2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043663 بازدید | 88179 پست

سلام برنامم برا امروز به امید خدا 

نمارم بخونم 

تخت و اتاقم مرتب بشه

نهار داریم گرم کنم. 

برا پسرم کباب دیگی درست کنم 

ظرفای دیشب شسته بشه 

ابچکون خالی بشه 

با پسرم درساش کار کنم 

داروخانه برم یه سر 

سرویس بهداشتی شسته بشه 

نون بخرم و نونا ریز بشه 

شام درست کنه 

ظرفای شام و نهار شسته بشه 

سطل زباله خالی بشه 

پذیرایی مرتب بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با افتخار بله😁😁😁 دیدم شما همه یه دختر دارین، منم دلم خواست، دیگه قراره تا حدود۱ماه دیگه دختر منم ...

ان شالله به سلامتی ❤❤❤❤

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام  ادامه از عصر: 😊😊 چند تا ویدیو خیاطی نگاه کردم و کلی ویدیو هم دانلود کردم،  با ...

سلام زهرا جان ماشاالله به جونت با این همه سخت کوشی ودرایتت عزیزم شما متولد چه سالی هستید ببخشید پرسیدم بعد می خواستم سئوال کنم چادری که مامانت از کربلا برات آوردن چادر نماز هست یا چادر بیرونی اگر چادر مجلسی رنگی هست می پرسی کربلا تقریبا" چه رنج قیمت به پول خودمون هستن همسایه مون برام آوردن  بنده خدا   می خواهم براش جبران کنم 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سلام زهرا جان ماشاالله به جونت با این همه سخت کوشی ودرایتت عزیزم شما متولد چه سالی هستید ببخشید پرسی ...

سلام عزیزم

شما به من لطف دارین

انشالله یک ماه دیگه ۳۳ سالم میشه🥰. 

چادر رنگی مهمونی هست، و خب خودت میدونی نسبت به جنس و. کیفیت قیمتها متفاوته، اینم خب سوغاتیه ولی اگه تونستم به صورت زیر پوستی قیمتشو از مامانم میپرسم😁😎

سلام عزیزم شما به من لطف دارین انشالله یک ماه دیگه ۳۳ سالم میشه🥰.  چادر رنگی مهمونی هست، ...

سلام زهراجان ممنونم بابت پلسخگویی یکجورایی برام عزیزیودوست داشتنی باعث افتخلرهست چنین زنان متعهد ودلسوزی توجامعه داریم بابت سن وسالت انشااله سالهای سال عمرباعزت بالای سرفرزندانت باشی بابت چادر رنگی مجلسی توشهرماقیمت450الی 400 میباشدحالا مشهدم.به پول خودمون.فکرکنم.همینقدربشه بازم سردرنمیارم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سلاااام بعد از مدت ها

من مدتی فقط ضروریات خونه رو انجام میدادم، و حالا خونه به یه تمیزکاری و مرتب کاری اساسی نیاز داره. از طرفی یه کاری هم باید تحویل بدم و هی میگم اونو بدم بعد تمیز میکنم. گفتم بیام اینجا بلکه اکتیو شم خونه رو تمیز و مرتب کنم:)

سلام  ادامه از عصر: 😊😊 چند تا ویدیو خیاطی نگاه کردم و کلی ویدیو هم دانلود کردم،  با ...

زهراجون شما شغل و آموزش هاتون تو چه حوزه ایه؟ 

اینقدر ذوق میکردم که شما ویدئوی آموزشی می دیدید، یه سری ویدیو از مکتب خونه که نیاز دارم تصمیم گرفتم شروع کنم ببینم.

سلام زهراجان ممنونم بابت پلسخگویی یکجورایی برام عزیزیودوست داشتنی باعث افتخلرهست چنین زنان متعهد ودل ...

عزیز دلم، ممنون از حس قشنگت 🥰🥰🥰. امیدوارم حال خوبی که با زبون مهربونت به دیگران میدی،  مضاعفش به خودت برگرده🥰🥰. 

زهراجون شما شغل و آموزش هاتون تو چه حوزه ایه؟  اینقدر ذوق میکردم که شما ویدئوی آموزشی می دیدید ...

سلام عزیزم

رشته تحصیلی و کاری که تابحال داشتم حوزه خاصی بود که چون تعدادش معدود هست و قابل شناسایی از گفتنش معذورم. ولی حوزه ای که توش دارم اموزش میبینم طراحی وب هست،  الانم به طور تخصصی دارم لاراول یاد میگیرم، امیدوارم تا عید انشالله اموزشم تکمیل بشه و بعدش فعالیت تخصصیم رو شروع کنم. 

