2777
2789

چون شکاکی وانگار چیزی ویا فردی رو که دوسش داری رو داری از دست میدی به خاطر حساسیت روی کاراش ،استرس بی مورد میگیری ،برو بیرون کنار مادر وپدر زمان بگذرون بچه داری پارک ببر تا انرژی منفی از بین بره

چون شکاکی وانگار چیزی ویا فردی رو که دوسش داری رو داری از دست میدی به خاطر حساسیت روی کاراش ،استرس ب ...

نه ببین آبجی انگار همش دلشوره دارم 

حتی موقعه هایی که شکاک نیستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه ببین آبجی انگار همش دلشوره دارم حتی موقعه هایی که شکاک نیستم

گلم خودتو درگیر شکاکی نکنی استرس آرام آرام از بین میره این زندگی ارزش نداره که وابسته دیگران بشی اگر اتفاقی میخواد بیافته بزار بیافته نه من ونه تو نمیتونیم جلوشو بگیرم الان باشو یه رمان بنویس که شخصیت اصلیش خودتی ببین چی کار کنی دلشوره نمیگیری 

گلم خودتو درگیر شکاکی نکنی استرس آرام آرام از بین میره این زندگی ارزش نداره که وابسته دیگران بشی اگر ...

میگم شاید به خاطر کتک هایی که شوهرم زد اینطوری شدم به خاطر ترسیدنام آخه بابام هیچ وقت مامانمو نزد 😔ولی میدونم شوهرم منو نمیخواد  یه بار گفت کاش پاهام میشکست تورو نمیگرفتم  بهم میگه مثل مونگولایی  بهم میگه خجالت میکشم باهام بیایی بیرون بیرون زول میزنه به زنا رو دخترای بیحجاب   

به خاطر حرفایی که بهم میگه مرض شکاکی گرفتم  هی میگفتم این که علاقه ای بهم نداره الان میره با یه نفر دوس میشه نیازاشو برطرف میکنه 

الانم بیخیالش شدم ولش کردم 

همیشه هستم از طرف شوهرم

خب دیگه وقتی ادم یه مدت طولانی تحت فشار باشه دلشوره و استرس بدون دلیل تو وجودت میمونه 

منم یه مدت طولانی تحت فشار روانی بودم الان مشکلی ندارم اما دلشوره و استرس مونده تو جونم نه میتونم برم بیرون نه میتونم با ادما معاشرت داشته باشم 

هعی سخته خیلی سخته

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...