2777
2789
عنوان

کاش 500میلیون برا خودم داشتم

67 بازدید | 8 پست

بعد میرفتم عملای مورد نیاز صورتمو انجام میدادم

بعدش یه عالمه لباسای قشنگ میگرفتم با بقیشم یه کار کوچیک راه مینداختم

بعضیا انقد دارن انگار فامیلای خدان:) این آرزوی من براشون خنده داره

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانا سخن از زبان ما می‌گویی من که کامل نچرالم ولی دلم یه عمل بینی میخواد که اونم محاله چون پولشو ندا ...

من دلم میخواد چشامو لیزیک کنم صوتمو بوکال فت کنم لوزه مو عمل کنم... 

بینی مرحله آخره

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 

شدید بهتر بود بگید ‘۵۰۰ تومن پول اضافه’. من دلم نمیاد این طوری خرج کنم. مطمنم شما هم اگر داشتید، به کارای مهم تر استفادش میکردید. 

در ضمن، درآوردن چربی بوکال کاری هست که خیلی پشیمون میشید!!!!! اولا اینکه از ‘مد’ افتاده و ثانیا اینکه با افزایش سن، میران چربی صورت کم میشه و افراد برای جبران، چربی و ژل ترریق میکنن. حالا شما فکر کن به کاری که تمایل به انجامش دارید….