2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043360 بازدید | 88176 پست
ممیدونم سخته ولی به روی خودت نیار 😬 بزار بگه .  راهی پیدا کن تا همسرت کمکت کنه . منظورم رگه خ ...

نمیدونم چجور رگ خوابشو پیداکنم اصلا هوامونداره بعضی وقتاحس میکنم من فقط تواین خونه پرستاربچم

نمیدونم چجور رگ خوابشو پیداکنم اصلا هوامونداره بعضی وقتاحس میکنم من فقط تواین خونه پرستاربچم

من یه قطره به بچم میدادم دکتر نوشته بود.ترکیب گشنیز نعنا و بادرنجبویه بود .اینجا یکی گفته بود نعنا رفلاکس رو تشدید میکنه .اما من اونو بهش میدادم آب روی آتیش بود .باید پنج قطرش رو بریزی تو سه تا قاشق شیر خودت

گیر میچر خارجی هم خیلی خوبه

خودت دمنوش زیره بخور .یه آش هم تو شهر ما هست برای تمیز شدن شیر مادر که بچه دل درد نگیره.رشته رو بزار با آب یکم بپزه .یکم سرکه بزن بهش در حدی که ترشیش اذیتت نکنه .مادر شوهر من صد بار دستور اینو به من میگفت😐😑😑 ولی من حوصله این کارا رو نداشتم.ولی تو داشته باش

یه چیز دیگه هم که ما به بچه میدیم شور و شیرین هست .نمیدونم برای کولیک شدید تاثیر داره یا نه

اما بنظر من گیر میچر باز بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامم برا امروز

خوندن کتاب   ۱ ساعت

کار کردن درس پسرم  ۲ ساعت

خوردن قهوه  

زدن دارو به موهام و صورتم 

پختن نهار

خوندن نمازا

تمیز کردن اتاقم     

پختن شام و غذای همسرم 

شستن ظرفای شام

مرتب کردن پذیرایی

جمع کردن لباس خشک ها و تا زدنشون 

خوردن داروها

خالی کردن سطل زباله 

تمیز کردن گاز و چدن هاش و توری هود 

شاید بریم   اونجایی که براتون عکس میزاشتم و زمین ببینیم برا خرید ،  اگر بریم ۴ ساعت تا ۶ ساعت اونجا   برم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام سلام   

گزارش دیروز :

خونه رو جاروبرقی کشیدم 

بسته پستی تحویل گرفتم 

خرید اینترنتی انجام شد

خریدای روز قبل جابجا شد

روبالشتی دوخته شد

چندتا قورباغه قورت دادم 

در بی حوصله ترین روزا بسر میبرم 

از مطالعه و ورزش خبری نیس ولی تا دلتون بخواد پیاده روی هست سالم خوری هست پاکسازی هست 

روز و روزگارتون خوش  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
برنامم برا امروز خوندن کتاب   ۱ ساعت کار کردن درس پسرم  ۲ ساعت خوردن قهوه   زدن د ...

جاااااانم   ان شالللللله

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام  😍😍حال و احوال 💕💕💕💕 خوبید خوشید ؟؟😘😘😘😘 غیبت این دو سه هفته ای ، حال روحی مساعد ...

عزیزم    

والا دوست دارم سخت بگیرم اما حس تنبلیم قوی تره😂 کمال گرا هم درست گفتی اما آخه تو اونم موفق نیستم ...

من کل زندگیم تنهام،بودم و هستم در تمام مقاطع و نقاط حساس،تحصیل،ازدواج،خرید خونه و ماشین و...حتی خرید جهیزیه ام😅و مریضی ها و...در استانه سی سالگی به این نتیجه رسیدم با بند بند وجودم،خدا یه چیزی در وجود من دیده که این حجم از تنهایی رو داده،دکتر شریعتی یه جمله بنیادی داره،در تنهایی میتوان انسان ساخت،پس خودتو قوی کن😍

من کل زندگیم تنهام،بودم و هستم در تمام مقاطع و نقاط حساس،تحصیل،ازدواج،خرید خونه و ماشین و...حتی خرید ...

