2777
2789
عنوان

چجوری باید به این وضع ادامه بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم این که میخوام بگم بدردت میخوره یا نه ولی ما هم خیلی مشکل داشتیم... تو خرج روزانه هم مونده بودیم یعنی شاید باورت نشه شبی بود که پول نداشتیم نون بخریم وبخوریم.... عجیب بد میآوردیم
من رفتم پیش یکی و بش گفتم و ایشون گفت توسل کن به امام زمان... گفت خیلی توسل کن به امام زمان و قسمشون بده به حضرت نرجس خاتون و خداروشکر خیلی طول کشید ولی کارش درست شد و الان اوضاع بهتره...
شما هم اگه دوست داشتی این کار رو بکن انشاالله جواب بگیری
باشه عزیزم& شرمنده
می فهمم چی می گی
بچه هم دارین؟

منم یکسال همسرم بیکار بود و حتی هزار تومن هم در آمد نداشت تو همون سال هم سه تا وسیله برقیمون کلی خرج رو دستمون گذاشت
مخصوصا با بچه خیلی سخته
اللهم عجل لولیک الفرج
من یه راهکار دارم و اون اینه که از همین الان با همسرت نیت کنید که انشاالله خدا به کار شوهرت رونق بده و به محض اینکه تونستید پول رو صاف کنید و هدف اصلیتون این باشه
نفس های مامان 👼👯‍♀️👼
هیشکی هم که به هیشکی رحم نمی کنه
2 میلیون واحد خونه خالی تو تهران هست.
اونوقت وضع اجاره خونه ها اینه
همه هم که کرایه می خوان
انگار مستاجر بدبخت دزده که بتونه مای 400 500 تومن اجاره یه خونه 50 متری رو بده

خودت کار نمی کنی؟ نگفتی بچه دارین یا نه؟ کدوم سمت میشینین؟
جنس مغازه همسرت چیه؟
ببخشید خیلی سوال کردم ولی فقط قصدم کمکه نه دلداریه خالی
اگر کاری ازم بر بیاد
اللهم عجل لولیک الفرج