2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043649 بازدید | 88179 پست
خدا قوت و ممنون برای یاداوری ذکر الحمدلله راستش من یادم میره این ذکرو بگم و نوشته شما باعث میشه یادم ...

خووودشه  !!! خودشه  !! 

بجان خودم خودشه !!! همونی که لایک مون میکرد 😃😃!!!  

خوشحالم از ظهورتون جانممم 🥰 خوش اومدی

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم رشته تحصیلی و کاری که تابحال داشتم حوزه خاصی بود که چون تعدادش معدود هست و قابل شناسایی ...

چه ذوق کردم از این همه شور و علاقه شما به یادگیری😍😍😍😍

من چندتا دوره اقتصاد میخواستم از مکتبخونه ببینم.رشته من جامعه شناسیه. یه کاری رو می‌خوام شروع کنم که به دانش اقتصاد هم نیاز دارم.

فکر نکردیم، اینجا تجربه کردیم 😍 اونایی که حال نداشتن تمیز کاری کنن  نه تنها پست هارو خوندن که ...

دقیقا👌👌👌کاش میشد چندین بار این پستتون رو لایک کنم😍

من عاشق خوندنشونم خصوصا با جزئیات😄

سلام عزیزم رشته تحصیلی و کاری که تابحال داشتم حوزه خاصی بود که چون تعدادش معدود هست و قابل شناسایی ...

ان شاءالله مثل همیشه موفق باشین و به همه برنامه هاتون برسین🤲ذوق میکنم برنامه هاتونو میخونم 😍😍

سلااااممم دختراااا  دلم براتون یذره شدددد خوبین ؟  گوشی ام در دست تعمیر بود و خودمم پ ...

دو سه روز بود تو فکرتون بودم و اینکه چرا نیستین خوشحالم که اومدین😍

ان شاءالله که زودتر حالتون خوب شه و آرامش مهمون دلتون🤲

[QUOTE=264925907]خووودشه  !!! خودشه  !!  بجان خودم خودشه !!! همونی که لایک مون میکرد 😃😃!!!   ...[/QU

😂😂

اتفاقا روزی که نوشتین کی در تاپیکو باز گذاشته...حدس زدم یکی از اون افرادی که گفتین من باشم 😂😂😂از راه دور وندیده خیلی دوستون دارم 😍😍😘

منم امروز مثل همشه کارای روتین خونه اماااااا غول کارای امروز پاک کردن کله پاچه بود😥😥مثلا تمیز کرده بودن ولی اصلا خوب نبود و خودم از اول تمیز کردم الانم گذاشتم رو گاز آروم برا خودش بپزه و فردا تکمیل کنم ،طرفای ما کله پاچه رو برا نهار میخورن نه صبحانه ،،مثل ابگوشت درست میشه فقط به جای گوشت کله پاچه اس،، نه خودم نه بچه ها کله پاچه نمیخوریم فقط جناب همسر و خیلی هم دوست داره اتفاقا😐

سلام برنامه ی انجام شده ی دیروزم  

نمازام بخونم ✅

تخت و اتاقم مرتب بشه✅

نهار داریم گرم کنم.✅

برا پسرم کباب دیگی درست کنم✅

ظرفای دیشب شسته بشه✅

ابچکون خالی بشه✅

با پسرم درساش کار کنم❌

داروخانه برم یه سر✅

سرویس بهداشتی شسته بشه❌

نون بخرم و نونا ریز بشه✅

شام درست کنه✅

ظرفای شام و نهار شسته بشه✅✅

سطل زباله خالی بشه✅

پذیرایی مرتب بشه ✅

جانبی 

لباس شستم و پهن کردم 

با پسرم رفتیم پیاده روی 

یه سر وسط ش رفتم فرش فروشی فرشا رو دیدم 

ان شالله اگر بشه بهمن یا اسفند بخرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم امروز مثل همشه کارای روتین خونه اماااااا غول کارای امروز پاک کردن کله پاچه بود😥😥مثلا تمیز کرده ...

اهل کدوم استانید؟ 

ما هم نهار میخوریم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }