2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043536 بازدید | 88177 پست
یک اسپری یا خوش بو کننده هم حتما توی دستشویی بزار واسه مهمونداری زیاد لازم میشه هم واسه مهمون هم واسه خودتون خخخخخخخخ
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلام رعناجون عاشق تاپیکت شدم امروز غروب شوشو ک رفت سرکار میخوام اشپزخونه تمیزکنم 1-روکابینتها 2-گاز 3ظرفشویی 4-دستمال کشی یخچال لباسشویی و گاز 5-سرامیک
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو توی خونه داشته باش خیار شور گوجه زیتون ژامبون گوشت یا مرغ قارچ چند تا نوشابه و دوغ و دلستر رب دستمال دستشویی و ساده مایه ظرفشویی و دستشویی خمیر دندان شامپو صابون و....... اینا رو چک کن کم نباشه و تمام بشه روز دوم راستی فلافل آماده هم بیرون میفروشن میتنی بخری بزاری فریزر اگر یه شب تا دیر وقت بیرون بودین اومدین خونه سریع با قارچ سرخ کن با گوجه و خیار شور و کاهو بیار بخورن
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
خوبی عروس کوچولو جان؟ ما منتظریم ببینیم چیکار میکنی بیا بگو ما هم انرژی بگیریم ساناز جون عزیزم ما کجا و خانمهایی مثل شما کجاااا؟؟؟؟؟؟شما لطف داری
رانای گلم یه خواهش دارم ازت،،، میدونم وقت گیره اما میشه لطف کنی بگی واسه قسمتهای مختلف خونه چه نکاتی رو رعایت کرد مثلا در مورد جا کفشی گفتی واسه سرویسا اشپزخونه و... چیکار میشه کرد خونه گرم و خوشبویی داشته باشم؟؟؟
🍁🍁🍁🍁
ستاره جون پنجره ها رو باز کن ببین وسط پنجره ها دوده نگرفته باشه و کثیف نباشه دستمال بکش به همسرت هم بگو شیشه ها رو تمیز کنه جورابهای همسرت هم چک کن کفشهاتون و واکس بزن و جا کفشی و هم تمیز کن حواست به نان باشه چون چند روز تعطیلی هست و ممکنه به راحتی نان گیر نیاد
فدات عشقم. رعناجون من خوابم زیاده یعنی توروز میفته هرکارکنم مگر اینکه مهمون باشه یاجایی برم زودتراز11نمیتونم. بیدارشم تازه گاهی ب 2 ظهرهم. میرسه چیکار کنم ک بتونم همیشه 9بیدار شم؟
منو و عشقموخدامون... 3تایی غمای زندگی رو شکست میدیم@-}--
ساناز جون جا کفشی که من از این پلاستیک ها که کف کابینت هست انداختم یه مدت که میگذره میندازم توی حمام و میشورم زمستونها روزنامه هم روی این کفی ها میندازم گل و کثیف بشه روززنامه رو عوض میکنم مرداب سنگ هم گذاشتم که توی کفش میریزیم و پا بو نمیده. توی خونه هر ماه یکی دو بار عود روشن میکنم و پنجره ها رو بعد از یکساعت باز میزارم خوش بو کننده هوا دارم با عطر خیلی ملایم گاهی توی خونه اسپری میکنم مهمون داشته باشم سعی می کنم غذارو زود آماده کنم پنجره ها رو باز میزارم تا هوا عوض بشه و خوشبو کننده میزنم مهمون هم که زنگ در و میزنه من و همسرم ادکلن میزنیم خخخخخخخخ توی دستشویی هم من یه ادکلن خوشگل گذاشتم با شمع های معطر و یه اسپری که خودش اتوماتیک اسپری میکنه و همیشه وی خوب میاد خخخخخخخ موقع شستن دستشویی هم پودر لباسشویی دستی زیاد میریزم چون حسابی کف میکنه و بوی خوبی داره و حسابی هم تمیز میکنه