من عاااااشق یادگیری هستم انقدر که بهم حس خوب میده انگار دوپینگ میکنم🥰😎. از الان دوره های تخصصی تر و تکمیلی رو خریدم، منتظرم به یه سطح قابل قبولی برسم و همزمان با فعالیتم اموزشمم ادامه بدم. 

حداقل برای ۵ سال اینده فشرده برنانه دارم،  امیدوارم خدا کمکم کنه و بتونم بهشون بپردازم🥰🌹. 

شما چه دوره ای از مکتب خونه میخواین ببینین؟ 😊

و سلام. 

امروز صبح زود فایزه اومد پیش پسرا موند و من نشستم پای لپتاپ

یه مبحث رو تکمیل کردم(سایت اصلیش یه سایت خارجی بود که فیل تر بود و مجبور شدم به دیدن تنها اکتفا کنم و خودم کد نزدم.) مبحث دوم رو دوتا اپیزود ازش دیدم،  نیاز بود با یه سامانه پیامرسان کار کنم که سامانه همش ارور میداد. هر چند نت زیاد اذیت کرد ولی خب بازم خوب پیش رفتم خداروشکر. 

این بین پرستار قبلی بچه ها اومد،  یه امانتی پیشم داشت،  اومد ببردش،  دعوتش کردم داخل و چایی و میوه و پذیرایی. 

با فایزه چالش نهار داشتیم چی درست کنیم( از غذاهای تکراری خسته شده بودطفلی 🥲🙄،  به این نتیجه رسیدیم عدس پلو درست کنه،  یه ظرف خورشت فسنجون هم داشتیم کنارش سالاد فصل هم درست کرد و واقعا هم خوشمزه بود چسبید. 

نمازخوندم،  نهار خوردیم و فایزه رفت

من و مهدی یکم خوابیدیم ولی علی عصر نخوابید. 

بیدار شدم چایی دم کردم، همسرمم اومد( امشب قرار بود با دوستامون بریم سینما که یکیشون شیفت براش گذاشتن و کنسل شد افتاد انشالله هفته اینده). 

همسرم تخمه و خوراکی خریده بود که خودمون بشینیم خونه فیلم ببینیم(جبران سینما🙃😂). 

نشستیم یه فیلم خوب پیدا کردیم،  نیم ساعت از فیلم دیدیم که همکار همسرم باخاش تماس گرفت استپش رو زدیم که تلفنش تموم شه با هم ببینیم، ولی قصد تموم شدن نداشت☠️☠️. 

منم شزوع کردم بهم ریختگی خونه رو مرتب کردم، جارو دستی کشیذم،  ظرف شستم، مهدی رو عوض کردم و باز هم تلفن ادامه داشت،  علی دلش اب انار میخواست،  یکم برا جفتشون اب انار گرفتم. شام هم کوکو سبزی بود که گذاشتم بپزه

بالخره تلفن تموم شد و البته خونه هم کاملا تمیز و مرتب شد.( و اینگونه تهدید رو به فرصت تبدیل کردیم😁😁)  

بعدش نشستیم ادامه فیلم رو دیدیم، اواخر فیلم شام سزو شد و صرف شد، 

فیلم تموم شد،  سفره رو سپردم به اقایون و رفتم نشستم شومیزمو تموم کردم، ولی اتاق بهم ریخته موند و گذاشتم برای فردا. 

الان خاموشی زدیم که علی جون زودتر بخوابه فردا باید صبح زود بیدار شه بره مدرسه

من ولی ویدیوهای خیاطی رو ریختم تو گوشیم،  قبل خواب چند تاشونو ببینم. 

انشالله فردا تا ظهر مبحثی که امروز نتونستم کامل کنم رو تکمیل میکنم. 

برای نهار مرغ میذارم

فردا شب میریم خونه پدر همسرم اگه عصر وقت داشتم یه کیک درست میکنم

پس فردا عصر انشالله میریم سمت خونه مامانم

ظخر جمعه هم داییم خونه مامان بزرگ خدا بیامرزم مهمونی گرفتن،  باید لباسهامون رو برای این سه مهمونی اماده کنم انشالله فردا عصر انجامش میذم

صبح پنج شنبه هم باید پسرا رو ببرم حمام.

