2777
2789

بیایید به داشته هامون فکر کنیم و بابتش خداروشکر کنیم..🤍

خدایا بابت خانواده ی خوبم...سلامتیم...آسایش و رفاهم "ازت ممنونم💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

بابت حضورش وجودش اینکه اجازه میده باهاش حرف بزنیم 

به خاطر وجود خیر اهل بیت علیهم السلام 

به خاطر تمام نعمت‌هایی که برامون عادی شده نمی‌بینیم و حتی طلبکاریم ازش 

به خاطر اینکه رحمتش رو پیشی داده بر غضب و خشمش

بابت شام امشب ک ابجیم درس کرده

واقعا شاکر خدام🦧🫧🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوف زیاده جهان هستی درخت ها خاک نور صدا واییی یه عالمه چیز خدایا بی نهایت شکرت

کلا خودمون از پاهاودستامون از نوک انگشت تا پوست تا رگ های داخلش تا حسش که میتونیم حرکتش بدیم

تا نوک سرمون که و رگ های داخلی سر تا دست و کمر و کلا اعصاب مختلف برای اجزای بدن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بابت همه چیز. همین انگشتایی که الان دارم باهاش تایپ می‌کنم. برای چشمام که می‌بینن. برای پدر و مادرم. برای همه‌ی نعمتایی که اصلا یادمون نیست اما وقتی از دستشون میدیم از خدا شکایت می‌کنیم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

بابت شام امشب ک ابجیم درس کردهواقعا شاکر خدام🦧🫧🦦

چی بود😐😂

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

چی بود😐😂

ته چین

هنو رو گازه

امیدوارم خوب باشه🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ته چینهنو رو گازهامیدوارم خوب باشه🦦

نوش جونت💚✨️

نوش جونت💚✨️

شام شمام نوش جونت😍