2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043560 بازدید | 88177 پست
میخوام بعد. ماه رمضون اگرخواب بذاره باکلاسا مختلف خودمو سرگرم کنم.ا خیاطی و باشگاه وشنا برم میخوام تابچه ندارم همه چى یادبگیرم و ازفرصتام استفاده کنم
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس جان به خودت فشار نیار چون آدمها با هم متفاوت هستن منم خواب صبح و خیلییییییییی دوست دارم ولی شبها دوست دارم بیدار باشم صبحها بخواب اما تا مثلا 11 اما عصر کارهات و انجام بده.اینجوری استرس هم نداری برای چی اصلا بیدار بشی؟راحت بخواب
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
عروس جان یکیش و شروع کن تا حرفه ای ادامه بده مثلا شنا رو شروع کن و محکم بچسب تا یکساله به نجات غریقی برسی یا خیاطی و فقط بچسب تا یسال بتونی همه چیز بدوزی و ......
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اخه گاهی ک پیش میاد میریم خونه فامیلا شب میمونیم صبح نمیتونم بیدارشم پدرشوشو هم ک روخواب حساسه چندبارصبح ز زده مثلا10بوده گفته خوابی هنوز ک البته منم کم نیوردم گفتم نه کولر زده سرما خوردم
اخه فقط تابستون بیکارم ازپاییز دانشگام شروع ش باید برم شنا ده روزه کلا فقط. میخوام تو2متریادبگیرم باشگاه هم بایدبرم چون داره هیکلم بهم میریزه خیاطی هم خواهرم بلده گفته3روز درهفته بیا یادبدم روزای بیکاری و شلوغ بودن سرش برم کمکش
دوستان ببخشید برام کاری پیش اومد شب میام آمدم برای عذر خواهی شب جواب میدم سانازی جووون عروس کوچولو جان فعلا بخواب تا دانشگاه خخخخخخ
ممنون راناجون والی آنی جون خیلی توضیحاتون عالی بودازالان بایدشروع کنم خیلی کاردارم ولی بایدخوب ازپسشون بربیام آخه همسرم هم همیشه میگه چراوقتی خونواده خودت میان این همه غذاهای فانتزی میسازی ولی خونواده من که میان نه ولی فکراینانمیکنه که اونایه شام میان ومیرن آدم ازقبل وقت داره کلی کارانجام بده نه مثل اوناکه سه چهارروزمیمونن براآدم سخت میشه دیگه
مهمونام 9نفرن که باخودمون 11نفرمیشیم میخوام یه لیست غذایی برا4روزبنویسم تاهمه وسایلشوآماده کنم هرکدومم میشه فریزکنم تاخیلی خسته نشم ووقتمونگیره براغذاهاپیشنهادی دارین بگین البته کشک وبادمجون ولوبیاپلوکه راناجون گفتن خیلی خوبه راحت میشه ازقبل آماده کرد ولی جوجه کباب نه چون همسرم عمرادرست کنه تنبل ترازاین حرفاست راحت میکنه خودشومیگه بلدنیستم ماکارونی هم نمیخورن میگن دوست نداریم آخه ادااصولشونم زیاده
یه سوال میتونم لپه ولوبیارابپزم بذارم فریزربراخورش قیمه وقورمه سبزی ؟ براهروعده هم حداقل دومدل غذابایدبشه حالاهمفکری کنیدغذاهایی که باهم جورن لطفامیخوام دهنشون بسته بمونه دیگه
راناجون درموردوسایلی که بایدبخرم خیلی خوب بودکه یادآوری کردی همیشه روزدوم که میشدمیرفتن حموم یاشامپوتموم شده بودیانرم کننده مویاصابون همسری همش درحال خریدبودهمش میگفتم دفه بعدمیخرم ولی یادم میرفت آخه کمم که نیستن ماشالا هرثانیه هم بایدبرن حموم بازم چیزی به ذهنت رسیدممنون میشم بگی گلم