2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043516 بازدید | 88177 پست
برای غذا هم نهارو عالی درست کن شامو سبک و اسون بگیر مثلا ناگت مرغ سرخ کن با خیارشورو گوجه فرنگی.خیلی زود اماده میشه بشقاب بزرگ هم نمیخاد تو همون پیش دستی هم خورده میشه. همه چی هم باید تو فریزر داشته باشی.اگه موادو قبلا اماده کنی غذاپختن اسون میشه.فقط کافیه قاطی کنی بزاری جا بیوفته.
برای دسر هم از این پودرهای اماده بگیر فقط شیر میریزی هم میزنی 5 دقیقه ای اماده هست .روش نوشته دسر موزی یا دسر وانیلی یا دسر کاکائویی.من خودم موزی دوست دارم.تزیینش خوب باشه فکر میکنن خیلی زحمت کشیدی برای درست کردنش.مثلا با خلال پسته و بادوم شکل گل روشون درست کن و ...... زله هم که درست کردنش راحته. کلا سراغ غذاهای سخت و وقتگیر نرو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه غذای اسون چرخ کرده رو سرخ کن جدا بپز. قارچم از وسط نصف کن خردش کن شکل چتر میشه.بعد سرخ کن. (من ادویه و نمک ورب و ابلیمو اینا رو نمیگم چون دیگه مشخصه همه میزنن.) موقع سرو کردن چرخ کرده رو وسط ظرفت بریز قارچم به ردیف اطراف ظرف بچین.روشم با گوجه فرنگی شکل گل با جعفری با فلفل دلمه ای و هر چی که بلدی تزیین کن.کلا تزیین خیلی اهمیت داره و ارزش زحمتتو میبره بالا.
ناگت مرغ که گفتم منظورم از این بسته بندیهای کوچیک نیست ها.از اون ناگت بزرگهاست که با دوتاش ادم سیر میشه پروتئین فروشیا خودشون درست میکنن بعضا توش هم پنیر پیتزا میزارن خیلی خوشمزه میشه.
سلام مهدیس جان خوش آمدی عزیزم این یه برنامه ریزی کلی هست فقط برای آشنایی با نوع برنامه ریزی بعد نسبت به خودمون و شرایطمون میتونیم یه برنامه خوب بنویسیم
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
سلااااااااام شهنا جون خوبی عزیزم؟ انشاالله برنامه هات خوب پیش بره بیا بگو تا کجا پیش رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟ آخی ستاره جون خیلی سخته حرفهای الی آنی جون واقعا لایک داره
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
الی آنی جون خوبی عزیزم ببین چی پیش خدا داشتین واقعا خدا رو شکر یه قربونی بدین یه خروسی چیزی بکشین
منم اومدم ساک و بپیچم دختر خالم زنگ زد 35 سالش هست و هنوز ازدواج نکرده گفت از قدم دختر تو برام یه خواستگار خوب اومد و دارم نامزد میکنم خیلیییییییییی خوشحال شدم تا 2 ساعت حرف میزدیم بعدش هم ناهار(شرمنده از روزه دارها )
ستاره جون از الان شروع کن هر روز یک کمد یا یک کابینت در کنارش هم شستنی ها رو بریز توی ماشین یا بده خشکشویی الی جون درست میگه همه ریزه کاری های خونه باید تمیز بشه ملافحه ها - روتختی - فرش هم اگر جاییش کثیفه با شامپو فرش بکش دستمال آبگیری و دم کنی ها و دستگیره ها و حوله های دم دستی و حمام و .... ظرف های مهمونیت هم چک کن کارد و چنگال و قاشق شربت خوری و ...... تمیز کن همینطور بشقاب میوه خوری و غذا خوری و دیس و کاسه و کفگیر و ........دورشون هم سلفون بکش که دیگه گرد نگیره استکان و قندون و ... چک کن یه موقع زرد نباشن اگر لازم بود سفید کننده بزن
مرسی عزیزم. منم از این به بعد سعی می کنم بیشتر به این تاپیک سر بزنم. از فردا برنامه خودم رو هم می ذارم. :)
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند. شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید. بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید. کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .
حتما به فریزر نظم بده از این ظرفهای بزرگ در دار یا حتی یکبار مصرف بگیر بسته بندی های مواد غذایی و داخل اونا بزار خیلی راحت میشی واسه یک تیکه مرغ نمی خواد 20 تا تیکه گوشت چرخ شده و .... بزاری بیرن. بسته بندی هات و جوری درست کن که برای ون تعداد اندازه باشه و کم نباشه مواد ماکارونی و آماده کن و فریز کن تا تونی در عرض نیم ساعت ماکارونی پخته شده و آماده تحویل بدی مرغ و بده همسرت مثل جوجه خورد کنه با پیاز خرد شده و زعفرون و نمک و یک قاشق روغن و مخلوط کن و فریز کن راحت میتونی واسه ناهار یک وعدشون جوجه بدی و آماده هم هست بادمجون زیاد سرخ کرده داشته باش.میتونی یک شب بهشون کشک و بادمجون بدی یا حلیم بادمجون یک روز خورشت بادمجون بدی و ...... پیاز سرخ شده آماده کن اگر 4 روز خونه شما باشن 4 ناهار: 1-قورمه سبزی(( همه رو قاطی کن از صبح بزار با شعله کم تا ظهر میپزه و حسابی جا میفته )) 2- ماکارونی(( موادش و الان آماده کن فریز کن بقیش هم که کاری نداره)) 3- جوجه (( اینم که از قبل آماده شده زحمتش هم جناب همسری بکشه و شما فقط پلو درست کن)) 4- خورشت بادمجون یا لوبیا پلو((برای لوبیا پلو هم از قبل موادش و آماده و فریز کن و برای خورشت هم که بادمجون از قبل آماده شده بقیه رو هم که قاطی کن و بزار بپزه)) 4 شام:کشک و بادمجون - ناگت مرغ - کتلت یا کوکو - ساندویج پیتزایی که دیروز توضیح دادم یا ساندویج سوسیس بندری یا سالاد الویه و ......
وسایل بیرون رفتنت هم تمیز و آماده کن شاید بخواین برای شام یا ناهار برین بیرون وسایلت کامل و تمیز باشه. ظرفهای مسافرتی و زیر انداز و ... قند و نمک و چای و دستمال کلینکس و پلاستیک زباله و فندک یا کبریت و چاقو و.... چک کن داشته باشی برای بیرون رفتن