2777
2789
عنوان

مادر شوهر یزدیم میگفت کف کفش پسرمو از بیرون اومد بشور

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 158 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یزد شهر سنتی ایه بیشتر مردمش خرافاتی و سنتینحالا حمله نکنین و متعصبانه بگین نههههههه اینجوری نیست دق ...

عزیزم همه که اینطوری نیستند آدم خوب و بد همه جا هست به اصطلاح همه جا همه جور آدمی هست خیلی زشته که درمورد دیگران اینطور قضاوت کنید

ما همچین رسم هایی نداریم استاتر عزیز مادرشوهر شما بدجنسی کردند و بد از آب درآمدند 🤦😅

https://rubika.ir/pooshak_anisa1200

با اجازه استارتر 🤍

خانومای عزیز اگه براتون مقدوره، روی لینک بزنین تا کانال من توی روبیکا براتون باز شه 🥹

هم بچگانه داریم هم زنانه 😍

قیمتهامون اصلا قابل مقایسه با بیرون نیس 

🌷🌷🌷

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏

شاید چهل سال طول بکشه که آدم عمیقا این جمله رو باور کنه و به کار ببنده 

محبت گر از حد بگذرد ،  نادان خیال بد کند

هممون تو یه دوره ای اینجور اشتباهاتی رو داشتیم تو هر فرهنگ و سطحی که بگی

وقتی فهمیدیم اشتباه کردیم،  که ضرر روحیش رو دیگه کشیدیم 

یروز پریود بودم مجبورم کرد کل خونشو تمیز کنم حالا من اونموقع دانشجوی سال اخر دکتری بودمبعد اومدم خون ...

ربطی به شهر نداره ادم بیشعور همه جا پیدا میشه

شما که اینقدر شرایطت اوکی بود چطور اومدی تو این خانواده تو شهرستان؟

علتش چی بوده بعضیا واقعا کم دارن فقط میخوان کوچیک کنن طرف و خوشحال ترین باشی عزیزم

دقیقا هدفش کوچیک کردن بود

خونش را هفته ای یبار یکی میومد جارو میرد بعد تا منو میدید جارو میداد دستم

یدونه آشغالم نبود

من یزدیم نا والا ما ازاین رسما نداریم کاملا مشخصه!

امیدوارم قصد گفتن یزدی توهین نباشه!

والا مادرمن واطرافیان کفش خودشونو خیلی کم می شورن چ برسه به همسر!

پوشالاهم پدرم همیشه عوض میکنه وکاملا بااون مایلید برای خالی کردن آب کولر وعوض کردن آب کمکش کنیم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

مادر شوهر منم یه همچین اخلاقایی داشت،ولی من زیر بار نرفتم،شما فک کن من ۷روزه زایمان کردم،بهم میگفت نمیشه خودت بری دنبال شناسنامه ی بچه؟اخه پسرم خسته میشه باید بعدشم بره سرکار😏😏منم گفتم چشسششسم عباس آقا،یا میگفت حضرت محمد گفته برا شوهران سجده کنید😑😑،خیلی از این گو...های مفت میخورد،الیته من و شوهرم از این بابت هماهنگیم،سالی یکی دوبار بیشتر نمیان خونه مون،اونم خودم محدودشون کردم،جلو اونا حتی یه لیوان هم شوهرم جا به جا نمیکنه،باهم توافق داریم سر این موضوع،خود همسرم میگه مادرم بفهمه تو خونه چقدر بهت کمک میکنم سکته می‌کنه😂😂خلاصه تا اینجاشو با سیاست جلو اومدیم،مشکل شما همسرت هم بوده متأسفانه،به هر حال با دیدن چهره ی شاد و آرومت بسیار خوشحال شدم،ان شالله همه ی خانوم های سرزمینم به آنچه که حق واقعی اونا هست برسن،

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