2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043916 بازدید | 88185 پست
والله رومینا جان من که تجربه ای ندارم، ابروهای خودم اونقد ضخیم و پرپشت که باید کمش هم بکنم😁

پزووووو🙄

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله رومینا جان من که تجربه ای ندارم، ابروهای خودم اونقد ضخیم و پرپشت که باید کمش هم بکنم😁

اضافی شو بده بیاد برا من عششق جان 

برای من  دیگه دوتا ابرو نیست   بلکه  دوتا  تارِ موئه  😄😄

دیگه تقویتشون هم نکردم 😑

همیشه که از اون تار نازک ها بود  اما خب پُر   ولی بعد دخترم و تیروئید و اینا  هیچی دیگه ازشون نمونده 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
قربونت  فقط گفتم نچرالم، حالا این نچرال بودن خوشگله یا نه که معلوم نیست 😬

قطعا که می دونم زیبایی عزیزدلمم 💖

اما خب نچرراااال هم خودش  عندِ زیباییه عشششق جان 🥰

و خودش نشون دهنده ی  کلی حرفه ... 

مثلا نشون دهنده ی :

زیبایی 

اعتماد بنفس 

عزت نفس  که اینا خودش هم زیبا کننده ی صورته هم بتنهایی و  با اختلاف بسیاااار زیبا تر از چهره  

و هنوز هم کلللی حرف دیگه ... 

اما بهتره دیگه بیام پایین از منبر 😬 !!!! 

و  گذشته از همه ی اینا  اینجا  شخصیت بسیار دوستداشتنی ته که برامون مهمه  🥰🥰

ضمنا فکر نکنید از روی عادت هی به همه تون میگم " عشق جان " 

نه جانانم  تک تک تون  برام عششقید که میگم 😊

بععععله  هیچ کلمه ای  از طرف من الکی گفته نمیشه .!

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلامی از شب جمعه

امروز صبح فایزه اومد خونمون،  برای بچه ها کلی خوراکی اورد،  پسرا هم کله سحر بیدار شدن نشستن به چیپس و پفک خوردن🙄😁. مهدی کلا خواب بود، تو خلسه ی خواب و بیداری داشت میخورد که عقب نمونه😐. 

بعدش با هم صبحانه خوردیم و من نشستم پای لپتاپ. 

تت ظهر یبار اومد م چایی خوردم یبار نماز خوندم یبارم نهار خوردیم،  بقبه شو بی وقفه تمرین کردم و البته مغزم اخراش داشت رد میداد دیگه😁. 

فایزه رفت و منم پسرا رو خوابوندم،  خودم خوابم نبرد بلند شدم بخش اخر پارچه مو برش زدم(همون ۴.۵ متر مورد نظر) بالخره تمومش کردم😎😊. البته که اخریا رو فقط برش زدم هنوز دوختش مونده که انشالله فردا. 

همسرم اومد کافی میکس درست کردم با هم. خوردیم. 

قرار بود بریم خونه پدر همسرم، گوسفند کشته بودن و شب شام دعوت بودیم،  دوش گرفتم لباس بچه ها رو حاضر کردم،  یه ست پارسال همین موقعها دوخته بودم، نمیدونم چرا مپوشیده بودمش امشب افتتاحش کردم و. پوشیدم، شلوارش خیلی راحت بود، رفت تو لیست علاقه مندی هام🥰. 

حاضر شدیم رفتیم سمت خونه پدر همسرم،  تو مسیر براشون نون گرفتیم منم یه خرازی رفتم یکم وسیله لازم داشتم خریدم. 

مهمونی خوب بود خداروشکر،  بعد مدت طولانی (فک کنم دوماهی بود اینطوری همه جمع نشده بودن) همه دوباره جمع شدن و خداروشکر خوش گذشت. 

پسرا حسابی بازی کردن و بهشون خوش گذشت. 

تازه برگشتیم خونه و خونه ترکیده ولی انشالله فردا عصر یه تنیزکاری حسابی انجام میدم

فردا صبح هم قرار شد همگی بریم بهشت رضا. 

