مامانای نگران دوباره سلام... آزمایشای هورمونی آوا نرمال بود عکس مچ دست و زانوش هم صفحات رشدش هنوز با ...
سلام
كامنتهاتون رو كامل خوندم،دختر من 4 سالشه و تجربه ندارم...در مورد خودم بگم كه 16 سالگی پریود شدم و سینه در آوردم،ولی موی زاید رو یادمه از 13 سالگی داشتم،شاید دختر شما هم مثه من فاصله زمانی رویش موی زاید تا پریود شدنش طولانی بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام كامنتهاتون رو كامل خوندم،دختر من 4 سالشه و تجربه ندارم...در مورد خودم بگم كه 16 سالگی پریود شد ...
خدا کنه طولانی باشه.. کلا کابوس شده برام. راستی کم خونی کمبود زینک و ویتامین د هم نداشت تو ازمایشا. یعنی همه چی نرمال بود ولی باید حداقل ۲۰ سانت دیگه قد بکشه.
سلام به همگی... امروز آوا رو بردم دکتر غدد... با وجودی که هیچ مشکلی نداشت و صفحات رشدشم بازه، خیلی بی رحمانه گفت که دخترت از خودت کوتاهتر میشه... گفت هر شب باید امپول هورمون رشد بزنه تا دو سال. دنیا رو سرم خراب شده. منم تو همین سن همین نشونه های بلوغ رو داشتم پدر و مادرم هر دو کوتاه اینهمه م ویتامین نخوردم و تغذیه نشدم ولی قدم از مامانم بلندتر شد. اما الان این با وجود پدر قد بلند و رشدی که الان مناسب سنشه و کمتر نیست و علایم بلوغ که واسه سنش طبیعیه اگه امپول نزنه قدش خیلی کوتاه میشه. واقعا نمیفهمم...