2777
2789
عنوان

چجوری باید به این وضع ادامه بدیم

2251 بازدید | 55 پست
امشب یه چیزی فهمیدم که دارم دیوونه میشم . از اول امسال همینطور داریم بد میاریم .خدایا بازم باید شاکر بود؟؟؟
دیگه مشکل مالی داره شوهر بیچارمو از پا در میاره. خیلی دلم گرفته .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم پول نزول کرده اونم بیست میلیون ........تا الان هم نذاشته بود من بفهمم ولی من چکاشو دیدم و فهمیدم .
تو رو خدا شما چیکار کردی که زندگیت بهتر شد ما که همش داریم نزول می کنیم ما با صفر شروع کردیم ولی الان زیر صفریم
خودمم همه اینا رو می دونم شوهر بیچاره ام هم می دونه .فکر کردین خرج چه کاری کردیم؟؟؟؟خرج چکای پاس نشده جنسایی که شوهرم تو مغازه آورده بود و فروش نمی ره تا چکاش پاس بشه .قسط بانک .خدا هیچ کسو جای ما نزاره همه می دونیم خاصیت نزول چیه ولی تا آدم مجبور نباشه که پول زور به نزول خور نمی ده
سعی کنید پسش بدید تا سر و سامون بگیرید تو که اینقدر صبور بودی یه مدت دیگم روش...تو دل شوهرت رو محکم کن که از این کار نترسه و اولین هدفش این باشه که تحت هر شرایطی این پول رو صاف کنه بره
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