2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043983 بازدید | 88186 پست
پزووووو🙄

😁😎

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااامممم دوستای جاااان  خوبین ؟  ببخشید دختر دهقان  کی و کجا می پَخشه ؟

من ساعت 3ونیم عصر از شبکه قرآن نگاه میکنم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر اینها را از پادکست رخ گوش می‌کنم. این پادکست را میتونی تو تل گرام جستجو کنی، یا اینکه یکی از ا ...

متوجه شدم.ممنون

این نیز بگذرد...                                                       
سلام صبح بارونی تون بخیر ☘️آن چیزی که هرروز انجام می‌دهید درست است نه آن کارهایی که هر از گاهی ...

زبان رو با چه منبعی میخونید؟

یا کلاس میرین؟

این نیز بگذرد...                                                       
قطعا که می دونم زیبایی عزیزدلمم 💖 اما خب نچرراااال هم خودش  عندِ زیباییه عشششق جان 🥰 و خودش ...

عزیزی رومینا جان 😘😍

انقد قشنگ حرف میزنی بلد نیستم جواب بدم که ❤️

بچه ها میدونن در مورد من همون بخش اعتماد به نفس فقط زیادی فعاله 😜

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام برنامتون عالیه، ببخشید من خودم دارم خیاطی یاد میگیرم البته مجازی هم ثبت نام کردم اما کلا هنوز د ...

سلام عزیزم

شما لطف دارین

راستش تجربه من کلا تو بحث اموزش (نه فقط خیاطی بلکه هر اموزشی)  اینه که یه مدرس خوب،  یه دوره خوب که امتحانشو پس داده بخرم و طبق اون پیش برم، اینطوری تجربه و علم یکی که این راه رو تا حد زیادی پیش رفته داری و نیاز ی نیست خورد خورد خودت تجربه کنی و پیش بری.  تو زمان و "برخلاف تصور"  تو هزینه ت خیلی صرفه جویی میشه. 

حالا با این معیار روش و مدرسی که داره بهتون اموزش میده رو تحلیل کنین. انشالله که پیشرفت خوبی داشته باشین🌻🌻🌻

زبان رو با چه منبعی میخونید؟ یا کلاس میرین؟

با لرن ایت واگر وقت کنم یک صفحه هم لغت از فرهنگ جیبی میخونم

همینجا تشکر میکنم از زهرا مامان علی جون بابت معرفی این برنامه واقعا عالیه😘🌹

سلام شب بخیر

امروز تونستم به کارام برسم 

خیارشور انداختم 

جارو کشیدم 

لباس جمع کردم 

کابینت مرتب کردم بیرون ریختم 

دوباره چیذم

فیلم دیدم 

رفتم خرید 

پیاده رویم کردم 

اما پادکست وقت نکردم گوش بدم

شام ونهارمم که گذاشتم

سلام این کرم ها که فرمودین چی هستن؟

سلام 

کرم جوانه گندم؛ ترکیباتش روغن جوانه گندم. بادام شیرین بادام تلخ هسته آلبالو. عسل وگلاب. خواص؛ ضد لک. ضد چین و چروک ویتامینه کننده و شاداب کننده پوست. 

قطره زیبایی؛ ترکیباتش؛ عسل وحشی روغن زیتون سرکه... خواص‌؛ درمان اختصاصی گودی و کبودی زیرچشم. از بین برنده لک و جای جوش. ازبین برنده چین وچروک.ابرسان لطیف کننده روشن کننده جوان کننده.... 

صابون را هم روزی یکبار برای شستشوی معمولی استفاده میکنم(متناسب با نیاز پوستم نوعشون را انتخاب کردم) 

برخلاف محصولات شیمیایی که موقع استفاده پوست سنگین میشه و آدم خسته میشه اینها خیلی سبک هستن قیمت خیلی پایینی هم دارن وخیلی هم موثر ترند

سلام بر همگی

☘️دو نعمت ناشناخته اند؛ سلامتی و امنیت.این دونعمت را برای همه مردم دنیا آرزو میکنیم.

تمام هفته منتظر جمعه هستم که تاظهر بخوابم جمعه که میشه حیفم میاد روز تعطیل را به خوابیدن بگذرونم 5ونیم بیدارم نام این بیماری چیست آیا؟!

نت گردی

دوبار لباسشویی روشن شد

زبان

خواب قبل نهار

نهار(تهچین ابتکاری خودم)

خوشگلاسیون(پوست، ابرو...)

درس

کیک هویج

کدو قبلا پخته بودم طعمش را دوست نداشتم پوره کردم بعدا کیک درست کنم

نهار فردا

رسیدگی به مینا

آماده کردن خوراکی خانگی برای فردا خودم و دخترم.