گل گفتی

میدونی منم ته دلم به این حرف ایمان دارم و وقتایی که خیلی ناامید میشم به کسایی فکر میکنم که وضعشون بدتر از منه

مثلا دختر خواهر شوهر خودم با من هم سنه.بچش هفت ماهه دنیا اومد.پسر بود باد فتح گرفت و تا دوماهی خواب نداشت .ولی خواهرشوهرم شیر زنه تا شش ماه هواش رو گرفت میرفت خونشو تمیز میکرد غذا میپخت....

من اگه مادرم بی دست و پاست حداقل بچم خداروشکر کاملا سالمه 

همیشه میگم خدایا بهم نیرو و قدرت بده تا به خودم تکیه کنم...ولی خب از شما چه پنهون یه بغضی تو وجودم مونده .امیدوارم از یادم بره اون روزا

سلام سلام     گزارش دیروز : خونه رو جاروبرقی کشیدم  بسته پستی تحویل گرفتم  ...

سلام دیانا جان  عزیز چه خبر از خانم دکتر ریحانه جون عزیز دلمون براش تنگ شده کجایی Q_r

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

این چند روز دارم سریال اوشین رو میبینم .از آپارات دان کردم

بنظرم میاد خیلی انگیزه دهنده باشه با اینکه قدیمیه

یه بارم یه ویدیو از این انگیزشی ها دیدم یه آقایی بود فکر کنم وحید کریمی بود

میگفت اگه میخواهید عادت های خوب ایجاد کنید نگید برای یک ماه مثلا تنبلی رو کنار میزارم یا این اخلاق بدم رو کنار میزارم.بلکه بگید فقط برای امروز 

فقط برای یک مدت کوتاه برنامه ریزی کنید .برنامه بلند مدت رو همه کس نمیتونه انجام بده

سلام سلام عصر بخیر

من تو این چند روز ماهانه شدم  فقط کارهای روتین خونه رو انجام دادم و‌با دخترم درس‌هاشو دوره کردیم امروز م امتحاناتش تموم شد

جشن پایان سال دختر کوچیکه رفتم 

از سه شنبه ورزشم نرفتم امروز باید برم 

فقط همین😬

گل گفتی میدونی منم ته دلم به این حرف ایمان دارم و وقتایی که خیلی ناامید میشم به کسایی فکر میکنم که ...

توقع ات رو از همه موجودات به جز خودت به صفر برسون،اون ته دلتم حل میشه،باور کن💖

بچه ها من یه کاری کردم عذاب وجدان گرفتم الان از باشگاه اومدم خونه دم در منتظر بودم تو کوچه چون همسرم رفته بود دنبال دخترم کلید نداشتم یه پسر حدودا ده ساله اومد نزدیکم گفت خاله کمکم می‌کنی منم گفتم نمیتونم پول زیادی همراهم نبود و ترسیدم دزد باشه از اینایی که گروهی یهو میریزن سر آدم کوچمون از این کوچه خصوصیاست چون کوچه خلوت بود ترسیدم 

پسره هم بغض کرد بدو بدو رفت چهرش و لباسش به آدمی که پول بخواد نمیخورد همش به خودم میگم شاید اصلا پول نمیخواست چون یهو  اشک تو چشمش حلقه زد 

تو همین لحظه اون داشت از کوچه میرفت بیرون  من پشیمون شدم همسرم رسید فرستادم دنبالش گفت همه جارو گشتم کوچه های کناری آب شده بود رفته بود زمین 

چقدر من ترسوام اخه اه 

سلام دیانا جان  عزیز چه خبر از خانم دکتر ریحانه جون عزیز دلمون براش تنگ شده کجایی Q_r

سلام قربونت من خوبم شما چطوری ؟

راستش منم بیخبرم

@r_p   ریحانه جون بیا ببینم دختر 

کجایی غیبتت خیلی طولانی شده دخترا دلتنگتن.....