2777
2789
عنوان

بلوغ دختران متولد ۸۸

| مشاهده متن کامل بحث + 6448 بازدید | 154 پست
سلام مجدد به همگی... دختر من ظرف این مدت ( از زمان ایجاد تاپیک) حدودا ۶ سانت بلند شده. علایم بلوغش ت ...

سلام عزیزم میشه بگید وضعیت دختر شما به چه صورته دختر منم متولد 88 هست قدش 137و وزن 30 علایم بلوغ داره و دکتر براش آمپول هورمون رشد و آمپول برای جلوگیری از بلوغ زودرس نوشته که هنوز استفاده نکردم شما از زمان رشد سینه هاش چقدر طول کشیده تا الان و ایا پریود شده ؟و اینکه چیزی واسه قدش استفاده کردید؟الان قدش چقدره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدش ‌۱۳۸ وزنش ۳۴، خواب و تغذیه ش خوبه مکمل مولتی ویتامین و کلسیم میخوره. سینه هاش یه کم برجسته شده و موهای زائد هم داره. پریود نشده ولی بعید میدونم بیشتر از ده سانت دیگه قد بکشه خیلی ناراحتم.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
قدش ‌۱۳۸ وزنش ۳۴، خواب و تغذیه ش خوبه مکمل مولتی ویتامین و کلسیم میخوره. سینه هاش یه کم برجسته شده و ...

دختر منم شده 138 وزن 32 یه دکتر دیگه بردم کفت آمپول نزل فقط قرص زینک وکلسیم نوشت موی زاید خیلی خیلی کم داره ولی سینه هاش رشد کردن دست و پاهاش کشیده هستند دیگه امید بخدا که چقدر رشد میکنه

مامانای نگران دوباره سلام... آزمایشای هورمونی آوا نرمال بود عکس مچ دست و زانوش هم صفحات رشدش هنوز بازه. سونوی رحم و تخمدانشم نرمال بود. دکتر کودکان گفت مشکلی نداره و بقیه ش به ژنتیکش مربوط میشه.فردا وقت دکتر متخصص غدد گرفتم. دعا کنید کار به آمپول اینا نکشه.

دختر خودم متولد مرداد ۸۸. قدش ۱۳۵ وزن ۳۳، کمی سینه هاش برجسته شده و موهای زاید داره. نگرانم که زود پ ...

خواهر من زده خیلی قدش کوتاه میشد اگ نمیزد چون ی بار پریود شده بود بعد بردیمش دکتر غدد امپول داد پریودیش رو ب تعویق انداخت قدش ده سانت بلند تر شد شایدم بیشتر بعد پریود شد

خواهر من زده خیلی قدش کوتاه میشد اگ نمیزد چون ی بار پریود شده بود بعد بردیمش دکتر غدد امپول داد پریو ...

کی پریود شده بود؟ امپول عوارضی نداشت براش؟ هورمون رشد زد یا دیفرلین؟

کی پریود شده بود؟ امپول عوارضی نداشت براش؟ هورمون رشد زد یا دیفرلین؟

ده سالش بود برای اولین بار پریود شد دختر شما هم تا پریود شه ی سال طول میکشه  ،نه خداروشکر نداش ،امپولشو نمیدونم دقیقا ولی خیلی گرون بود حدود ۶ سال پیش سیصد بود هر امپولش ولی خیلی تاثیر داش خیلی......پیش ی دکتر خوب ببر