و سلام.
امروز صبح زود فایزه اومد پیش پسرا موند و من نشستم پای لپتاپ
یه مبحث رو تکمیل کردم(سایت اصلیش یه سایت خارجی بود که فیل تر بود و مجبور شدم به دیدن تنها اکتفا کنم و خودم کد نزدم.) مبحث دوم رو دوتا اپیزود ازش دیدم، نیاز بود با یه سامانه پیامرسان کار کنم که سامانه همش ارور میداد. هر چند نت زیاد اذیت کرد ولی خب بازم خوب پیش رفتم خداروشکر.
این بین پرستار قبلی بچه ها اومد، یه امانتی پیشم داشت، اومد ببردش، دعوتش کردم داخل و چایی و میوه و پذیرایی.
با فایزه چالش نهار داشتیم چی درست کنیم( از غذاهای تکراری خسته شده بودطفلی 🥲🙄، به این نتیجه رسیدیم عدس پلو درست کنه، یه ظرف خورشت فسنجون هم داشتیم کنارش سالاد فصل هم درست کرد و واقعا هم خوشمزه بود چسبید.
نمازخوندم، نهار خوردیم و فایزه رفت
من و مهدی یکم خوابیدیم ولی علی عصر نخوابید.
بیدار شدم چایی دم کردم، همسرمم اومد( امشب قرار بود با دوستامون بریم سینما که یکیشون شیفت براش گذاشتن و کنسل شد افتاد انشالله هفته اینده).
همسرم تخمه و خوراکی خریده بود که خودمون بشینیم خونه فیلم ببینیم(جبران سینما🙃😂).
نشستیم یه فیلم خوب پیدا کردیم، نیم ساعت از فیلم دیدیم که همکار همسرم باخاش تماس گرفت استپش رو زدیم که تلفنش تموم شه با هم ببینیم، ولی قصد تموم شدن نداشت☠️☠️.
منم شزوع کردم بهم ریختگی خونه رو مرتب کردم، جارو دستی کشیذم، ظرف شستم، مهدی رو عوض کردم و باز هم تلفن ادامه داشت، علی دلش اب انار میخواست، یکم برا جفتشون اب انار گرفتم. شام هم کوکو سبزی بود که گذاشتم بپزه
بالخره تلفن تموم شد و البته خونه هم کاملا تمیز و مرتب شد.( و اینگونه تهدید رو به فرصت تبدیل کردیم😁😁)
بعدش نشستیم ادامه فیلم رو دیدیم، اواخر فیلم شام سزو شد و صرف شد،
فیلم تموم شد، سفره رو سپردم به اقایون و رفتم نشستم شومیزمو تموم کردم، ولی اتاق بهم ریخته موند و گذاشتم برای فردا.
الان خاموشی زدیم که علی جون زودتر بخوابه فردا باید صبح زود بیدار شه بره مدرسه
من ولی ویدیوهای خیاطی رو ریختم تو گوشیم، قبل خواب چند تاشونو ببینم.
انشالله فردا تا ظهر مبحثی که امروز نتونستم کامل کنم رو تکمیل میکنم.
برای نهار مرغ میذارم
فردا شب میریم خونه پدر همسرم اگه عصر وقت داشتم یه کیک درست میکنم
پس فردا عصر انشالله میریم سمت خونه مامانم
ظخر جمعه هم داییم خونه مامان بزرگ خدا بیامرزم مهمونی گرفتن، باید لباسهامون رو برای این سه مهمونی اماده کنم انشالله فردا عصر انجامش میذم
صبح پنج شنبه هم باید پسرا رو ببرم حمام.
امیدوارم روزهای پیش رو برای همگی پر از شادی و حال خوب باشه🥰🥰🥰