امیدوارم روزهای پیش رو برای همگی پر از شادی و حال خوب باشه🥰🥰🥰

سلام بر همگی 

🌸 ذغالهای خاموش راکنار ذغالهای روشن میگذارند تا روشن شود.چون همنشین اثرداردپس دوستی را انتخاب کنید که به شما انرژی ببخشد.

🔹7تا3سرکار

🔹دمنوش چای کوهی+گل محمدی

🔹نماز+قران+ذکر روزسه شنبه

🔹رسیدگی‌ به مینا

🔹استراحت+برنامه انارستان

🔹جمع کردن لباسها+مرتب کردن گوشه کنارا

🔹بیرون کابینتها دستمال شد

🔹با تی قشنگم همه نقاط دوراز دسترس آشپزخانه تمیز شد

🔹گاز+هود+اطرافش برق افتاد

🔹کلی ظرف شستم

🔹دیوارهای آشپزخانه دستمال کشی شد

🔹سرویس از سقف تاکف با متعلقاتش شسته وحسابی برق انداختم

🔹حمام از سقف تا کف با تمام متعلقات ریز و درشتش شسته و برق افتاد، شیرآلات با سرکه و جوش شیرین شسته شد

🔹همه جا جارو شد(هال، آشپزخانه، راهرو، دوتا اتاق و اتاق یه بچه کنکوری) +گردگیری

🔹دوباره به مینا رسیدگی شد

🔹همه سطل زباله ها خالی، شسته و زباله ها رفت حیاط

🔹آنه شرلی دیدم🤗

🔹انرژیم تموم شده بود ولی یک کیک یخچالی درست کردم و دوباره کلی ظرف کثیف شد، زدم رو زاپاس ظرفها را شستم و آشپزخانه جمع شد

🔹مقدمات نهار فردا آماده شد ولی دیگه زاپاس هم تموم شده و نا ندارم. ان شاء الله صبح بلند شم درست کنم.

🔹الان اندازه ای انرژی دارم که مسواک بزنم و برسم اتاق خواب

🍃🌸خدایا...

آنچه را که طاقت آن نداریم بر دوش ما مگذار..(بقره-۲۸۶)

شاد باشید

🍀باز نرسیدم بخونم تون،بالاخره وقت پیدا میکنم😃

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلااااممم دختراااا  دلم براتون یذره شدددد

خوبین ؟ 

گوشی ام در دست تعمیر بود و خودمم پری بودم و به حد فاجعه انگیزی  قاط زده بودم  البته از قاطم یکم اونور تر  اصن اتصالی پیدا کرده بودم اینبار به حد داغااان   و در فلج مغزی بسر میبردم 🥴🥴  باور کنید  بی اغراق در همین حددد !!! خخخ 

البته منو کلا میشناسید  بجای درگیری با دیگران و اطرافیان  بیشتر یقه ی خودمو میگیرمو  همون با خودم درگیر میشم 🤣🤣

البته این سری بصورت ناچیز و  خیییلی کم درگیریم به بچهام و همسرم هم نَشتی پیدا کرد  

یه چند روزی هم قرص فلوکستین خوردم  دو روز اولش عالی بود  بعدش انگار اثر عکس داشت  

و دیگه تموم شدقرصه  و نخوردم  ولی نگم از حال غ قابل کنترلم .... 

شدیدا هم یاد کاربر پاییز  عزیزمون هستم و تا بشه  براشون حمد خوندم این مدت 

ولی خب کارمار  هم  انجام دادم  الان نمی دونم چرا مخم هنگه  برای گزارشیدن 🥴

بععععععععععد دیگه ... 

نگینِ خوشگلمممم  خانم معلم پرتلاش خودمون 

چقدر خوشحالم که برگشتی به جمعمون عزیزم 

چقدررر دلم تنگ شده بود براتون 

اون یکی نگینِ عزیزمون  عروس خانم خوشگل موووون  

کلی لذت بردم از دیدن عکسی که گذاشتی عزیزم 

بهترین لحظه ها رو بااااااعشششق در کنار همسرت داشته باشی عزیزم  تا همیییبشه 😃

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
دوشنبه حوالی 6 و نیم بیدار شدم  علاوه بر ثنا که خونه مونده بود پارسا هم تب داشت و نرفت مدرسه ب ...

وااااای شهرزاد  فقططط درس خوندن ۱۰ تا دوازدت 

خیلی باحال بوود 😆

" اللهم عجل لولیک الفرج "