2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044008 بازدید | 88187 پست

سلامی دوباره🌹🌹🌹🥰. 

عصر برای پسرا جلو تی وی بالشت گذاشتم و پتو روشون انداختم به امید اینکه خودشون بخوابن، مهدی صبح زود بیدار شده بود خوابید ولی طبق معمول علی مقاومت کرد. 

منم یه ساعتی خوابیدم

اذان شد،  چایی دم کردم سفره انداختم افطار کردم

نمازمو خوندم

یه خرید سوپری داشتم، علی جون رفت دم در تحویل گرفت.(در راستای واسپاری مسئولیتها 😁😎). 

دوش گرفتم و لباس دستی شستم و انداختم ماشین پهن شد

نشستم پای لپتاپ، حدودا ۵ اپیزود نگاه کردم و تمرین کردم(هر چی بیشتر پیش میرم تخصصی تر و سختتر میشه، ولی من میتونم،  باااید بتونم 😎👊.) 

همسرم اومد، کیک خریده بود،  قهوه درست کرد و با کیک خوردیم. 

یکم راجب مسایل کاریش صحبت کردیم و احتمالا باز هم شبها دیرتر بیاد😐☠️. 

با علی جون یه کاردستی درست کردیم،  یه جوجه،  پیشرفت خوبی داشتیم، بخشهاییش رو من درست کردم و بخشهاییش رو علی جون،  قبلا تقریبا خودم همه رو. درست میکردم ولی تاثیرات کار گروهی مدرسه کاملا مشهود بود،  کار رو تقسیم کردیم من بال و پاهای جوجه رو درست کردم و چسبوندم، علی جون دم و نوک و چشمهای جوجه رو. 

و خب ناگفته نماند ده دقیقه بعد پاهای جوجه توسط جناب مهدی از بدن جدا شد🙄🥲. 

شام رو دیر وقت خوردیم، هم بخاطر کیک سنگین بودیم و بی میل به شام، هم اینکه گفتم دیرتر بخوریم فردا میخوام روزه بگیرم. 

بعد شام هم خاموشی زدیم ولی پسرا تازه بازیشون شروع شده، تا کی دوباره قصد خوابیدن کنند. 

شبتون قشنگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من برنامه ی دیروزم نوشتم به نصفش رسیدم که انفولانزام کم کم‌نمایان شد  از قبلم مریض بودم ولی ننداخته بودنتم 

رفتم بیمارستان سرم زدم   دیگه اومدم خونه شام عدسی گذاشتم و ظرفا موند 

امروز میخوام

نهار درست کنم 

ظرفا رو بشورم 

یکم اتاقم مرتب بشه 

شام بپزم 

به زور اصلا حال ندارم برم دنبال پسرم مدرسه 

آشفالا رو از سطل خالی کنم 

نماز بخونم 

دارو ها خورده بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام من برنامه ی دیروزم نوشتم به نصفش رسیدم که انفولانزام کم کم‌نمایان شد  از قبلم مریض بودم ول ...

بیماری دور باشه ازتون سوسن جان ،ان شاءالله زود‌تر خوب بشید ،مراقب خودت باش 

سلام من برنامه ی دیروزم نوشتم به نصفش رسیدم که انفولانزام کم کم‌نمایان شد  از قبلم مریض بودم ول ...

دوستم ان شالله زود خوب بشی.

یه امشب شامو بی خیال شو.از بیرون بگیر.

بیشتر استراحت کن.

اگر هم امکانش هست خواهرجان رو بفرست دنبال پسرت ببرنش خونه مامان

این نیز بگذرد...                                                       

سلام به همه من تازه این تاپیک رو دیدم چون چند وقته افسرده و بی برنامه شدم خواستم اینجا گزارش کار بدم تا شاید به روال گذشته ام برگشتم

متاهلم و شاغل اما چون ۲ ماهه زایمان کردم تو مرخصی ام 

امسال تازه ارشد دارم میخونم چون به خاطر نی نی نمیتونم برم دانشگاه برای همین پیام نور میرم 

۲۵ روز مونده به امتحانام اما به خاطر اینکه نی نیم مریضی طولانی داشت و اصلا حوصله نداشتم هیچی نخوندم 

بماند که تا مریضی قبلی خوب شد و خواستم رنگ ارامش ببینم گفتن مشکل قلبی داره و باید ۳ ماه صبر کنیم تا انشالله خودش برطرف شه (تورو خدا برای گل پسرم دعا کنید تا ۳ ماه دیگه خوب شه من دیگه طاقت مریضی شو ندارم )

میخوام ان شالله با یه برنامه درست هم درسای ارشدم رو بخونم و هم به کارای خونه برسم

کارایی که از صبح کردم 

چون دیروز تا ساعت ۹ شب پیش متخصص بودیم هلاک بودم و امروز ۱۱ با نی نی از خواب بیدار شدم 

جاهارو جمع کردم 

نی نی رو ۱ ساعت باز گذاشتم و باهاش بازی و صحبت کردم 

ظرف ها رو شستم 

کارهایی که باید بکنم 

ناهار بپزم (همسرم ۳ میرسه خونه هنوز تصمیم نگرفتم چی بپزم سرما حورده ام هست🤧)

۳۰ صفحه درس بخونم 

تا کارام رو نکردم سمت گوشی نیام 

دوباره ۲ ساعت پسری رو باز بذارم 

لباس های پسرم رو بشورم 

ماشین رو ۲ بار به برق بزنم 

لباس ها رو تا کنم 

شام بپزم

دوستم ان شالله زود خوب بشی. یه امشب شامو بی خیال شو.از بیرون بگیر. بیشتر استراحت کن. اگر هم امکان ...

😘😘😘

یه شیاف زدم  سرپا شدم  تازه کارامم کردم 😎

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کارایی که از صبح کردم  چون دیروز تا ساعت ۹ شب پیش متخصص بودیم هلاک بودم و امروز ۱۱ با نی نی از ...

ان شالله که برطرف میشه 

همیشه سالم باشه ان شالله 

راستی به تاپیک خوش اومدی 

کارایی که از صبح کردم  چون دیروز تا ساعت ۹ شب پیش متخصص بودیم هلاک بودم و امروز ۱۱ با نی نی از ...

فقط عاشق اون لحظه ای شدم که با نی نی حرف زدی و بازی کردی 🤩🤩🤩🤩😍😍😍 

خدا برات حفظش کنه ،مشکلش هم زودتر حل بشه انشاءالله.🤲

سلام دوستای خوبم ...من 10 سال پیش عضو این گروه شدم ...همون اوایل یه سری برنامه هارو اجرا میکردم ولی دیگه بیخیال شدم ...الان که بعد از مدتها اومدم نی نی سایت باورم نمیشه که هنوز این تاپیک هست و فعالع ...جالبه برام...دوستان مطالب مفید و برنامه ریزی همون دوصفحه اول هست ؟