2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043381 بازدید | 88176 پست
شکم اش هرروز کار میکنه؟ اگر هرروز کار میکنه قطره پدی لاکت روزی ۵ قطره عصرها  اگر هر روز شکمش ...

جیگرشووووو با اینهمه راهنمایی دقیق 

کجا بودی ده سال پیش من با اون بچه نق نقوووو ، شبا رو صبح میکردم خبببببب ؟!! 

فدا مدا 

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکم اش هرروز کار میکنه؟ اگر هرروز کار میکنه قطره پدی لاکت روزی ۵ قطره عصرها  اگر هر روز شکمش ...

سرو جان میگن عرق نعنا برای بچه های رفلاکسی بده درسته ؟

دکتر پسر من دایمیتیکون داد ولی تو همون دوروزی اولی که بهش دادم بیقرار تر شد .

اره سه چهارتا فوق تخصص هم بردم نفخ ورفلاکس وقولنج شدیدداره  

خب پس رفلاکس هم داره چون کولیک به تنهایی تا چهار ماه بیشتر نیست .

سرو عزیز بالا کامل راهنماییتون کردن .

منم اضافه کنم در طب اسلامی هم درمان رفلاکس آب سیب و آب به هست الان میتونی بهش بدی روزی یدونه به یا سیب آب بگیر تو طول روز چندین بار بهش بده .

حتی بعضی از دکترها که کپسول امپرازول تجویز می‌کنن میگن گرانول هارو تو آب سیب حل کنیو و بوید به بچه .

روز کار امروزم ، راضی بودم 

6 ساعت فیکس ، فوکوس کامل داشتم روی کارم

اون دو ساعتم میدونم از کجاست 

هنوز توی استارت مشکل دارم

اول وقتم سخت شروع میشه

ولی دیگه 11 ببعد  ،خیلی موتورم روشنه

امیدوارم بتونم خودمو رو این خط نگه دارم

یه عاملش هم مشورت از یه مشاور بود ک خیالمو راحت کرد ADHD ندارم ! بالاخره سوزن اینو از روی خودمو برداشتمممممم

روز خوش

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
بچه ها یکی به من بگه چرا هروقت خونم رو تمیز کاری اساسی میکنم و میگم خب حالا کارای خونم را روتین میکن ...

سلام عزیزم . والا نمیدونم چی بگم . ولی بنظرم شما خیلی به خودتون سخت میگیری . 

اینجا بعضی دوستان هر روز روتین انجام میدن به اضافه یک کار که جز روتین همیشگی نیست مثلا مرتب کردن کمد لباسا  ..مرتب کردن انباری ...تمیزی کثیفی ها پنهان و....

تمیز کردن سرامیکای یه قسمت اشپزخونه،و .....شمام از همین روش استفاده کن که زیاد بهت فشار نیاد و هم روتینش انجام بشه هم ماهی یه بار تقریبا یه خونه  تکونی مختصر  میکنی ...

راستی برنامه چی برنامه روزانه مینویسی ؟

حس میکنم کمال گرایی دارید خودتون چی فکر میکنید ؟ 

ان شاءالله همیشه سالم و شاد  باشی😘😘😘

🖤🖤🖤🖤
مادرشوهرم انقدبهم تیکه میندازه درک نمیکنه تازه میاد میگه کارای منم انجام بده افسردگی گرفتم نه میتونم ...

ممیدونم سخته ولی به روی خودت نیار 😬 بزار بگه . 

راهی پیدا کن تا همسرت کمکت کنه . منظورم رگه خوابشه 😅 اگه میشه با مظلو م نمایی یا قربون صدقه رفتن یا ......😂

🖤🖤🖤🖤

سلام   برنامه ی انجام شده ی من 

خوندن کتاب   ۱ ساعت✅

کار کردن درس پسرم ۲ ساعت✅

خوردن قهوه  ❌

زدن دارو به موهام و صورتم❌✅

شستن ظرف های دیروز✅

پختن نهار✅

خوندن نمازا✅

تمیز کردن اتاقم     بازار شامه✅

پختن شام و غذای فردای همسرم✅✅

شستن ظرفای شام✅

مرتب کردن پذیرایی✅

جمع کردن لباس خشک ها و تا زدنشون✅

خوردن داروها✅ 

جانبی  ⬅️   رفتم یه سر بیرون    رفتم یه سر حونه ی مادرشوهرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام عزیزم . والا نمیدونم چی بگم . ولی بنظرم شما خیلی به خودتون سخت میگیری .  اینجا بعضی دوستا ...

والا دوست دارم سخت بگیرم اما حس تنبلیم قوی تره😂

کمال گرا هم درست گفتی اما آخه تو اونم موفق نیستم

برنامه مینویسم که مثلا کجا تمیز بشه و کدوم کار خیاطی انجام بشه که اونم کند پیش میره.مثلا اگه برای شنبه یه برنامه بنویسم ممکنه تا دوشنبه نصفه انجام بشه.خب به هرحال شرایطی که دارم هم دخیله .ولی بازم دوست دارم بیشتر از وقتم استفاده کنم

امروز تو مرحله عطسه و آبریزش بودم.بچم هم همش دور و برم بود رو کارام هم تمرکز نداشتم شیطنت میکرد دیگه به باباش زنگ زدم گفتم تروخدا بیا ببرش از خونه بیرون یهو از من میگیره

ای بابا خواهر همیشه موقع مریضی تنهام‌.بیشتر این فکر اذیتم میکنه😢

نی نی نهایت خوابش نیم ساعته بعدشوهرم بیکاره توخونست ولی کمک نمیکنه هرکاری میکنم به هیچ کاری نمیرسم خ ...

به خودت سخت نگیر عزیزم این روزا رو همه دارن

ناراحت شدم بخاطر مادرشوهر بی درکت😒

بچه بهانه ی خوبیه که توقعش رو کم کنی

اره کارمیکنه هروروز شکمش پدی لاکت هم بهش دادم تاثیری نمیکنه انقد دیگه دارو بهش میدم دلم براش میسوزه صدای سشوار یکم اروم میشه