2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده ساله ازدواج کردم باااهررررررر انتربازیاشون کنار اومدم گفتم شوهرم تنهاس خداروخوش نمیاد جداشون کنم تااینکه سه دوماه پیش فهمیدن من حاملم ریختن توخونه ی خودمون شوهرمو کتک زدن ک چرا تومستاجری زنت حامله شده منم همه رو بلاک کردم ب شوهرم گفتم یا اونا یا من انتخاب کن. تمام.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چی شده عزیزم

باعشق ازدواج کردم عقدم یکسال و نیم سه ماهه قطعه رابطه کردم ازاولش مادرش دخالت تو خرید عید و تو رابطه جنسی که تو عقد باید زنشی و طلاهو جرو بحث و منم عصبانی میشدم به شوهرم فهش درباره اونا میدادم شوهرمم به خانوادش میگفت کلا دیدم داره زندگیم خراب میشه منم حساس قیدشون زدم

اصلا دلم نمیخواد باهاشون رفت و آمد کنم بخاطر شوهرم حفظ ظاهر میکنم

اونا انتظار دارن من تو دست و پاشون باشم برم خونشون بپزم بخورن بشورم همیشه اونجا پلاس باشم اما من نمیتونم

حتی خونه خودم مهمونی نمیدم بهشون هیییچوقت.سالی دوبار غذا میبرم خونه پدرشوهرم همه رو میگم بیان اونجا اونا از من خوششون نمیاد بخاطر اینکارا منم همینطور

آدمها بدون عکس العمل ما قدرتی ندارن ، به هر بی ارزشی واکنش نشون ندین😉

من و همسرم هم چند مدته کاری باهاشون نداریم..........

باعشق ازدواج کردم عقدم یکسال و نیم سه ماهه قطعه رابطه کردم ازاولش مادرش دخالت تو خرید عید و تو رابطه جنسی که تو عقد باید زنشی و طلاهو جرو بحث و منم عصبانی میشدم به شوهرم فهش درباره اونا میدادم شوهرمم به خانوادش میگفت کلا دیدم داره زندگیم خراب میشه منم حساس قیدشون زدم

شوخی میکنی حتما؟مگه اختیار دار شما هستن؟خرج شمارو اونا میدن؟

خداشاهده ب جون توراهیم خواهرشوهرمو دخترش اومدن بحث بالاگرفت دوتاافتادن بجون شوهرم.

نه ب جدم قسم تواین ده سال هزار تومن کمک نکردن حتی عروسی و جهازمونم منوشوهرم دوتایی جمع کردیم از روز اول خواستگاری تاالان خانوادش هزارتومن کمک نکردن ک نکردن .

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باعشق ازدواج کردم عقدم یکسال و نیم سه ماهه قطعه رابطه کردم ازاولش مادرش دخالت تو خرید عید و تو رابطه ...

بالاخره وقتی یه شرایطی میشه که ارزش ادامه دادن نداره همون بهتر آدم بِبُره بهتره