2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043607 بازدید | 88179 پست
ستاره جون از این جوجه کباب های اماده بگیر.بگو سینه بده. هر کدومو راحت میتونی تکه کنی بزاری فریزر 45 دقیقه ای هم می پزه.مخصوصا با بادمجون هم خیلی خوشمزه میشه.اگه سرخ کن داری سیب زمینی هم سرخ کن بزار دورش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرداشب دو زوج از دوسامو دعوت کردم میخوام شام زرشک پلو با مرغ بپزم و سالاد توپی و ژله افطارهم اش رشته بپزم ب نظرتون خوبه؟ اینم بگم دوسا و خانواده خودم وشوشو راحت میگیرن این چیزارو مخصوصا اینا ک فردا دعوتن باهم خیلی رو درواسی نداریم.یکیش عادیه ولى خانوم اون 1ی مهمون داریش متوسطه ب نظرتون چ کارایی لازمه بکنم؟
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
خونه هم تمیزه تقریبا ولی باز1گرد گیری وجارو کلی میخواد. شوشوالان رفت سرکار تا9میاد الان میرم سراغ اشپزخونه. برام 1برنامه بذار ک سریع ب کارام برسم البته اگرسختت نیس میام میخونم وگزارش کار اشپزخونه هم میدم
عروس کوچولو سلام خوبی برای شش نفر نخود و لوبیا ت با هم باید یک فنجان باشه و عدست هم یک فنجان سبزی هم نیم کیلو میخواد
امسال قراره یه نفر به اعضای خونه اضافه شه و ما بشیم 3 نفر منتظرتم کوچولوی مامان
سلام دوستهای خوبم ستاره جون الان مثلا داری کمد مرتب می کنی بزار لوبیا بپزه یا مثلا داری وسایل مهمونیت و آماده می کنی لحاف و ... بنداز تو ماشین بشوره اینجوری موازی کار کنی بهت فشار نمیاد این جوجه آماده که گفتم من بعضی وقتها مهمون دارم مثلا قورمه سبزی درست میکنم بعد توی سیخ چوبی 3 تا تیکه از این جوجه ها هم میزنم و میزارم داخل ماهی تابه سرخ میشه خوشمزه هم میشه خمیر آماده پیزاشکی هم بگیر سیب زمینی پخته و مواد داخل ماکارونی هم که آماده داری و قاطی کن بریز وسط خمیر پیراشکی و سرخ کن هم زیاد میشه هم خوشمزه و فانتزی هست با سس خرسی خیلی خوشمزه میشه برای غذا درست کردنت هم از الان برنامه داشته باش که مثلا لوبیا پلو با مواد آماده 50 دقیقه زمان میبره با سالاد یکساعت و بدونی مثلا عادت دارن 9 شام میخورن پس یک ربع به 8 شروع کن و البته از قبل هم مواد آماده رو بیرون گذاشته باشی
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
عروس کوچولو جان برنامه غذاییت خوبه اما پیشنهادهام و بهت میدم اگر دوست داشتی و به نظرت خوب بود برنامه ات و یه کم تغییر بده به جز ژله کرم کارامل هم درست کن هم ساده هست هم خوشمزه و اینکه میزت و خشگل تر میکنه ژله توپی خشگله اما درست کردم خوشمزه نبود شاید من خوب درست نکردم نمیدونم زرشک پلو با مرغ هم خوبه اما اگر کنارش باقالی پلو یا یک خورشت هم بزاری بهتر میشه چون زرشک پلو خشکه و به تنهایی خوردنش سخته
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
برای افطار هم که داری آش رشته میزاری که عااالیه حلیم و سبزی و گردو و خرما و زولبیا و بامیه و کره و مربا یا عسل و شکر هم میتونی بزاری اینا پیشنهاد بود ببین چی داری یا نداری میخوای باشه یا نه تغییرش بده برای میز افطار پنیر مدل قلب یا لوزی برش بزن با ارتفاع یک سانت گوجه رو دایره ای برش بزن سبزی هم بشور و آماده کن بعد ته یک دیس خشگل مخصوصا اگر سیلور داری فویل بنداز روش و سبزی خوردن بریز و برش های گوجه رو بزار و روی هر برش گوجه یک برش از پنیر که شکل قلب یا لوزی هست و بزار و روی هر پنیر یک چهارم گردو بزار خیلی خشگله واسه افطار حواست به چایی افطار باشه از دو دقیقه قبل از اذان شروع کن تا چایی 6 نفرو بریزی و بیاد سر میز موقع خوردنش هست
ختم دسته جمعی قرآن کریم تقدیم به آقا امام حسن مجتبی (ع) در روز ولادت ایشان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=892946&PageNumber=1 شما هم سهمی داشته باشید ...
انجام کار تـــــــــــایپ و پـــــاورپــــــــــوینت با قیمت اختـــــــــیــاری http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=973237&postID=38035772
امشب تمام بشقاب و وسایل پذیرایی و حاضر کن بزار روی میز عروس کوچولو جان فردا ساعت12 شروع کن تا دوازده اگر خریدی داری انجام بده یا هر کار دیگه که مربوط به مهمانی نیست درست کردن دسر و خیس کردن برنج و در آوردن مواد فریزری که لازم داری 12 - 12/30 گذاشتن سیب زمینی برای پخت و رنده کردن و آماده کردن مواد سالاد توپی 12/30 - 1 گذاشتن آش رشته 1- 1/20 استراحت 1:30 - 1:20 آماده کردن سالاد توپی و گذاشتن در یخچال 1:30 تا 2:15 جمع و جور کردن آشپزخونه 2:30 تا 2:15 تا اینجا آش رشته پخته دسر حاضره سالاد هم حاضره آشپزخونه هم جمع و جوره کارهایی که مونده درست کردن غذای اصلی آماده کردن میز افطار از ساعت 2:30 تا 3:00 استراحت کن خورد کردن پیاز و ...و گذاشتن مرغ برای پختن و گذاشتن آب برای پختن پلو 3:00 تا 3:30 قالب زدن پنیر و آماده کردن گردو و خرما و کارهای افطار 4:00 تا 3:30 پختن برنج و آب کشی 4:30 تا 4:00 سرخ کردن مرغ و آماده کردن زعفران و زرشک و ...5:00 تا 4:30 دوش گرفتن و مرتب کردن آشپزخونه 6:00 تا 5:00 آماده کردن ظرف میوه و ... گذاشتن روی میز ناهار خوری(چون مهمانها روزه هستن میوه ها رو روی میز پذیرایی نزار روی میز ناهار خوری بزار تا بعد از افطار) 6:30 تا 6:00 ===خوب از اینجا به بعد کاری نداری تا مهمونات بیان=== استراحت ----استراحت----استراحت---- نزدیک امدن مهمونها آرایش و عوض کردن لباس و دم کردن برنج و گذاشتن آب برای چای.... حالا خودت بازم ببین اگر برنامه خاصی داری تغییرش بده
اشپزخونه رو تمیز کردم فقط جاروش مونده سبزی برای فرداهم پاک کردم رعناجون ژله و کارامل ک حتما میدرستم فقط اگه ایده خاصی داری بده چون 3چهارمدل بیشتر تزیین بلد نیسم سالادتوپی هم تاحالا درست نکرد دفعه اولمه خواسم متفاوت باهمیشه باشه شما چی پیشنهاد میکنى؟ افطار هم بجز خرما و زولبیا بامیه و نون پنیرسبزی و خیار گوجه اش رشته هم میذارم