2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044008 بازدید | 88187 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با learn itپیش میرم. برنامه خوبیه. الان چه سطحی هستید؟

مقدماتی دو

هزینه اشتراک چقدره؟گرفتین تا حالا؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
مقدماتی دو هزینه اشتراک چقدره؟گرفتین تا حالا؟ 

نه تا حالا نگرفتم.

من هر چندروز از اشتراک رایگان استفاده میکنم و ۴ یا ۵تا درس میخونم.

اول مقدماتی ۲ هستم

این نیز بگذرد...                                                       
از کجا تهیه میکنید؟اینترنتی؟بعد از کجا میدونید چه چیزی مناسب پوست شماست؟منظورم اینه راهنما داره؟

اکثر شهرها نمایندگی دارن، من حضوری رفتم

لیست محصولات و خواص‌ش را مطالعه کردم باتوجه به مشکلاتمون، با خانمی که اونجا بود و کاملا باسواد و مطلع، مشورت هم کردم. 

البته روی جعبه ها اطلاعات لازم را داره، بعضی بروشور هم دارن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بچه ها برای تقویت بدن چی خوبه همش خسته ام و دوست دارم بخوابم

کسالت همیشه هم به خاطر کمبود ویتامین نیست. 

شاید غلظت خون دارین یا... 

گاهی پنجره را باز کنین یا توی حیاط، تراس،چند دقیقه اصولی نفسهای عمیق بکشین

توی خونه شنا برین یا طناب بزنین

اگر بخاری دارین حتما طی روز یکی دو بار پنجره را باز کنین هوا عوض بشه و... 

سلام بر همگی

☘️دو نعمت ناشناخته اند؛ سلامتی و امنیت.این دونعمت را برای همه مردم دنیا آرزو میکنیم.

در این دو روز

زبان

درس

کتابخانه رفتم چندتا کتاب گرفتم

دعای 49صحیفه سجادیه

لباسها تا شد

نظافت آشپزخانه +تی

آبیاری گلها

رسیدگی به مینا

شام+نهار فردا

رسیدگی به پوست

شربت زرشک

خوراکی خانگی 

🐸قولی که داده بودم تموم شد

ورزش کششی+30تا شنا

🎀دوتا چالش خودم راهم حسابی حواسم هست

خلاصه کتاب  «آدمهای معمولی» از پادکست بی پلاس (موضوع؛ چطور آدمهای معمولی مثل ما تبدیل میشن به افرادی که راحت هلوکاست ایجاد میکنن،چی میشه یه آدم اونقد خشونت در وجودش بالامیره که راحت تو چشم هم نوعش.....جواب خیلی از سوالهای این روزهای من را داد)

سرگذشت مارکوپولو را گوش کردم بعد از اینهمه سرگذشتهای خشن، از این حسابی لذت بردم و از اونهمه پیشرفتی که اون موقع شرق نسبت به اروپا داشت کیف کردم.

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای (امام صادق) ☘️

شاد باشید

بچه ها برای تقویت بدن چی خوبه همش خسته ام و دوست دارم بخوابم

سلام خوشگل خاانومااا 

زی زی جان پیشنهاد من برای این روزهای شما 

۴ شیره هست 

۴ شیره نبود  ۳ شیره بگیر

و حتی فقط و فقط  ۱ شیرَش هم الان کللللی برای شما مفیده 

بجان خودم حتی شده فقط شیره ی انگور  رو  روزی چندتا قاشق  میل کنید  بعد یه مدت متوجه میشید که چقدر سرحال تر شدین 

البته که باید خودمم به این نسخه م عمل کنم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام خوبید خوشید   من از دیروز بهترم 

برنامم برا امروز 

برم دکتر روان پزشک برا خودم و پسرم 

صبحانه و ظرفاش 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

چند تماس تلفنی هست بگیرم 

نهار درست کنم 

ظرفاش بشورم 

شام و ظرفاش 

نهار فردای همسرم 

برم دارو خانه برا داروها 

برم مدرسه ی پسرم دنبالش 

سطل زباله خالی بشه 

نمازام بخونم 

دارو ها خورده بشه 

امگا ۳ پسرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

گزارش دیروز 

طبق برنامه لباس ها رو شستم 

۳۰ صفحه درس خوندم 

نهار و شام پختم و خوردیم 

ظرف شستم 

گاز رو تمیز کردم 

۱ ساعت رفتم خونه مادرشوهرم تا بچه مو ببینن

برنامه امروز 

ناهار مرغ بذارم 

۴۰ صفحه درس 

شام رو هنوز نمیدونم چیکار کنم 

ظرف ها رو بشورم 

خودم برم دکتر 

۲ ساعت نی نی مو باز بزارم حداقل ۱ ساعت باهاش صحبت و بازی کنم

لباس های نی نی رو بشورم

داروهای نی نی رو بدم 

بعد از انجام هر کار اجازه استفاده از گوشی رو دارم

سلام خوشگل خاانومااا  زی زی جان پیشنهاد من برای این روزهای شما  ۴ شیره هست  ۴ ش ...

فقط شیره انگور دارم فک کنم بخاطر عمل خیلی کم جون شدم ۳ ساعت تو اتاق عمل بودم تا ده روز هم سفالکسین ۵۰۰ هر شش ساعت باید بخورم

سلام من صبح ساعت ۶ بخاطر دارو بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره مامانم رو خدا خیر بده از یکشنبه هفته پیش خونه ماست بیشتر کارها رو مامان می‌کنه چون من نمیتونم خیلی سرم رو پایین بگیرم امروز فقط روبالشتی شستم و عوض کردم به گل هام کود دادم دخترم رو بردم مهد ظهر هم رفتم دنبالش ظرفای ظرفشویی رو خالی کردم و گذاشتم کابینت 

واقعا خیلی نمیتونم کار کنم سریع خسته میشم و بدنم عرق میکنه