2777
2789
عنوان

امادگی در مهد یا دبستان

2850 بازدید | 8 پست
سلام به همه مامانها
مامانهایی که بچه هاشون را امادگی در دبستان گذاشتن راضی بودن مخصوصا در مورد پسرها ؟ از طرف بچه های بزرگتر اذیت نمی شدن؟

نظرتون در مورد امادگی در مهد چیه ؟
اگر مامانهای عزیز لطف کنن نظرهاشون را بدن ممنون می شم من سر دوراهی ماندم نمی دانم چکار کنم البته فکر کنم تهرانیها از بابت این موضوع مشکل نداشته باشن چون مدارس تهران خیلی بهتر از شهرستانه

عزیزم من شهرستان هستم.
بچم دختره.
دبستان گذاشته بودم.راضی هم بودم .چون هم اموزشش خوب بود هم مراقبت میکردن .

اگه مهد بزاری به نظر من برای سال بعد که میخواد دبستان بره برات سخته چون محیط مهد با دبستان خیلی فرق میکنه.
من تنبل نیستم,فقط یکم حال ندارم...
منم شهرستانم....بچم پسره

دبستان گذاشتمش خیلی هم راضی بودم....به نظر من بهتره بچه ها پیش دبستانی رو توی مدرسه بگذرونند تا برای سال بعدش که میرن کلاس اول آماده باشند و با محیط آشنا باشند....

عزیزم منم همیشه نگرانم ولی مطمئن باش از بچه ها مواظبت میشه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از پاسختون
من با چند تا معلم مشورت کردم گفتن چون بچه ها در امادگی هنوز کوچکن و نیاز به بازی و شادی دارن اگر از امادگی وارد محیط دبستان بشن ان محیط شاد را نمی توانند داشته باشن ونیازشون تامین نمی شه
تصمیم گیری خیلی سخته بازم مامانها اگر نظری دارن ممنون می شم
سلام به دوستان:
من یه پسر 5 ساله دارم که امسال میره پیش دبستانی. خیلی با هوشه و برنامه های فوق العاده مثل زبان-شطرنج- موسیقی-شنا و اسکیت هم داره.
آیا کسی می تونه منو راهنمایی کنه که برای پیش دبستانی مدرسه دولتی بهتره یا غیرانتفاعی؟ من سه ماهه دارم میگردم بعضی ها می گن مدارس غیرانتفاعی فقط زمان بیشتری بچه ها رو نگهداری می کنن. ولی یه مدرسه دولتی خوب بهتر از غیرانتفاعی هست. و کسی مدرسه دولتی سروش توی شهرک غرب رو تایید میکنه؟ و مدرسه غیرانتفاعی چطور؟
از کمک و راهنمایی شما ممنونم.
سلام مامانا
حالا که خدا را شکر بچه های شما مرحله پیش رو پشت سر گذاشتن و میرن کلاس اول
لطف میکنید به سوال منم جواب بدید .. ممنون میشم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=255415&PageNumber=6

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست