2777
2789
عنوان

❤ ی آقایی بود که گوشی بلا استفاده میخرید!! ❤

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست

سلام یه گوشی دارم نوکیا ۵۱۳۰ خیلی دوسش دارم ال سی دیش شکست اما زنگ میخوره اس میاد بااینکه صفحه سیاه شده چند فروش میره واینکه ایا میتونم ال سی دیش و پیدا کنم درستش کنم بمونه واسه خودم؟؟؟ هزینه ال سی دی چقدری هست؟؟؟

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من ی گوشی قدیمی داشتم سونی، مال خیلی وقت پیش تو اسباب کشی انداختم دور بعد چند وقت یکی زنگ زد که ی گوشی پیدا کردم شماره شما توش بوده گفتم نمیخوام، گفت پس من برشمیدارم، هنوز برام معما شده گوشی رو برا چی میخواست؟ گوشی دکمه ای، شکسته، حتی باطریش سوخته بود 🤔

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام حالتون خوبه؟ صفحه اش کلا تصویر نداره؟ براتون ممکنه عکسشو برام بفرستید؟

منم سامسونگ j5 دارم ک افتاد تو اب ال سی دیش سوخت دوس داشتم درست کنم ولی گرون میشه 

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
سلام یه گوشی دارم نوکیا ۵۱۳۰ خیلی دوسش دارم ال سی دیش شکست اما زنگ میخوره اس میاد بااینکه صفحه سیاه ...

سلام مرسانا خانم

بله ال سی دیش رو دارم

هزینه اش 40 تومانه

بخواین با این شرایط بفروشید 50 تومن

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نه ولی۳ شده قبلاتا۱ کارمیکرد خیلی زیاد اما الان نه

آهان

ترجیحا بفروشیدش

به ی موبایل فروشی نشون بدید. چون قالبا این علائم نشونه ی تخریب هارد داره!

اون هوآوی که صفحه اش سفید شد رو میفروشید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
منم سامسونگ j5 دارم ک افتاد تو اب ال سی دیش سوخت دوس داشتم درست کنم ولی گرون میشه 

سلام

150 قیمت گوشی هست با این شرایط

اگر خواستید بفروشید در خومتم

واقعا  درست گفتید زمین جای خوبی نیست دیگه قبلا خوب بود 😁🙏

بله بله  

آهان ترجیحا بفروشیدش به ی موبایل فروشی نشون بدید. چون قالبا این علائم نشونه ی تخریب هارد داره! او ...

میگم اگ بشه درستش کنم.بنظرتون ارزششو داره یانه درستش کنم هواوی منظورمه

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
میگم اگ بشه درستش کنم.بنظرتون ارزششو داره یانه درستش کنم هواوی منظورمه

آره

بستگی به خودتون داره

سلام مرسانا خانم بله ال سی دیش رو دارم هزینه اش 40 تومانه بخواین با این شرایط بفروشید 50 تومن

ممنون ازتون فکر نمیکردم ال سی دیش دیگه گیر بیاد 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
2810