دوبار پفیلا درست کردم

چندین بار گاز تمیز شد

چندین بار ظرف شسته شد

نظافت آشپزخانه+جارو دستی+تی

نظافت سرویس

مستند ضد دیدم(درمورد استفاده تجاری از کودکان در فضای مجازی بود)

زباله ها و دستمال‌های خیس بیرون

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای (امام صادق) ☘️

شاد باشید

عزیزی رومینا جان 😘😍 انقد قشنگ حرف میزنی بلد نیستم جواب بدم که ❤️ بچه ها میدونن در مورد من همون ب ...

سهلام برکدبانوهای دوستداشتنی 💖

همگی"  الله قوت "

شهرزاد خوووشگلم  لطف داری عزیزم  شکسته نفسی نفرمایید بااانو 

عکس پروفایلتم بیستِ بیسته دمت گرررم  ،بشادی ازش استفاده کنی 😄  یا بهتره بگم باهاش بیای از شادی ها و موفقیت هات تند تند برامون بگزارشی خواهرجون 😘

و اما بنده : 

از همون وقتی که ناپدیدم نمی دونم دقیقا از کی ! 

به روتین ها مشغول بودم  به اضافه ی هی شستن و باز هم هِی شستنِ کوه ظرف نشسته ای که ازشون هِی بدلایلی  عقب مونده بودم !! بالاخره  دیشب به اتمام رسوندمشون  🥴

چون همسرم یکی دوساعت بیستر تشریف داشتن  و از اون یکی دوساعت   ' حداقل نیم ساعتی مراقب دختر بودن بیشتر توسط  چشم هاشون'        استخراج شد !!! 

جمله سنگین بود چقدر !!! 🙄

پاسماوری ها و باقیمانده ی کشوی قاشق چنگالها + کشوی پایینیش  ابزار آلات مثل چاقو تیز کن ،رنده ، گوشت کوب  و اینجور چیزا هم شسته شدن 

آمممماااا  مشکل اینجاست که باید همه شون همون موقع خشکونده میشدن  که نشدن !🙄  یعنی اینجاشو دیگه اهالی خونه همکاری نکردن !! 

حالا من موندم با یه سبد قاشق چنگال تمیز  که باید لکه گیری و اضافی هاشون سلفون کشی و مرتب بشن 🥴

همون پاسماوری جان ها هم فک کنم پر از لک خشک شده باشن !!! 

امروز هم از صب تا حالا بیرون اجباری بودیم 

کارهای دیگه هم انجام دادم که دیگه بیشتر بخوام به مغزم فشار بیارم  انرژی میخواد  که نیییست !!! خخخخ

تا دو و نیم  بخودم وقت میدم  اگر باطریم تموم نشه و نخوابم  ببینم قاشق ها رو به کجا میرسونم 🤔  اگر بشه ناهارمم بپزم که عالی میشه 

چون روزا دستام توسط دخترم بسته است  مجبورم گزینه ی جغد بودن رو انتخاب کنم !!

وقت نمیکنم برم امضامو تغییربدم  فعلا همینجا بگم حرف دل جان رو 

" اللهم عجل لولیک الفرج ، خدای مهربون زودتر ناجی مون رو بفرسسسست که خسته ترینیم  "

اینم یه صلوات دسته جمعی به همین نیت : 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام من هنوز نخوابیدم صبح هم باید6 بیداربشم

نهار فردا رو آماده کردم پسرم میبره مدرسه دخترم شیفت بعدازظهری هست چون دو روز بخاطر سرما خورگی غایب بوده فردا صبح باید تو درسا کمکش کنم پس نهار دارم. 

گزارش

امروز بیشتر وقتم تو نی نی سایت گذشت

ساعت8 بیداری

نماز شکرگزاری و نماز عاقبت به خیری فرزندان خونده شد

لباسشویی روشن شد

صبحونه آماده و صرف شد

با کمک دخترا خونه مرتب شد

جارو زدم

نهار درست کردم تا آماده شدنش با دخترا نقاشی کشیدم

نهار خورده شد

ظرفها شسته و جمع شد

با دخترم تکالیفش تا حدودی رسیدگی و انجام شد

دختر کوچیکه رو خوابوندم

ی کمکی دوباره جمع و جور ریخت و پاشای دختر کوچیکه

رفتم ی مقدار خرید

شام آماده و صرف شد 

ظرفاش شسته و جمع شد

نماز شب خونده شد

سوره واقعه و حشر خونده شد

🌹❤️❤️🌹

با لرن ایت واگر وقت کنم یک صفحه هم لغت از فرهنگ جیبی میخونم همینجا تشکر میکنم از زهرا مامان علی جون ...

منم با learn itپیش میرم.

برنامه خوبیه.

الان چه سطحی هستید؟

این نیز بگذرد...