عصر انشالله خیاطیامو جمع بندی کنم و خونه رو. مرتب کنم

یادم باشه راجب استخرهای نزدیک خونه هم سرچ کنم و برای هفته اینده یه روز مشخص کنیم بریم استخر. 

اخر هفته همگی پر از شادی🥰🥰🥰

سلامی از شب جمعه امروز صبح فایزه اومد خونمون،  برای بچه ها کلی خوراکی اورد،  پسرا هم کله ...

سلام برنامتون عالیه، ببخشید من خودم دارم خیاطی یاد میگیرم البته مجازی هم ثبت نام کردم اما کلا هنوز دستم راه نیفتاده ی سوال شنیدم خیلی ها بدون الگو شومیز و لباس اینا برش میزنن واقعا خوب میشه؟ 

سلام وشب بخیر و همه دوستان گلم

من از بس کارام تکراری و خسته کننده پیش میره دیگه خجالت میکشیدم گزارش بدم فقط میخوندمتون از امشب تصمیم گرفتم ب خودم فشار بیارم و برای 30 روز اینجا گزارش بدم تا در انتها ی ارزشیابی بشم... (خدا کنه کم نیارم و  بتونم سر تصميم بمونم و اجراش کنم) 

گزارش

صبح ساعت8:30 بیداری

نماز شکرگزاری و عاقبت بخیری فرزندان خونده شد

اسفند دود کردم

لباسشویی روشن کردم

صبحانه آماده. خورده و ظرفاش شسته شد. 

ی دسر درست کردم(مسقطی) 

کمد اتاق کامل تمیز و مرتب شد

نهار از قبل داشتم گرم شد برای بچه‌ها خودم هوس املت کردم درست شد صرف شد ظرفها شسته و جمع شدن

با کلی زحمت بچه‌ها رو خوابوندم

ک برم اتاق رو کامل انجام کنم ک نی نی سایت گولم زد و تا تو نی نی سایت چرخیدم بچه‌ها بیدار شدن

آب پرتقال گرفتم براشون

دوباره رفتم اتاق رو کمی سروسامان دادم

لباسا اتو و. جمع شدن

شام خوردیم ظرفها نشسته موندن برای فردا 

خونه دوباره شلخته شد موند واسه فردا

نماز شب خوندم

سوره واقعه رو خوندم

الان هم سوره حشر رو بخونم و بخوابم

شب بخیر.. 

سلام صبح بارونی تون بخیر

☘️آن چیزی که هرروز انجام می‌دهید درست است نه آن کارهایی که هر از گاهی انجام می‌دهید.

7تا3سرکار بودم(بخشی دیگه از تاریخ را گوش کردم+سعی کردم بقیه کتابخانه نیمه شب راهم گوش کنم چون موضوعش را دوست داشتم ولی خوانشش خیلی بد بود واقعا نتونستم)

نهار+رعنا دختر دهقان دیدم+مستندایرانگرد+کمی از مستند «تنها،قطب شمال»، این افراد برام جالبن مخصوصا خانمها

قرآن

زبان

درس

حمام+شستن لباس با دست+رسیدگی‌های بعدش

دوبار دمنوش(زیره، دارچین) درست کردم

شام

زباله ها رفت بیرون

ودیگر هیچ.. میخوام تا عصر جمعه هیچ کاری انجام ندم و استراحت کنم

☘️خدایا ایام زندگانی مرا به چیزی اختصاص بده که مرا برای آن آفریده ای (امام صادق) ☘️

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بی زحمت بفرمایید از کجا باید دانلودش کنم.

بیشتر اینها را از پادکست رخ گوش می‌کنم. این پادکست را میتونی تو تل گرام جستجو کنی، یا اینکه یکی از این اپلیکیشن های پادگیر مثل کست باکس را نصب کنی اونجا همه پادکست‌ها را داره میتونی رخ را جستجو کنی و استفاده کنی. 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
رعنا دختر دهقان خیلی عالیه. من مهارتهای زندگی رو هم دوست دارم از بچه هام پیگیرترم.هرجا نشون بده، حت ...

کودک درونم عاشق کودک درونت شد😃😍