2777
2789

خواهرم عقده قبل از ازدواجش با چند نفر دوست بود البته نه اینکه همزمان باشه ها منظورم اینه که می دید طرف مورد خوبی نیست کات می کرد یهو با یکی دیگه آشنا می‌شد

این مورد آخر بخاطر اینکه خواهرم دیگه ازدواج کرد با پسره کات کرد حالا از اون روز پسره زنگ می زد تلفن خونمون و مزاحمت ایجاد می کرد خواهرم گفت یه بار شارژ نداشتم باهاش گپ بزنم با تلفن خونه زنگ زدیم دیگه شماره خونمون رو داره تقریبا یک ماهه هر روز زنگ میزد ما جواب نمی دادیم تا اینکه من صبرم سر کشید به نامزد خواهرم گفتم این پسره مزاحم خانواده ما شده تهدیدش کن بگو یه بار دیگه زنگ بزنی فلان و بهمان و بگو الان نامزد داره دیگه هرچی بوده تموم شده بینتون 

من فکر نمی کردم دامادمون اینقد خام و اسکول باشه و مثل بچه ها رفتار کنه یهو آتیش گرفت و گفت یعنی چی که قبل از من با این دوست بوده خلاصه امروز قرار شد اون و خواهرم بیان اینجا دیگه نیومد قهر کرده

بنظرم گذشته ها گذشته و اینکه خواهرم چه می دونسته ایشون میاد خواستگاریش و با رل سابقش دوست نشه و اینکه نباید زود جا می زد باید مثل کوه پشت خواهرم بود مهم اینه الان دیگه اینا قسمت هم شدن نه اینکه مثل بچه‌ها قهر کنه دنبال بهانه 

به خواهرم گفتم بخدا شوهر خوبی از آب در نمیاد برات خیلی بچه سوسوله 😏🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه لازم بود گفته بشه خود خواهرت باید میگفت درسته میگن به گذشته هم کاری نداشته باشید اما نباید گذشته تاثیری توی روابط فعلی داشته باشه اگه دامادتون عکس العمل نداشت عجیب بود

چی بگم والا ب بابات میگفتی خب چرا ب این گفتی

بابام میدونست 

بار اول گفتیم نامزد داره زنگ نزن حتی بابام تهدیدش کرد ول‌کن نبود گفتم بزار نامزد خودش بگه شاید حالیش شه

اگه لازم بود گفته بشه خود خواهرت باید میگفت درسته میگن به گذشته هم کاری نداشته باشید اما نباید گذشته ...

اتفاقا خیلی عجیبه که دنبال بهونه بوده فوری پشت خواهرم خالی کرد مشخصه هیچ آبی ازش گرم نمیشع

اتفاقا خیلی عجیبه که دنبال بهونه بوده فوری پشت خواهرم خالی کرد مشخصه هیچ آبی ازش گرم نمیشع

بهونه؟!شکا خودت نامزد کنی بعد بفعمی دوست دختر شوهرت زنگ‌میزنه خونشون عادی برخورد میکنی؟

وا خب چرا گفتی قبلا باهم بودن نمی دونی مردا رو این چیزا حساسن خودت یجور درستش کن

حالا مردا خودشون با صد دختر اگه بودن کسی جرعت نمیکنه چیزی بگه