2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043492 بازدید | 88177 پست
سلام  به روی ماهت عزیزدلم 🥺 والا چی بگم حال روحیم خوب نیست  مدام در حال گریه ام ( ...

درمان دارویی خیلی تو بهبود افسردگی موثره.

هورمون‌ها که نرمال بشن خیلی حال آدم بهتر می‌شه.

اصلا انگار یه در جدید به روی آدم باز شده...

سلام عزیزم من خیلی استرسی هستم بخاطر همین غذام خوب در نمیاد  وقتی حالم خوبه غذاهای خوبی میپزم& ...

عزیززززم❤️خوب وسواس فکری درمان داره زیبا❤️چرا خودتو اذیت میکنی انقدر،کوچولو کوچولو شروع کن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من خیلی استرسی هستم بخاطر همین غذام خوب در نمیاد  وقتی حالم خوبه غذاهای خوبی میپزم& ...

سلام عزیزم من فکر می کنم اکثرا توی بعضی از شرایط دچار این حالتها می شیم اما چقدر خوب بود که می تونستیم زود فراموش کنیم و به حرف بی منطق دیگران زیاد بها ندیم خیلی سخته .

خانواده شوهر هم که انگار باید اینطور باشن عادی و طبیعیه.

تولداتون مبارک باشه وخوشبخت وشاد باشید    

ممنونم ازتون ❤

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
تولدتون مبارک باشه عزیزم.

😍🙏

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام قربونت من خوبم شما چطوری ؟ راستش منم بیخبرم @r_p   ریحانه جون بیا ببینم دختر  ک ...

سلام😁خوبین شما ؟

نیومدنم از عوارض حضوری شدن دانشگاست 😑 همش در رفت و امد بین خونه و دانشگاه و پانسیون و اموزشگاهم 😂

وسط رفت و امد ، یکم درسم میخونم 😁 ( هیچ وقت فکر نمیکردم از تموم شدن کرونا ناراحت بشم 🚶‍♀️)

اینقدر نی نی سایت نیومده بودم ، رمز اکانتم یادم رفته بود😱یه هفتست هی دارم هر چی عدد تو ذهنم میاد و میزنم که بیاد تو ولی نمیشه 😒 تا بالاخره موفق شدم 😎

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
سلام دیانا جان  عزیز چه خبر از خانم دکتر ریحانه جون عزیز دلمون براش تنگ شده کجایی Q_r

سلام😁خوبین شما ؟ همین جاهام زیر سایه ی شما

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام صبحتون بخیر 

من همچنان نرم نرمک در حال خونه تکونی ام 

دیروز علاوه بر کارهای روتین که خیلی هم بود حموم رو اساسی شستم 

خونه رو سعی میکنم تمیز نگه دارم و شب قبل خواب هم حتما مرتب کنم 

بی صبرانه منتظرم پارسا آخرین آزمونش رو هم بده که همچین درست حسابی از بچه ها کار بکشم 😬

یک قورباغه خیلی زشت شده برام تمیز کردن گاز هی مینویسم تو لیستم هی ازش رد میشم   داغونه ها داغون 

اینجا نوشتم که شب بیام بگم تمیزش کردم 

امروز باز چند تا شلوغ کاری و جابه جایی و پاکسازی دارم اگر فرصت شد انجام بدم، میام میگم 

اوه این پز رو هم بدم امروز از 4:15 بیدار شدم، الانم از صف نونوایی سنگک بعد از پیاده روی دارم گزارش میدم 😎

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام صبحتون بخیر  من همچنان نرم نرمک در حال خونه تکونی ام  دیروز علاوه بر کارهای روتین ک ...

آفرین به تو بانوی ورزشکار 

مادر نمونه

از گاز نگو که خیلی بی تربیته!!!!

این نیز بگذرد...                                                       
سلام😁خوبین شما ؟ همین جاهام زیر سایه ی شما

خوبی عزیزم زیر سایه آقامرتضی علی باشی خانم دکتر عزیز انشاء  الله مثل همیشه موفق وسالم باشی دلمون تنگت شده بود 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سلام اگه شیطونه و مدام یه جا بند نمیشه به نظر من کلاسی ثبت نام کن که انرژیش تخلیه بشه .

آره بانو جان همش میخاد بره توکوچه فعلا کلاس زبانم ثبت نامش کردم احتمالا ورزش هم ثبت نام کنم 

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
آفرین به تو بانوی ورزشکار  مادر نمونه از گاز نگو که خیلی بی تربیته!!!!

قربونت 🌺

گاز من مخصوصا از اون بی تربیت هاست 

من مشکلی که دارم اینه به دون دستکش نمیتونم کار کنم، بعد هر دفعه هم گاز پاک کن دستکشم رو سوراخ میکنه، برای همین هی صبر میکنم ببینم شاید همسر تمیز کنه که تلفات دستکش ندم،. اما اینبار دیگه دم به تله ندادن 😬

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
امیدوارم اینطوری بشه  حال الانم  که خیلی بده  امیدوارم لااقل مشکلم خیلی ج ...

سسلام عزیزم . امیدوارم حالتون بهتر باشه . ان شاءالله که هر چه زودتر از نظر روحی و جسمی به سلامتی کامل برسی .  پنجم که رفتید دکتر حتما خبرشو بگو . منتظرهستیم . 

حتما سر نمازام دعات میکنم . 😘😘😘

🖤🖤🖤🖤