای من به شخصه عالی و آموزنده اس وگزارشتون رو دوست دارم و تکراری نیست و وقتی میبینم پستی گذاشتین خوشحال میشم که هستین ،بدون اغراق میگم از بودنم اینجا و هم صحبتی با شما و بقیه دوستان خیلی خوشحالم😍 کاش تو این چند سال خاموش نمیموندم🥺

ممنون خدا به شما هم قوت و سلامتی بده ان شاءالله 🤲

بله متولد سال ۶۲ هستم اسمم هم خدیجه اس ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزززممم ای کاش زودتر خوب شه کمرتون 💖 چجوری در حال درد  کار می کنین مهربونا ؟  میشه به ...

ممنون 😘 باید برم فیزیوتراپی ،دارو هم باید مصرف کنم منتظرم کار بیمه ام درست شه که برم

راجب کار کردن در زمان درد هم اگه دردم زیاد بشه به خودم استراحت میدم بین کارام ،آهسته و پیوسته انجام میدم😅

واینکه چون اول و اخر باید اون کارو انجام بدم اگه بمونه کارا  رو هم جمع میشه و بیشتر اذیت میشم

سلاااام شبتون بخیر ما برگشتیم🥰😊.  خداروشکر هرچند سفر کوتاهی بود ولی واقعا شارژ شدم🥰🥰🥰.& ...

علیکم السلام

خدا روشکر که بهتون خوش گذشته 😍

منم اینجور مهمونیا که همه هستن رو خیلی دوست دارم😍

سلام بر همگی

بلوغ یعنی؛

مسئول زندگی خودت باشی، از کسی توقعی نداشته باشی، و اینگونه دیگر سرخورده یا دلگیر نمیشوی.

بالاخره اون جمعه جادویی رسید که دوست داشتم هیچ کاری نکنم و در اختیار خودم باشم بیشتر امروز را استراحت کردم فقط؛ 😃🤗

🔹نماز+ذکر روز جمعه

🔹دخترم آزمون داشت صبحانه آماده شد و راهی کردم

🔹ظرف شستم+مرتب کردن آشپزخانه

🔹مرتب کردن گوشه کنارا

🔹زبان+درس

🔹همزمان با درست کردن نهار نرمش کردم+44تاشنا و مستند( تنها؛ قطب شمال) دیدم و کلمات مینا را هم براش تکرار میکردم😆

🔹لباس شویی روشن شد

🔹گردگیری شد

🔹رسیدگی‌ به مینا

🔹چرت عصرگاهی

🔹دیدن عمه جونم رفتیم (که با حفظ سِمت، خاله همسرم نیز هستن) 😍

🔹شام، غذای سنتی

🔹نهار فردا

🔹نظافت آشپزخانه

🔹زباله ها و دستمال‌های خیس هم رفتن حیاط

🔹کارهای قبل خواب(آبرسان +مسواک +ذکر...)

☘️شکرت خدا که دفتر عمرم باز است...🕊

نمیدانم چند ورق مانده تا انتها اما برای هر ورق که برمن میگشایی زیبا خواهم نوشت...

به امیدت ای خدای خوبیها

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
هم حرفاتون هم کاراتون برای من به شخصه عالی و آموزنده اس وگزارشتون رو دوست دارم و تکراری نیست و وقتی ...

شما خیلی لطف دارین😘😘

از آشنایی با شما خوشحالیم، دوست کدبانوی عزیزززز😃🌹🌹🌹🌹🌺🌼😍😍

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
کاملا درسته. من از گزارشاتون حس آرامش و تعادل میگیرم. دقیقا مثل مربع!همه چیز داره و متعادله و ...

ممنونم حدیث عزیززززم😍😘بودن در کنار شماها قطعا خیلی موثر بوده در این زمینه😉

من رو خونم خیلی حساسم

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
هم حرفاتون هم کاراتون برای من به شخصه عالی و آموزنده اس وگزارشتون رو دوست دارم و تکراری نیست و وقتی ...

😊😊😊

چه سالی ازدواج کردین؟

دوقلوها خیلی زود به دنیا اومدن

این نیز بگذرد...                                                       
سلام بر همگی بلوغ یعنی؛ مسئول زندگی خودت باشی، از کسی توقعی نداشته باشی، و اینگونه دیگر سرخورده یا ...

بازم ماشالله کلی کار کردین

مامان بزرگم یه مینا داره خیلی قشنگ تقلید صدا میکنه، واقعا من میشنوم فقط میگم جل الخالق.

صدای آیفون رو درمیاره،عین خودش😄

این نیز بگذرد...