2777
2789

بعضی وقتا ممکن حاجت شما دیر داده شود 

بعصی وقتا حاجت دیگری داده شود 

عمده آن دعاهای بلاها را از شما دور کرده و خبر ندارید .

شما واجبات خود کامل انجام بدید 

محرمات کامل ترک کنید چون گناه خودش مانع استجابت دعاست. 

خدارو بیشتز بشناسید 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلن ادم ناشکری بودم حس میکنم خدا بدجورگذاشت تو کاسم

خدا مهربونه. 

شما هم الان کخه به اشتباه پی بردی، وقت هدر نده. توبه کن و برگرد.

اگه به قول خودت خدا تو کاست میزاشت شاید الان اینجا نبودی. الان خدا فرصت توبه و برگشت بهت داده، غنیمت بدون.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بخدا اشکالی نداره اصلا بد باشه افتضاح باشه من حرفی ندارم

فدات شم فرض کن ی بچه بره وسط خیابون بشینه بگه من دوست دارم اینجا بشینم.اگه هم ماشین زد بهم اشکالی نداره.

بنظرت پدر ومادر میزارن؟.

حالا خدا بااون همه مهربونی،

که مهرش نسبت ب بنده قابل توصیف نیست نسبت ب مهر والدین ب بچه میزاره ما بیفتیم تو دردسر.خصوصا وقتی شب و روز باهاش نیایش کردیم و صداش زدیم. بهش اعتماد کن .

منم مثل تو بودم.ی روزی سال ها قبل گفتم خدا فقط همین و میخوام  و اصرار و اصرار ولی نشد....

یادمه خیلی سخت بود و بهم گذشت ولی گفتم شکر اشکالی نداره.بازم رفتم سمتش  و گفتم  کمکم کن فراموش کنم.

الان آنچنان هدیه ای نصیبم کرده خداروشکر که روزی هزار بار میگم الحمدالله ک اون نشد. پس خواهرم فقط اعتماد کن بهش و ناامید نشو و دعارو تحت هیچ شرایطی کنار نزار

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

عزیزم این کارم انجام بده امیدوارم مصلح خدا با خواسته دلت یکی باشه

از ته دلت باخدا حرف بزن.با دل شکسته. دستاتو ببر بالا و درد و دل کن باخدا. یا برو سجده و خودتو ضعیف ترین بدون و همه کاره خدا.مثل یک بچه که خواسته داره از پدر ومادرش و گریه میکنه همونجوری پناه ببر به خدا.
هرروز و هرشب امام زمان عج و صدا بزن. زیاد یاصاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی بگو. بشین باامام زمان عج درد ودل کن هرچقدر که میتونی ولی روزانه ترکش نکن.ان شاالله جوابتو میدن. امام الان ما ایشون هستن.زیاد سوره توحید هدیه کن بهشون. سوره یس اگه تونستی.ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س زیاد بگو. فاتحه وصلوات و سوره یس به نیت پدر ومادرشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س بخون.اگه میتونی روزی ۵۰۰ صلوات به نیت امام حسن عسکری ع بفرست.ان شاالله واسطه حاجاتت میشن.
 ولی حتمااا روزانه اون درد دل و صحبت و باامام زمان عج داشته باش. هرچی میخوای به هر زبونی بهشون بگو. مثل یک پدر مهربون کمکت میکنن.من خودم بارها تجربه کردم.حتی میتونی توی یک دفتر نامه هم براشون بنویسی. همه کاره ما وامام الانمون ایشونن امتحان کن.ان شاالله به زودی دلت شاد بشه گلم.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️